📰 Naujienos 💬 Forumas 👤 Prisijungti ✏️ Registruotis
Galimas scameris
35 žinutės · 9,904 peržiūros
🕐 2013-12-30 21:55 #31
dezymvm parašė:
Kausas jis yra kazkoks, siule kazkoki acc lolo, paskui jau sako, pasuksiu i skype tau, tu klausyk, paskambino toks *, sako gal zinai, kas man css cheatus x22 berods ar kokius ten nupirktu ;DD * grynas lietuvis.. per paduska padarytas.

cia ne lietuvis
cia grynas su lenkintas lietuvis
🕐 2013-12-30 22:00 #32
ponasvelnes parašė:
[quote]dezymvm parašė:
Kausas jis yra kazkoks, siule kazkoki acc lolo, paskui jau sako, pasuksiu i skype tau, tu klausyk, paskambino toks *, sako gal zinai, kas man css cheatus x22 berods ar kokius ten nupirktu ;DD * grynas lietuvis.. per paduska padarytas.

cia ne lietuvis
cia grynas su lenkintas lietuvis[/quote]

Thank you , Cpt. Obvious , now hold this rock:
http://www.lucernevalley.net/giantrock/images/P1010007.JPG
🕐 2013-12-30 22:35 #33
Turiu toki off-topic klausimą: Kuo skiresi TeamViewer nuo LogMeIn? Kad siūlėt per jį jungtis.
🕐 2013-12-30 22:40 #34
zarskis parašė:
Turiu toki off-topic klausimą: Kuo skiresi TeamViewer nuo LogMeIn? Kad siūlėt per jį jungtis.

TeamViewer jam neleido atseit naudotis, tai LogMeIn yra tas pats dalykas. Remote Access, remote desktop software. Buvau skaitęs ir žinau, kad gali trial periodui pasinaudot, tik reikia užsiregistruot ir pan,. Pavelai, aš jo ir neketinu paduot, nes jis manęs ir net neapgavo. Aš noriu įspėti, kad kitų neapgautų, nes yra labai patiklių ir dorų vis dar likę žmonių. Jis mėgino apscamint'i, bet nepavyko, tad pranešu. Visiems manau taip reikėtų, kad saugotųsi kiti nariai.
🕐 2013-12-31 00:43 #35
FeelingHigh parašė:
[quote]ponasvelnes parašė:
[quote]dezymvm parašė:

cia ne lietuvis
cia grynas su lenkintas lietuvis[/quote]

Thank you , Cpt. Obvious , now hold this rock:
http://www.lucernevalley.net/giantrock/images/P1010007.JPG[/quote]

well thats one hell of a rock you got me
Atsakyti gali tik prisijungę nariai. Prisijungti