📰 Naujienos 💬 Forumas 👤 Prisijungti ✏️ Registruotis
Mano kurtas minecraft kodu botas! ATNAUJINTA
101 žinutės · 25,794 peržiūros
🕐 2014-01-26 17:15 #76
BaconStrip parašė:
[quote]SkeT parašė:
[quote]BaconStrip parašė:
[quote]FrontView parašė:
MC paimciau nebent i zaidimu kolekcija bet NIEKADA NIEKADA JO I SAVO PC NEISTALIUOCIAU IR TUO LABIAU NEZAISCIAU

Jei jau paimsi į kolekciją, tai ir žaisi, todėl čia gali ir proto ne pist.[/quote]
Tikrai ne. P.S. nesiputok cia.[/quote]

Tai kam tu tą žaidimą imsi, bet nežaisi? Tipinis lietuvis, kad tik kitam neliktu.[/quote]
Del vieno MC codo kitas lietuvis nenumirtu jei ir paimciau. :D Tu MC kodu dafiga ir dar truputi.[/quote]

Bet tu pagalvok jeigu nėra šituo momentu ir žmogelis jau pratėja kaip nori palošt ( :D ) ir taip bum ir temoje kodas parašytas. Tu toks chill ateini ir pasiėmi, o poto pagalvoji kam man jo reikia tad nelošiu, bet vistiek pasiliksiu. Žodžiu nenoriu ginčytis. Viskas okay viskas chill. :D
🕐 2014-01-26 17:16 #77
BaconStrip parašė:
[quote]FrontView parašė:
[quote]FeelingHigh parašė:
[quote]FrontView parašė:
MC paimciau nebent i zaidimu kolekcija bet NIEKADA NIEKADA JO I SAVO PC NEISTALIUOCIAU IR TUO LABIAU NEZAISCIAU

Jei jau paimsi į kolekciją, tai ir žaisi, todėl čia gali ir proto ne pist.[/quote]

Woah , chill , dude...[/quote]

Aš ramus, ramus broli.
Tiesiog nekenčiu kai žmonės atsisėdę kitam laido gale pisą protą.
Jei jau imsi tą MC, 90%, kad ir žaisi,[/quote]
Ne velnio manes nepazysti tai ir nekalbek. :D[/quote]

Jau dabar galiu sakyt, kad tu tas tipinis Lietuvis, kuris sako vienaip - o daro kitaip.
🕐 2014-01-26 17:16 #78
SkeT parašė:
[quote]SkeT parašė:
[quote]FrontView parašė:

Tai kam tu tą žaidimą imsi, bet nežaisi? Tipinis lietuvis, kad tik kitam neliktu.[/quote]
Del vieno MC codo kitas lietuvis nenumirtu jei ir paimciau. :D Tu MC kodu dafiga ir dar truputi.[/quote]

Bet tu pagalvok jeigu nėra šituo momentu ir žmogelis jau pratėja kaip nori palošt ( :D ) ir taip bum ir temoje kodas parašytas. Tu toks chill ateini ir pasiėmi, o poto pagalvoji kam man jo reikia tad nelošiu, bet vistiek pasiliksiu. Žodžiu nenoriu ginčytis. Viskas okay viskas chill. :D[/quote]
Jo gerai sakai. :D Nera reikalo gincytis del tokio zaidimo. Jis to nevertas. :D
🕐 2014-01-26 17:18 #79
FrontView parašė:
[quote]FrontView parašė:
[quote]FeelingHigh parašė:
[quote]FrontView parašė:

Woah , chill , dude...[/quote]

Aš ramus, ramus broli.
Tiesiog nekenčiu kai žmonės atsisėdę kitam laido gale pisą protą.
Jei jau imsi tą MC, 90%, kad ir žaisi,[/quote]
Ne velnio manes nepazysti tai ir nekalbek. :D[/quote]

Jau dabar galiu sakyt, kad tu tas tipinis Lietuvis, kuris sako vienaip - o daro kitaip.[/quote]
Pabusiu protingesnis ir nesigincysiu su tavim. Sy karta buk "teisus" (nors toks nesi)
🕐 2014-01-26 17:21 #80
BaconStrip parašė:
[quote]SkeT parašė:
[quote]SkeT parašė:
[quote]FrontView parašė:

Bet tu pagalvok jeigu nėra šituo momentu ir žmogelis jau pratėja kaip nori palošt ( :D ) ir taip bum ir temoje kodas parašytas. Tu toks chill ateini ir pasiėmi, o poto pagalvoji kam man jo reikia tad nelošiu, bet vistiek pasiliksiu. Žodžiu nenoriu ginčytis. Viskas okay viskas chill. :D[/quote]
Jo gerai sakai. :D Nera reikalo gincytis del tokio zaidimo. Jis to nevertas. :D[/quote]

Tikrai žaidimas bent jau man nieko nevertas. Ir už ką ten 70 Lt mokėti net nežinau... :D
🕐 2014-01-26 17:24 #81
SkeT parašė:
[quote]SkeT parašė:
[quote]SkeT parašė:
[quote]FrontView parašė:

Jo gerai sakai. :D Nera reikalo gincytis del tokio zaidimo. Jis to nevertas. :D[/quote]

Tikrai žaidimas bent jau man nieko nevertas. Ir už ką ten 70 Lt mokėti net nežinau... :D[/quote]
70?! :O Holy fuk. Moki uz tai kad pamatytum dafiga kubeliu ir kad isgyrstum kaip rekauja mediniagalviai vaikai.
🕐 2014-01-26 17:33 #82
Gameryje renkasi tokie, kurie mc net nepirktų. Jie laisvai jį mestų pro langą, jei galėtu apčiuopti....Tiesa?
🕐 2014-01-26 17:33 #83
Taip. Čia gryną tiesą šovei. + tau.
🕐 2014-01-26 17:53 #84
mcfan parašė:
Gameryje renkasi tokie, kurie mc net nepirktų. Jie laisvai jį mestų pro langą, jei galėtu apčiuopti....Tiesa?

Nevisi , yra ir jį mėgstančių.
🕐 2014-01-26 17:58 #85
mcfan parašė:

Iš tavo nick'o tai galima sakyti, kad tu tikrai nemestum jo pro langą ;D
🕐 2014-01-26 18:46 #86
Betkoki code generuoj ? :DD nejuokauk kiek spaudziau is naujo pajunges vis tapati generuoj tuospacius..
🕐 2014-01-26 18:48 #87
[quote]jutas parašė:
Betkoki code generuoj ? :DD nejuokauk kiek spaudziau is naujo pajunges vis tapati generuoj tuospacius..[/quote

Tu čia seną pajungiai ale dabar yra atnaujintas :D
🕐 2014-01-26 19:18 #88
dezymvm parašė:

Šitas generatorius tikras tiek pat kiek kalėdų senelis lendantis pro kaminą. Ir Rimai padaręs paprastą programėlę per Visual studio 2010 tikiesi ką nors apmulkinti ? :D
🕐 2014-01-26 19:20 #89
robesas parašė:
[quote]dezymvm parašė:

Šitas generatorius tikras tiek pat kiek kalėdų senelis lendantis pro kaminą. Ir Rimai padaręs paprastą programėlę per Visual studio 2010 tikiesi ką nors apmulkinti ? :D[/quote]

Nenusipezėk gerai? pats matęs kaip dirba ir pora kodu netgi gavęs...
🕐 2014-01-26 19:27 #90
robesas parašė:
[quote]dezymvm parašė:

Šitas generatorius tikras tiek pat kiek kalėdų senelis lendantis pro kaminą. Ir Rimai padaręs paprastą programėlę per Visual studio 2010 tikiesi ką nors apmulkinti ? :D[/quote]
Koks naivumas :DD Netikėk man visiškai giliai pochuj ant visų nuomonių, yra kas perka :)
Atsakyti gali tik prisijungę nariai. Prisijungti