📰 Naujienos 💬 Forumas 👤 Prisijungti ✏️ Registruotis
RedCounty.LT atvirų durų diena ROLEPLAY
19 žinutės · 4,565 peržiūros
🕐 2014-01-12 15:14 #16
EXTENZZO parašė:
[quote]Ahmed Aziz Yosuf-Al Essa parašė:
[quote]Extreamas parašė:
Prisijungiau užsidirbau 200 litų pavažinėjau * atsitrenkiau į admino mašiną ir gavau jailo sedėt.. Logic..... Kad peršokt tvorą turi rašyt /me Isibegėjų ir šokų per tvorą kitaip gali gauti jailo daug arba nežinau..

Kur tik tų leliukų adminų nebūna... Per DayZ nušoviau adminą... Išvadino hackeriu ir išbanino iš serverio :DDD...
Per BF4 tas pats, su RPG adminą nu*- banas garantuotas... Ir per RUST ... nū krč visur tas pats ... :DDD[/quote]
Arba pats pirmas killas buvo per bf3 tai su tanku adminą helyje nunešiau.
Permanent :D Bet esmė tame, kad gerų administratorių nebus nebent jiems 20+ metų, kalbu iš patirties.[/quote]
Mane ir 26 metų adminas išbanino ;D ,poto bent jau atsiprašė ;DD
🕐 2014-01-12 16:08 #17
Ahmed Aziz Yosuf-Al Essa parašė:
[quote]EXTENZZO parašė:
[quote]Ahmed Aziz Yosuf-Al Essa parašė:
[quote]Extreamas parašė:
Prisijungiau užsidirbau 200 litų pavažinėjau * atsitrenkiau į admino mašiną ir gavau jailo sedėt.. Logic..... Kad peršokt tvorą turi rašyt /me Isibegėjų ir šokų per tvorą kitaip gali gauti jailo daug arba nežinau..

Kur tik tų leliukų adminų nebūna... Per DayZ nušoviau adminą... Išvadino hackeriu ir išbanino iš serverio :DDD...
Per BF4 tas pats, su RPG adminą nu*- banas garantuotas... Ir per RUST ... nū krč visur tas pats ... :DDD[/quote]
Arba pats pirmas killas buvo per bf3 tai su tanku adminą helyje nunešiau.
Permanent :D Bet esmė tame, kad gerų administratorių nebus nebent jiems 20+ metų, kalbu iš patirties.[/quote]
Mane ir 26 metų adminas išbanino ;D ,poto bent jau atsiprašė ;DD[/quote]

Man irgi buvo per BF3 įp*sę Permanent baną , kai adminas sėdėjo tanke aš jį apvariau C4 ir apš*kau granatom , o po to adminas mane aprėkė per visą chat'ą , o kol jis rėkė ant manęs , aš sėsėjau su poker-face'u , o kiti žvengė belekaip iš jo... dar atsimenu , kai kažkada adminai camp'ino su Mortar'ais (suš*kti *) , aš ant jų užvariau belekiek minų ir teabag'inau juos , o tada prasinešiau su RPG ir vėl juos užteabaginau...
🕐 2014-01-12 17:06 #18
Vaikai strikes again!
🕐 2014-01-12 17:33 #19
BaconStrip parašė:
Vaikai strikes again!

:D
Atsakyti gali tik prisijungę nariai. Prisijungti