📰 Naujienos 💬 Forumas 👤 Prisijungti ✏️ Registruotis
🔒 UŽDARYTA MC gift pirkimo rizika
60 žinutės · 11,589 peržiūros
🕐 2014-01-06 22:27 #16
Šitas žmogus jums duos tą kodą, tas tiesa, bet neaišku ar žaidimas jums nepradings po tam tikro laiko.

O dėl to generatoriaus, tai kaip supratau pirmoji versija tiesiog įrašo kodus, kurie jau yra kažkur įrašyti programoj. Išvis pagal tą generatorių, jei jis ir veiktų padoriai, gauti gift kodą yra tiek pat šansų, kiek rankom vedant belekokias kombinacijas, atitinkančias MC gift kodų formatą.
Redaguota 2014-01-06 22:48
🕐 2014-01-07 11:09 #17
dezymvm parašė:
Turbut cia apie mane, nes parduodu giftus, o vardas mano Rimas ;) bet jau sakiau, pirko Gintaxas, pirko daug kas ir niekam nedingo ir nedings.

Nedingo, bet tikrai dings. :)
🕐 2014-01-07 14:10 #18
Osvaldon - jus sakitot, ka rasau ar ne ? Kiek galima sakyt, kad pries tai jau virs metu nucardintas acc ir jis vis dar yra, o generatoriaus gamerio.lt gaversija yra nebaigta, manoji kuria turksta siek tiek patobulinti jau generuoja kodus tokiu principu - a1a1-b2b2-c3c3.
CAGsolution taip tu vel apie ta pati. Pasiusciau, bet neverta, nes vistiek suda malsi. Nereikia pavydet ir trukdyt kitiem, kaip jau sakiau, turiu internetini projekta, mano reputacija visiskai dingtu, jei dingtu nors vienas acc. Be to mokykloj jau kiek zmoniu pardaviau, tad tu sakyk ka nori, man yra giliai ant taves ir tavo nuomones pochui ;)
🕐 2014-01-07 14:23 #19
Ar man vienam atrodo, kad prie dezymvm labiausiai kimba tik kiti žaidimų pardavėjai?
🕐 2014-01-07 14:40 #20
RRoH parašė:
Ar man vienam atrodo, kad prie dezymvm labiausiai kimba tik kiti žaidimų pardavėjai?

As ta pati galvoju, pavydi brudai ir dar man knisa prota :DDD nors jau kiek testuota ir t.t. bet ne, visada atsiranda lenku, kurie suda mala is niekur.
🕐 2014-01-07 14:44 #21
dezymvm parašė:
[quote]RRoH parašė:

As ta pati galvoju, pavydi brudai ir dar man knisa prota :DDD nors jau kiek testuota ir t.t. bet ne, visada atsiranda lenku, kurie suda mala is niekur.[/quote]

Ko pavydėt? Kad cardintus MC giftus pardavinėji? Kai gali tai ir pats padaryti užsiregistravęs forume, susieškokėjęs kreditines korteles, ir perskaitęs pamoką kaip saugiai kardinti? Kiti nemokamai juos dalina, kiti žinoma kaip ir tu pardavinėji. Bet geriau pačiam nusipirkti legalų giftą už 70lt, nei 3 kartus pirkti kardintus giftus po tuos 15lt ar 20lt ir nervintis. Man tai tas pats, kas nori tegul perka, bet pasakau kad tikrai dings tie giftai, kai tik pastebės jog dingsta pinigai iš oro, bus parašyta mojang ir pašalintos visos kardintos paskyros. :D
🕐 2014-01-07 14:53 #22
CAGsolution parašė:
[quote]dezymvm parašė:
[quote]RRoH parašė:

As ta pati galvoju, pavydi brudai ir dar man knisa prota :DDD nors jau kiek testuota ir t.t. bet ne, visada atsiranda lenku, kurie suda mala is niekur.[/quote]

Ko pavydėt? Kad cardintus MC giftus pardavinėji? Kai gali tai ir pats padaryti užsiregistravęs forume, susieškokėjęs kreditines korteles, ir perskaitęs pamoką kaip saugiai kardinti? Kiti nemokamai juos dalina, kiti žinoma kaip ir tu pardavinėji. Bet geriau pačiam nusipirkti legalų giftą už 70lt, nei 3 kartus pirkti kardintus giftus po tuos 15lt ar 20lt ir nervintis. Man tai tas pats, kas nori tegul perka, bet pasakau kad tikrai dings tie giftai, kai tik pastebės jog dingsta pinigai iš oro, bus parašyta mojang ir pašalintos visos kardintos paskyros. :D[/quote]
Vel tu apie ta pati? Neisizeisk, bet tu adaptuotas, ar tau seip sarabanai susisuke? Viena jobana acc jau pus antru metu turiu ir jis nedingo ir nedings o tu su savo kvailais isitikinimais gali eit ... geriau nesakysiu, nenoriu izeist.
🕐 2014-01-07 14:59 #23
RRoH parašė:

Gal todėl, kad šitie žmonės labiau nusimano apie tokius dalykus? O Minecraft nepardavinėju, todėl jis man visai netrukdo konkurenciniu atžvilgiu.

dezymvm, tai pripažįsti, kad "cardini" Minecraft po ~70lt ir pardavinėji už 15lt?
Redaguota 2014-01-07 15:00
🕐 2014-01-07 15:13 #24
dezymvm parašė:
[quote]CAGsolution parašė:
[quote]dezymvm parašė:
[quote]RRoH parašė:

Ko pavydėt? Kad cardintus MC giftus pardavinėji? Kai gali tai ir pats padaryti užsiregistravęs forume, susieškokėjęs kreditines korteles, ir perskaitęs pamoką kaip saugiai kardinti? Kiti nemokamai juos dalina, kiti žinoma kaip ir tu pardavinėji. Bet geriau pačiam nusipirkti legalų giftą už 70lt, nei 3 kartus pirkti kardintus giftus po tuos 15lt ar 20lt ir nervintis. Man tai tas pats, kas nori tegul perka, bet pasakau kad tikrai dings tie giftai, kai tik pastebės jog dingsta pinigai iš oro, bus parašyta mojang ir pašalintos visos kardintos paskyros. :D[/quote]
Vel tu apie ta pati? Neisizeisk, bet tu adaptuotas, ar tau seip sarabanai susisuke? Viena jobana acc jau pus antru metu turiu ir jis nedingo ir nedings o tu su savo kvailais isitikinimais gali eit ... geriau nesakysiu, nenoriu izeist.[/quote]

dont haff to be mad its only hiz opinion
🕐 2014-01-07 15:15 #25
Osvaldon - as to nesakiau ir nesakysiu, o jau, kad geriau ismano, tai man geriau nepasakok :DD
Redaguota 2014-01-07 15:16
🕐 2014-01-07 15:15 #26
.
Redaguota 2014-01-07 15:16
🕐 2014-01-07 15:30 #27
BUMPERS GONNA BUMP :D

BTW VSSP.lt ir acounts.lt yra totalūs svolačiai , nes didžioji dalis jų prekių yra scam'intos.
🕐 2014-01-07 15:35 #28
FeelingHigh parašė:

BTW VSSP.lt ir acounts.lt yra totalūs svolačiai , nes didžioji dalis jų prekių yra scam'intos.

Oh welp, pavasiri pirkausi is acc 1.6 ir css, visdar turiu ta acc ir losiu per ji ir perkuosi zaidimus, jokiu problemu
🕐 2014-01-07 15:36 #29
FeelingHigh parašė:

Ner ka bumpint :D yup, tiek vssp, tiek accounts.lt yra apgavikai. Is ten tai jau tikrai neapsimoka pirkt.
🕐 2014-01-07 15:42 #30
9R33D parašė:
[quote]FeelingHigh parašė:

Oh welp, pavasiri pirkausi is acc 1.6 ir css, visdar turiu ta acc ir losiu per ji ir perkuosi zaidimus, jokiu problemu[/quote]

Tai tu laimės kūdikis , nes daug kas iš kažką pirkusių tenai , liko nusivylę , nes po kiek laiko acc užbanino ir viskas.
Atsakyti gali tik prisijungę nariai. Prisijungti