📰 Naujienos 💬 Forumas 👤 Prisijungti ✏️ Registruotis
Need For Speed ProStreet Pagalbos.
14 žinutės · 3,301 peržiūros
🕐 2013-12-29 22:40 #1
Sveiki visi,
Parsisiunčiau prostreeta ir man kyla šiokios tokios abėjonės ar taip turi būt, ar čia reikia ką nors tvarkyti. Žodžiu visame folderije yra WinRar kuriuos išekstraktinus gaunu .iso nu t.t. Bet galit paiškint kodėl vidutyje visų failų kaikurie iš jų nesiekstraktina, nu žodžiu va foto, bendras vaizdas-
🕐 2013-12-29 23:07 #2
Tiesio patį pirmą rar'ą extraktint, extract to /sssss/ . Toliau visi kiti auto išsiekstraktins.
🕐 2013-12-29 23:13 #3
Ačiū, bandysiu.
🕐 2013-12-29 23:45 #4
Matai r raidę ir skaičiu ir nesuk sau galvos, čia partintas archyvas, nenuskaito arba neuždeada tau paveikslėlio spalvoto, nes labai daug registre naujų formų reikia kurt ir pc tingi :)
🕐 2013-12-30 14:43 #5
Dar vienas klausimas iš mano pusės, įsirašiau tą prostreetą, viskas gerai, bet kaip bandau pakeisti valdymo kontrolę nieko neišeina. reikia paspausti Enter mygtuką ir pasirinkti tam tikrą raidę kuri nori jog būtų, bet kaip spaudžiu enter nieko nevyksta...
🕐 2013-12-30 14:55 #6
ToshaN parašė:
Dar vienas klausimas iš mano pusės, įsirašiau tą prostreetą, viskas gerai, bet kaip bandau pakeisti valdymo kontrolę nieko neišeina. reikia paspausti Enter mygtuką ir pasirinkti tam tikrą raidę kuri nori jog būtų, bet kaip spaudžiu enter nieko nevyksta...

Tau Speedometra ir viršule "Lap Time", bei kelintas važiuoji rodo? Klausiu dėl to, nes aš turėjau buginta ProStreet, ant kurio neveikė enter. Pabandyk laimėti bent vieną kartą ir pažęk, ar pasispaudžia enter (kai apvažiuoji trasa, lenktyniu pabaigoje reikia juk enter paspausti"
🕐 2013-12-30 14:57 #7
ToshaN parašė:

Pas mane tas pats , ant crack'into kiek pamenu neina ištaisyt to , tad žaisk su Default nustatymais... :/
🕐 2013-12-30 15:04 #8
Nu jo... :D PAs mane yra viena tokia problemytė, pas mane neveikia 4 mygtukai klavoje ir kaip tyčia tos rodyklės xD
🕐 2013-12-30 15:12 #9
Keista, aš susirinkau visą PS su DLC, bet tokių problemų neturėjau nė ant vieno PC.

Įsirašyk patchus ir Vitality crack, veiks normaliai.
Redaguota 2013-12-30 15:14
🕐 2013-12-30 15:18 #10
tyrasvyras parašė:
Keista, aš susirinkau visą PS su DLC, bet tokių problemų neturėjau nė ant vieno PC.

DLC rašytis neapsimoka , nes juose esančios mašinos neužbaigtos ir "bugovos" + lieka tik 3 lygių dalys (o ne 4)
🕐 2013-12-30 15:21 #11
FeelingHigh parašė:
[quote]tyrasvyras parašė:

DLC rašytis neapsimoka , nes juose esančios mašinos neužbaigtos ir "bugovos" + lieka tik 3 lygių dalys (o ne 4)[/quote]
Lieka 4, tiesiog 4to tier datalės yra užrakintos/laimimos traukiant burtus, o bosų mašinos turi visus tier 4.

Pagavom čyterį :D
Redaguota 2013-12-30 15:21
🕐 2013-12-30 15:22 #12
tyrasvyras parašė:
[quote]FeelingHigh parašė:

DLC rašytis neapsimoka , nes juose esančios mašinos neužbaigtos ir "bugovos" + lieka tik 3 lygių dalys (o ne 4)[/quote]
Lieka 4, tiesiog 4to tier datalės yra užrakintos/laimimos traukiant burtus, o bosų mašinos turi visus tier 4.

Pagavom čyterį :D[/quote]

Manai aš sukčiauju per NFS: PS? Dude , stop sniffing petrol and wake up...

BTW *Stages , o ne tiers. Stage'ais rūšiuojamos dalys , o tiers'ais mašinos.
Redaguota 2013-12-30 15:28
🕐 2013-12-30 15:36 #13
FeelingHigh parašė:

BTW *Stages , o ne tiers. Stage'ais rūšiuojamos dalys , o tiers'ais mašinos.[/quote]
Tai, kad mašinos visos lieka, koks skirtumas, jei gradavimas pasikeičia :D
🕐 2013-12-30 15:37 #14
tyrasvyras parašė:

BTW *Stages , o ne tiers. Stage'ais rūšiuojamos dalys , o tiers'ais mašinos.[/quote]
Tai, kad mašinos visos lieka, koks skirtumas, jei gradavimas pasikeičia :D[/quote]

Užtad jos neužbaigtos...
Atsakyti gali tik prisijungę nariai. Prisijungti