📰 Naujienos 💬 Forumas 👤 Prisijungti ✏️ Registruotis
NBA 2K14 Lyga: modern-nba.tk
4 žinutės · 1,630 peržiūros
🕐 2014-01-14 22:53 #1
Sveiki. Šiandien noriu jums pristatyti NBA 2k14 lygą. Nežinai kas yra lyga? Lyga - tai online association, galima sakyt tas pats kaip realus nba, sezonas. Bet čia tu valdai savo komandą. Atlieki treidus, redaguoji savo žaidimo nustatymus, Valdai žaidėjus taip kaip tau patinka. Lygos taisyklės:

Neofbalinti, t.y pačiam ginti žaidėja su kamuolių.
Nebėgti iš varžybų.
Stengtis nekonfilktuoti su kitais žaidėjais skype chate.
Atlikti nustatytą žaidimų limitą, kuris nustatomas kas 3 dienas.
Neviršyti 50% PIP(taškai po krepšiu) atėmus FB(fastbreak) taškus.

Kuom šita lyga išsiskiria nuo kitų tarkim lasthope? Čia visi draugiški. Gal mūsu dar ir mažai, tačiau kiekvieną dieną tikrai galima surasti su kuo pažaisti! Ir žmonės čia nėra tokie dideli profai, jie žaidžia vidutiniškai, dėl malonumo, jie nieko nebando įrodyti. Kaip minėjau lyga nepopuliari, taigi aš siūlau jums atvykti pas mus, išbandyti kas kaip, gal jums patiks ir pasiliksit! Kad prisijungti į lyga jums reikės: Originalios NBA, arba accounto kuris įjungiamas per NBA 2K14 injector'ių. Įeiname į webą http://modern-nba.tk/ Susirandame kairėje Laukiančiųjų chatas ir prisijungiame prie jo. Neilgai trukus būsite prijungti prie lygos, jeigu yra laisvų komandų (šiuo metu yra garantuoju, taip kad paskubėkit) Taigi.. Tai tiek, laukiu jūsu atvykstančiu, mano accountas yra exclusivv0, valdau lakers komanda, ir esu 2th west conferencijoje (čia jeigu kam idomu). Laukiame jūsu atkeliaujant žaisti tikro krepšinio!
Redaguota 2014-01-14 22:54
🕐 2014-01-14 23:02 #2
seni, tikrai noreciau bet as neturiu originalaus zaidimo. Manau kad vapse ne cia rasai nes kokie 95% gamerio lankytoju yra piratai, todel nemanau as kad cia labai kas irgi tures originaliu NBA 2k14:)
🕐 2014-01-14 23:03 #3
HighLightLTU parašė:
seni, tikrai noreciau bet as neturiu originalaus zaidimo. Manau kad vapse ne cia rasai nes kokie 95% gamerio lankytoju yra piratai, todel nemanau as kad cia labai kas irgi tures originaliu NBA 2k14:)

Nebūtina turėti originalų nba. Galima nusipirkti accounta už kelis lt :)
🕐 2014-01-14 23:07 #4
aj nu, my bad. nzn siaip visai neblogai butu bet as nba ant 14 fps losiu tai nemanau kad as kanors su tiek fps nuveikciau :D
Atsakyti gali tik prisijungę nariai. Prisijungti