Šitas žmogus jums duos tą kodą, tas tiesa, bet neaišku ar žaidimas jums nepradings po tam tikro laiko.
O dėl to generatoriaus, tai kaip supratau pirmoji versija tiesiog įrašo kodus, kurie jau yra kažkur įrašyti programoj. Išvis pagal tą generatorių, jei jis ir veiktų padoriai, gauti gift kodą yra tiek pat šansų, kiek rankom vedant belekokias kombinacijas, atitinkančias MC gift kodų formatą.
Redaguota 2014-01-06 22:48
Osvaldon - jus sakitot, ka rasau ar ne ? Kiek galima sakyt, kad pries tai jau virs metu nucardintas acc ir jis vis dar yra, o generatoriaus gamerio.lt gaversija yra nebaigta, manoji kuria turksta siek tiek patobulinti jau generuoja kodus tokiu principu - a1a1-b2b2-c3c3.
CAGsolution taip tu vel apie ta pati. Pasiusciau, bet neverta, nes vistiek suda malsi. Nereikia pavydet ir trukdyt kitiem, kaip jau sakiau, turiu internetini projekta, mano reputacija visiskai dingtu, jei dingtu nors vienas acc. Be to mokykloj jau kiek zmoniu pardaviau, tad tu sakyk ka nori, man yra giliai ant taves ir tavo nuomones pochui ;)
Ar man vienam atrodo, kad prie dezymvm labiausiai kimba tik kiti žaidimų pardavėjai?
RRoH parašė:
Ar man vienam atrodo, kad prie dezymvm labiausiai kimba tik kiti žaidimų pardavėjai?
Gal todėl, kad šitie žmonės labiau nusimano apie tokius dalykus? O Minecraft nepardavinėju, todėl jis man visai netrukdo konkurenciniu atžvilgiu.
dezymvm, tai pripažįsti, kad "cardini" Minecraft po ~70lt ir pardavinėji už 15lt?
Redaguota 2014-01-07 15:00
Osvaldon - as to nesakiau ir nesakysiu, o jau, kad geriau ismano, tai man geriau nepasakok :DD
Redaguota 2014-01-07 15:16
.
Redaguota 2014-01-07 15:16
BUMPERS GONNA BUMP :D
BTW VSSP.lt ir acounts.lt yra totalūs svolačiai , nes didžioji dalis jų prekių yra scam'intos.