🕐 2013-12-25 20:14
Gavau trenigus, šlepetes nes jos buvo suplyšusios fejeverku :P bei šampuno ir dezodoranta. :) bei 20lt :)
Exclusiv parašė:
[quote]ponasvelnes parašė:
hujova sokolada
ir kaskoki vapcie nezinomos kompanijos sampuna
ah good old family
as ir sakiau tigi kad kaip gera turieti šeima man asmeniskai dovanos visiškai nerupi aš vaikystei niekad net neprašidavau kad man kanors tevai nupirktu
o ten kaška apie cs šnekėjai tai iš patirties šnekejai ane ? gaila man taves nes aš kaip visi normalus zmones kaledas praleidau su seima
uninstall internet fool
ir jeigu esi * kuris nesupranta paprasto pajoukavimo tai gali suicida dariti nes žmoniu rasiai tokiu retardu nereikia
nebutu tokiu kaip taves iškarta geresnia rase taptu
padarik žemei dovanu kaledu proga nustok kveputi nes tik naudoji mums naudinga degouni
eimanas parašė:
na man visi dovanoja litus ir sako pats nuspirksi ka reikia :D bet kas is tu litu? as pralinksmejau kai pamaciau kad atvare mano pusbratkis ;D nors jis ir mazas bet idomu su juo :D
Exclusiv parašė:
[quote]as ir sakiau tigi kad kaip gera turieti šeima man asmeniskai dovanos visiškai nerupi aš vaikystei niekad net neprašidavau kad man kanors tevai nupirktu
o ten kaška apie cs šnekėjai tai iš patirties šnekejai ane ? gaila man taves nes aš kaip visi normalus zmones kaledas praleidau su seima
uninstall internet fool
ir jeigu esi * kuris nesupranta paprasto pajoukavimo tai gali suicida dariti nes žmoniu rasiai tokiu retardu nereikia
nebutu tokiu kaip taves iškarta geresnia rase taptu
padarik žemei dovanu kaledu proga nustok kveputi nes tik naudoji mums naudinga degouni
Exclusiv parašė:
[quote]
O geriausia žmonių rasei būtu, kad išmoktum rašyti lietuviškai. :)
FeelingHigh parašė:
[quote]BaconStrip parašė:
[quote]FeelingHigh parašė:
[quote]dezymvm parašė:
[quote]PC GaMeR parašė:
[quote]dezymvm parašė:
[quote]FeelingHigh parašė:
[quote]dezymvm parašė:
GoPro Hero 3 White, pinigu, Braun skutimosi masinele, kvepalu 3 dezutes, nes jau Avone tokiu nebebus :D ir ziebtuveli pildoma benzinu :D
zakaras parašė:
Šitos ka-kokios prastos kalėdos buvo :/
ponasvelnes parašė:
[quote]zakaras parašė:
Šitos ka-kokios prastos kalėdos buvo :/