📰 Naujienos 💬 Forumas 👤 Prisijungti ✏️ Registruotis
RP POINT Leagueoflegends
17 žinutės · 2,879 peržiūros
🕐 2013-12-22 19:33 #1
Perpardavinėju rp points pigiai

1.League of Legend - 2755 Riot Points 55lt
2.League of Legend - 3620 Riot Points 75lt
3.League of Legend - 7240 Riot Points 150lt
Čia keli variantai galimi ir daugiau susidomėjai nedelsk pakviesk i skype : hofis2222

Suteiksiu daugiau informacijos.
🕐 2013-12-22 19:36 #2
Nuperki žaidimus, parduoti Steam acc, pardavinėji RP., etc.
Gal man L2 adenų parduot galėtum?
🕐 2013-12-22 19:40 #3
Machinery parašė:

Jo , gal dar galėtų man parduot gero kačių ėdalo?
🕐 2013-12-22 19:40 #4
Machinery parašė:

Kiekvienas žmogus sukasi kaip gali kodėl aš negaliu nupirkt kitiem žaidimų aš sau i pliusą lendu 10lt ar daugiau priklauso nuo žaidimu skaičiaus turiu Steam daug kodėl nepardavus jau nebežaidžiu senai tu žaidimu kodėl man reikia ju kodėl nepardavus. RP gaunu pigiau per akcijas ir panašiai galiu daryti bizni . L2 nežaidžiu jau senai tema butu sukurta.
🕐 2013-12-22 19:45 #5
loleris456 parašė:
[quote]Machinery parašė:

Kiekvienas žmogus sukasi kaip gali kodėl aš negaliu nupirkt kitiem žaidimų aš sau i pliusą lendu 10lt ar daugiau priklauso nuo žaidimu skaičiaus turiu Steam daug kodėl nepardavus jau nebežaidžiu senai tu žaidimu kodėl man reikia ju kodėl nepardavus. RP gaunu pigiau per akcijas ir panašiai galiu daryti bizni . L2 nežaidžiu jau senai tema butu sukurta.[/quote]
Biznierius. ant acc isleisti 150 lt tai tik turciai taip gali svaistytis
🕐 2013-12-22 19:51 #6
Ceberi teisingai mastai . Aš senokai nelošiu kam man tu dalyku bandau parduoti neatiduosi gi gero daikto dykai reikia kažkaip verstis gal kas norės ir nupirks banku.
🕐 2013-12-22 19:53 #7
loleris456 parašė:
Ceberi teisingai mastai . Aš senokai nelošiu kam man tu dalyku bandau parduoti neatiduosi gi gero daikto dykai reikia kažkaip verstis gal kas norės ir nupirks banku.

ir tu teisingai mastai, kam ten turi rudyt tie acc...
🕐 2013-12-22 19:56 #8
Cerberis parašė:
[quote]loleris456 parašė:

ir tu teisingai mastai, kam ten turi rudyt tie acc...[/quote]

Panašiai padariau ir aš , visiem kas norėjo pardaviau/išdalinau beveik visus žaidimus , nes vistiek turbūt nebebus šanso pažaist juos vėl.
🕐 2013-12-22 20:03 #9
FeelingHigh parašė:
[quote]Cerberis parašė:

Panašiai padariau ir aš , visiem kas norėjo pardaviau/išdalinau beveik visus žaidimus , nes vistiek turbūt nebebus šanso pažaist juos vėl.[/quote]
As irgi viena karta bizniuko vos nepadariau, 5 klaseje RS zaidziau tureja acc kuris buvo vertas 30 lt ,pokst ir tavo slaptazodis nulauztas... 30 lt tai pinigas man buvo tada ;(
🕐 2013-12-22 20:08 #10
Cerberis parašė:
[quote]FeelingHigh parašė:
[quote]Cerberis parašė:

Panašiai padariau ir aš , visiem kas norėjo pardaviau/išdalinau beveik visus žaidimus , nes vistiek turbūt nebebus šanso pažaist juos vėl.[/quote]
As irgi viena karta bizniuko vos nepadariau, 5 klaseje RS zaidziau tureja acc kuris buvo vertas 30 lt ,pokst ir tavo slaptazodis nulauztas... 30 lt tai pinigas man buvo tada ;([/quote]

Aš atsimenu , kai gal 6 klasėje prastūmiau savo RS acc (buvusį member'į) su 120 combat'u už 70Lt :D
Old good times...
🕐 2013-12-22 20:20 #11
FeelingHigh parašė:
[quote]Cerberis parašė:
[quote]FeelingHigh parašė:
[quote]Cerberis parašė:

As irgi viena karta bizniuko vos nepadariau, 5 klaseje RS zaidziau tureja acc kuris buvo vertas 30 lt ,pokst ir tavo slaptazodis nulauztas... 30 lt tai pinigas man buvo tada ;([/quote]

Aš atsimenu , kai gal 6 klasėje prastūmiau savo RS acc (buvusį member'į) su 120 combat'u už 70Lt :D
Old good times...[/quote]
tai gerai as tai per savo gyvenima 0 lt gaves is zaidimu...
🕐 2013-12-22 20:28 #12
Cerberis parašė:

http://steamcommunity.com/id/H4rdC0r3_LT/ Į šita paskyra sudėta gal 600-700lt, ir dar į Origin ~170Lt...
🕐 2013-12-22 20:31 #13
Nu vą :) turėtu suprast žmonės.
🕐 2013-12-22 20:47 #14
H4rdC0r3 parašė:
[quote]Cerberis parašė:

http://steamcommunity.com/id/H4rdC0r3_LT/ Į šita paskyra sudėta gal 600-700lt, ir dar į Origin ~170Lt...[/quote]
kiek tu ta paskyra laiko turi
🕐 2013-12-22 21:13 #15
Cerberis parašė:
[quote]H4rdC0r3 parašė:
[quote]Cerberis parašė:

http://steamcommunity.com/id/H4rdC0r3_LT/ Į šita paskyra sudėta gal 600-700lt, ir dar į Origin ~170Lt...[/quote]
kiek tu ta paskyra laiko turi[/quote]

Čj kokius 4-5 metus , gal net daugiau...
Atsakyti gali tik prisijungę nariai. Prisijungti