📰 Naujienos 💬 Forumas 👤 Prisijungti ✏️ Registruotis
skubi pagalba! cs go
30 žinutės · 5,430 peržiūros
🕐 2014-01-03 18:22 #16
colapticus parašė:
Dowexx - tikrai patikimas žmogus, bet aišku tik su konkrečiais pirkimais pas jį ;)

O iš kur žinai,kad aš patikimas ?:D
🕐 2014-01-03 18:23 #17
vitalis112 parašė:
tavo aukstoji mokykla profke ar auksciau? supranti as zmoniu klausiu ar eis auksciau bet jiem tai daznai reiskia profke : D nesuprantu del ko :D

Ne, ne profkė :D Aš Universitete mokausi :P
🕐 2014-01-03 18:23 #18
Dowexx parašė:
[quote]colapticus parašė:
Dowexx - tikrai patikimas žmogus, bet aišku tik su konkrečiais pirkimais pas jį ;)

O iš kur žinai,kad aš patikimas ?:D[/quote]

Apklausa buvo gi :D
🕐 2014-01-03 18:23 #19
Dowexx parašė:

Nes kątik iš tavęs mano draugas pirko CS GO :D Tai sakė, kad liko patenkintas :) Vadinasi iš jo sprendžiant - tu patikimas :)
🕐 2014-01-03 18:27 #20
colapticus parašė:
[quote]vitalis112 parašė:
tavo aukstoji mokykla profke ar auksciau? supranti as zmoniu klausiu ar eis auksciau bet jiem tai daznai reiskia profke : D nesuprantu del ko :D

Ne, ne profkė :D Aš Universitete mokausi :P[/quote]
Dziugu kad dar laiko randi bernu kompanija aplankyti :D
🕐 2014-01-03 18:28 #21
BaconStrip parašė:

Dziugu kad dar laiko randi bernu kompanija aplankyti :D[/quote]

Tai, kad nėra jau taip laibai neįdomu, todėl ir aplankau karts nuo karto :D Būna kokių nors fainų konkursų - tai reikia juk kartais laimėti prieš nonliferius :D
🕐 2014-01-03 18:30 #22
colapticus parašė:
[quote]BaconStrip parašė:

Tai, kad nėra jau taip laibai neįdomu, todėl ir aplankau karts nuo karto :D Būna kokių nors fainų konkursų - tai reikia juk kartais laimėti prieš nonliferius :D[/quote]
Buvo* :D Cia buna visko. Nuo SAMP ir MC fagg'u iki ivairaus plauko spammeriu. :D Ant ju pastumti linksma todel ir idomu :D
🕐 2014-01-03 18:31 #23
colapticus parašė:
[quote]Dowexx parašė:

Nes kątik iš tavęs mano draugas pirko CS GO :D Tai sakė, kad liko patenkintas :) Vadinasi iš jo sprendžiant - tu patikimas :)[/quote]

Ai,tai tavo vardas yra.. Ugnė :D
🕐 2014-01-03 18:32 #24
BaconStrip parašė:
[quote]BaconStrip parašė:

Tai, kad nėra jau taip laibai neįdomu, todėl ir aplankau karts nuo karto :D Būna kokių nors fainų konkursų - tai reikia juk kartais laimėti prieš nonliferius :D[/quote]
Buvo* :D Cia buna visko. Nuo SAMP ir MC fagg'u iki ivairaus plauko spammeriu. :D Ant ju pastumti linksma todel ir idomu :D[/quote]

Ne tame esmė :D Ne tik ant jų faina pastumti, bet ir šiaip dalinti kokius nors ,,protingus" patarimus vienu ar kitu klausimu :D Iš savo ilgos patirties :D
🕐 2014-01-03 18:32 #25
Dowexx parašė:
[quote]Dowexx parašė:

Nes kątik iš tavęs mano draugas pirko CS GO :D Tai sakė, kad liko patenkintas :) Vadinasi iš jo sprendžiant - tu patikimas :)[/quote]

Ai,tai tavo vardas yra.. Ugnė :D[/quote]

Malonu Dovydai :D
🕐 2014-01-03 18:33 #26
ilgos patirties? god damnit boy and girl 2in1 :O
Redaguota 2014-01-03 18:33
🕐 2014-01-03 18:34 #27
vitalis112 parašė:
ilgos patirties? god damnit boy and girl 2in1 :O

Na, taip patirtis ateina su amžiumi ir praktika ;)
🕐 2014-01-03 18:34 #28
colapticus parašė:
[quote]Dowexx parašė:
[quote]Dowexx parašė:

Ai,tai tavo vardas yra.. Ugnė :D[/quote]

Malonu Dovydai :D[/quote]
As irgi Dovydas! Weeeee!!!!! :D
🕐 2014-01-03 18:35 #29
TAI KIEK TAU 50? AI TIKSLIAI tu i universiteta eini :D
🕐 2014-01-03 18:35 #30
vitalis112 parašė:
TAI KIEK TAU 50? AI TIKSLIAI tu i universiteta eini :D

:D Malonu :D tikriausiai +-
Atsakyti gali tik prisijungę nariai. Prisijungti