📰 Naujienos 💬 Forumas 👤 Prisijungti ✏️ Registruotis
SA-MP - PAJUSK TIKRO GYVENIMO SKONĮ.
44 žinutės · 8,794 peržiūros
🕐 2013-12-21 23:29 #31
Greičiau GTA O išeitų, visus šmampus pastatytų į vietą.
🕐 2013-12-21 23:35 #32
Machinery parašė:
Gameplay - medinis.
Grafika - medinė.
Fizika - medinė.
Žaidėjai - mediniai.
0/10.

Too much.. Let me correct you.

Graphics : I don't see any graphics
Physic - What the * ???
Players - only kids or babies..
-10/10.

Conclusion : Don't play any *-servers on your computer, it may blow of overload of *.. :D
🕐 2013-12-21 23:42 #33
Nežinau kas Jūs per, bet kodėl kai aš reklamuoju serverį Jūs peikiate SA-MP žaidimą, tai visiškai neaktualu ir man neįdomu, jums nepatinka nežaiskite ir kam čia rašot? Ne aš jį sukūriau. :)
🕐 2013-12-21 23:45 #34
stifleris14 parašė:
Nežinau kas Jūs per, bet kodėl kai aš reklamuoju serverį Jūs peikiate SA-MP žaidimą, tai visiškai neaktualu ir man neįdomu, jums nepatinka nežaiskite ir kam čia rašot? Ne aš jį sukūriau. :)

Kodel peikiam? Nes jis nusivaziaves. Kodel nusivaziaves? Visokiu mazvaikiu deka kurie prikure tu paciu serveriu simtais ir juos vadina unikaliais...
🕐 2013-12-21 23:50 #35
BaconStrip parašė:
[quote]stifleris14 parašė:

Kodel peikiam? Nes jis nusivaziaves. Kodel nusivaziaves? Visokiu mazvaikiu deka kurie prikure tu paciu serveriu simtais ir juos vadina unikaliais...[/quote]
Nu tai kam čia rašot, susikurkit atskirą tema ir diskutuokit apie tą SAMP, aš savo serverį pristatau, o ne SAMP žaidimą.
🕐 2013-12-22 00:02 #36
stifleris14 parašė:
[quote]BaconStrip parašė:

Kodel peikiam? Nes jis nusivaziaves. Kodel nusivaziaves? Visokiu mazvaikiu deka kurie prikure tu paciu serveriu simtais ir juos vadina unikaliais...[/quote]
Nu tai kam čia rašot, susikurkit atskirą tema ir diskutuokit apie tą SAMP, aš savo serverį pristatau, o ne SAMP žaidimą.[/quote]
NEREIKIA MUMS JUSU * SERVERIU ,KAD IR KOKS GERAS BEBUTU VISTIEK BUS * NES CIA SAMP.
🕐 2013-12-22 00:29 #37
stifleris14 parašė:

Nu tai kam čia rašot, susikurkit atskirą tema ir diskutuokit apie tą SAMP, aš savo serverį pristatau, o ne SAMP žaidimą.[/quote]

Puikiai atvaizduoja tas tavo serveris „tikrąjį gyvenimo skonį“, pagal tavo supis*us ir nesąmoningus argumentus, tu nori įrodyti, kad tik žaisdami tavo vaikišką ir debilišką serverį, o ne gyvendami normalų gyvenimą, pajusime „gyvenimo skonį“? Get in a real life, kiddo.. Stop playing this bull*'ed'ing'blablabla servers/game and get a normal life..
🕐 2013-12-22 00:38 #38
Idomu. Ar autorius zino kas tas gyvenimo skonis? :D
🕐 2013-12-22 01:09 #39
Temos autoriau, man ydomu kam tu is vis kuriai servery, jeigu gali zaisti kituose, kur po 1000 zaideju servuose
🕐 2013-12-22 01:15 #40
Machinery parašė:
Gameplay - medinis.
Grafika - medinė.
Fizika - medinė.
Žaidėjai - mediniai.
0/10.

ne tigi fizikai reikia douti 0.1 bala
tigi gali pasokti i ora cia epic gi yra

bet jeigu rimtai tai ta sampa turbut vaikai kokie ir telosia

tikro gyvenimo skoni
* gyvenimas skonio neturi tiktais maistas
🕐 2013-12-22 01:20 #41
Nori pajusti tikro gyvenimo skonį? Išeik į populiariausią mieste/miestelyje/kaime vietą nuoga šikna, toks yra tikras gyvenimas kai visi nešpakliuoja savo žodžių.
🕐 2013-12-22 09:10 #42
Samp- tikroviskesnis uz relybe :D
🕐 2013-12-22 09:14 #43
Lūžau kai pamačiau pavadinimą :D :D :D :D
🕐 2013-12-22 10:38 #44
stifleris14 parašė:

Kad gameryje, sampo serveriai nepageidaujami...
Atsakyti gali tik prisijungę nariai. Prisijungti