📰 Naujienos 💬 Forumas 👤 Prisijungti ✏️ Registruotis
Ebay vs Amazon
20 žinutės · 3,893 peržiūros
🕐 2014-01-18 10:40 #16
raivis260 parašė:
Aš už Ebay. Pirkau ne vieną kartą, apgavysčių nebuvo. Tik žiūrėk, kad pardavėjas turėtų gerą reputaciją. ( reitingą )

Be to žiūrėk per kiek laiko pristato prekes , nes dažnai siuntos užsisėdi , o kartais netgi būna pavogiamos (lietuviai mėgsta vogti jas , nesvarbu kas : vaizdo plokštė ar gražus megztinis)
🕐 2014-01-18 10:50 #17
FeelingHigh parašė:
[quote]raivis260 parašė:
Aš už Ebay. Pirkau ne vieną kartą, apgavysčių nebuvo. Tik žiūrėk, kad pardavėjas turėtų gerą reputaciją. ( reitingą )

Be to žiūrėk per kiek laiko pristato prekes , nes dažnai siuntos užsisėdi , o kartais netgi būna pavogiamos (lietuviai mėgsta vogti jas , nesvarbu kas : vaizdo plokštė ar gražus megztinis)[/quote]

Mano brolis viska uzsisakineja per ebay. Tai cia neseniai prikolas buvo kad preke kuri buvo issiusta rugseji atejo tik sia savaite :D
🕐 2014-01-18 10:53 #18
GamingMaster parašė:
[quote]FeelingHigh parašė:
[quote]raivis260 parašė:

Be to žiūrėk per kiek laiko pristato prekes , nes dažnai siuntos užsisėdi , o kartais netgi būna pavogiamos (lietuviai mėgsta vogti jas , nesvarbu kas : vaizdo plokštė ar gražus megztinis)[/quote]

Mano brolis viska uzsisakineja per ebay. Tai cia neseniai prikolas buvo kad preke kuri buvo issiusta rugseji atejo tik sia savaite :D[/quote]

Tai tegul džiaugias , nes pas mus su siuntų priėmimu pašte kartais dedas ne itin dori dalykai.
Redaguota 2014-01-18 10:53
🕐 2014-01-18 14:10 #19
FeelingHigh parašė:
[quote]GamingMaster parašė:
[quote]raivis260 parašė:

Mano brolis viska uzsisakineja per ebay. Tai cia neseniai prikolas buvo kad preke kuri buvo issiusta rugseji atejo tik sia savaite :D[/quote]

Tai tegul džiaugias , nes pas mus su siuntų priėmimu pašte kartais dedas ne itin dori dalykai.[/quote]

Manau prekę pirko iš Kinijos. Iš ten labai ilgai siunčia.
🕐 2014-01-18 15:02 #20
raivis260 parašė:
[quote]GamingMaster parašė:
[quote]raivis260 parašė:

Tai tegul džiaugias , nes pas mus su siuntų priėmimu pašte kartais dedas ne itin dori dalykai.[/quote]

Manau prekę pirko iš Kinijos. Iš ten labai ilgai siunčia.[/quote]

Arba iš US ar Meksikos , pvz.: vienas pažystamas pirko Meksikoje gamintą Fender Telecaster už 800 eurų (pirko iš pačio fabriko) ir jis pusę metų pralaukė , kol pagaliau gavo ją.
Redaguota 2014-01-18 15:03
Atsakyti gali tik prisijungę nariai. Prisijungti