📰 Naujienos 💬 Forumas 👤 Prisijungti ✏️ Registruotis
GTA 5 vis dėl to yra anonsuotas. Naujienos šaltinis PCGamer
57 žinutės · 13,069 peržiūros
🕐 2014-01-18 20:19 #31
Skorp parašė:
HL 3 Bus nesveikas, jai ji isvis isleis.

Iš ko spėji?
🕐 2014-01-18 20:22 #32
EXTENZZO parašė:
[quote]Skorp parašė:

Iš ko spėji?[/quote]

Žmogau , apie Half Life 3 išleidimą kalbama visur , net PC GAMER patys rašė , jog Valve buvo užsiminus apie Half Life 3 kūrimą ir kliūtis. O kaip žinia PC GAMER yra vienas rimtesnių žurnalų.
🕐 2014-01-18 20:23 #33
Klausiu kodėl jis mano, kad jis bus "nesveikas", o ne kas ir kur apie jį kalba..bet nesvarbu, vistiek normalaus atsakymo nesulauksiu.
🕐 2014-01-18 20:32 #34
EXTENZZO parašė:
Klausiu kodėl jis mano, kad jis bus "nesveikas", o ne kas ir kur apie jį kalba..bet nesvarbu, vistiek normalaus atsakymo nesulauksiu.

Sorry, Ne taip supratau , o šiaip , tai turbūt jis labai mėgsta HL seriją.
🕐 2014-01-18 20:59 #35
EXTENZZO parašė:
[quote]Skorp parašė:

Iš ko spėji?[/quote]
Nes Valve kuria, labai maži šansai jog susimaus.
🕐 2014-01-18 21:49 #36
Aš nesuprantu,jei laukiat taip ,tai nusipirkit konsolę ir busit laimingi , o čia spėliot datas yra tiesiog per daug kvaila
🕐 2014-01-18 22:26 #37
Dowexx parašė:
Aš nesuprantu,jei laukiat taip ,tai nusipirkit konsolę ir busit laimingi , o čia spėliot datas yra tiesiog per daug kvaila

Geriau palaukt pilnavertiško žaidimo.
🕐 2014-01-18 22:57 #38
Machinery parašė:
[quote]Dowexx parašė:

Geriau palaukt pilnavertiško žaidimo.[/quote]
O tai konsoline versija ne pilnavertiska?
🕐 2014-01-18 22:58 #39
BaconStrip parašė:
[quote]Machinery parašė:
[quote]Dowexx parašė:

O tai konsoline versija ne pilnavertiska?[/quote]
Nėra mods ir grafika sux.
🕐 2014-01-18 22:59 #40
Machinery parašė:
[quote]BaconStrip parašė:
[quote]Machinery parašė:
[quote]Dowexx parašė:

Nėra mods ir grafika sux.[/quote]
Nera jau tokio bloga ta grafika... o pati zaidima galima ir be modu zaisti bet aisku tai neprides papildomu dziaugsmu.
🕐 2014-01-18 23:03 #41
BaconStrip parašė:
[quote]Machinery parašė:
[quote]Machinery parašė:
[quote]Dowexx parašė:

Nera jau tokio bloga ta grafika... o pati zaidima galima ir be modu zaisti bet aisku tai neprides papildomu dziaugsmu.[/quote]
Žaist galima ir be mods, bet mods padaro žaidimą begalinį.
Grafika vidutiniška.AA trūkumą bandoma paslėpt naudojant daug blur, todėl net 720p atrodo kaip 480p.Užtenka palygint IV konsolėse ir PC, konsolių versija atrodo kaip purvo gumulas.
🕐 2014-01-18 23:21 #42
Ne į temą, bet pažiūrėkit. https://www.youtube.com/watch?v=AagfKhrE3GM
🕐 2014-01-18 23:29 #43
Machinery parašė:
[quote]Machinery parašė:
[quote]Machinery parašė:
[quote]Dowexx parašė:

Nera jau tokio bloga ta grafika... o pati zaidima galima ir be modu zaisti bet aisku tai neprides papildomu dziaugsmu.[/quote]
Žaist galima ir be mods, bet mods padaro žaidimą begalinį.
Grafika vidutiniška.AA trūkumą bandoma paslėpt naudojant daug blur, todėl net 720p atrodo kaip 480p.Užtenka palygint IV konsolėse ir PC, konsolių versija atrodo kaip purvo gumulas.[/quote]
Daug jau išmanai apie tokius dalykus.
🕐 2014-01-18 23:48 #44
H4rdC0r3 parašė:
Ne į temą, bet pažiūrėkit. https://www.youtube.com/watch?v=AagfKhrE3GM

Va prasom jums ir GTA V :D
🕐 2014-01-19 10:47 #45
Tas pasiteisinimas, kad grafika prasta, nera modu palaikymas ir netikslus valdymas pulteliu yra nieko kito kaip galimybes netureti (neturejimas) konsoles ir nieko daugiau. Zaidziant ant konsoles iskart priprantama prie grafikos, kartais buna zemesne rezoliucija kaip ant Ratchet and Clank: DotD arba ant Heavenly Sword bet prie to greitai priprantama. Cia as kalbu apskritai, bet pultelis irigi geras daiktas ir suo juo kuo puikiausiai pavyksta zaisti saudykles, net pastebejau toki idomu dalyka: ant pultelio man ypac patogiau (taikliau) mesti granata nei taikantis su pelyte.
Atsakyti gali tik prisijungę nariai. Prisijungti