📰 Naujienos 💬 Forumas 👤 Prisijungti ✏️ Registruotis
[Parduodu] - League Of Legends Account'ą
34 žinutės · 7,957 peržiūros
🕐 2014-01-24 22:53 #16
Terbis parašė:
Ką tu čia nusišnekėjai? Čia LIETUVA. Paypal čia vapšė neveikia Lietuvoje. Nei gali įsidėti į jį pinigų nei išsiimti. Visada tavo sąskaitos likutis bus 0. Paypal Lietuvoje gali būti tik kaip tarpininkas. Pasiskaityk žmogau plačiau prieš rašydamas tokius dalykus. (bow) (shake)

Tu bent žinai ką šneki? Viskas visur veikia, net yra specialūs aparatai, kad būtų galima įsidėt grynus pinigus į Paypal paskyra, ir jų tikrai yra Lietuvoje.
🕐 2014-01-25 00:01 #17
Terbis parašė:
[quote]EXTENZZO parašė:
[quote]Defixen parašė:
Mano nustatyta kaina pigi , užsienį tikrai gaučiau apie ~1k Litų bet nenoriu kištis į kitas šalis , ir geriau parduosiu lietuviam ;)

Koks dar kišimasis? Nueini į kitą forumą, tą patį parašai anglų kalba ir viskas. Vistiek gi su paypal viską tvarkai. Daugiau pinigų gausi, pagalvok logiškai. Čia arba apgaus arba nepirks.[/quote]

Ką tu čia nusišnekėjai? Čia LIETUVA. Paypal čia vapšė neveikia Lietuvoje. Nei gali įsidėti į jį pinigų nei išsiimti. Visada tavo sąskaitos likutis bus 0. Paypal Lietuvoje gali būti tik kaip tarpininkas. Pasiskaityk žmogau plačiau prieš rašydamas tokius dalykus. (bow) (shake)[/quote]

Nusi6neki kaip reikalas...
🕐 2014-01-25 02:09 #18
FeelingHigh parašė:
[quote]Terbis parašė:
[quote]EXTENZZO parašė:
[quote]Defixen parašė:
Mano nustatyta kaina pigi , užsienį tikrai gaučiau apie ~1k Litų bet nenoriu kištis į kitas šalis , ir geriau parduosiu lietuviam ;)

Koks dar kišimasis? Nueini į kitą forumą, tą patį parašai anglų kalba ir viskas. Vistiek gi su paypal viską tvarkai. Daugiau pinigų gausi, pagalvok logiškai. Čia arba apgaus arba nepirks.[/quote]

Ką tu čia nusišnekėjai? Čia LIETUVA. Paypal čia vapšė neveikia Lietuvoje. Nei gali įsidėti į jį pinigų nei išsiimti. Visada tavo sąskaitos likutis bus 0. Paypal Lietuvoje gali būti tik kaip tarpininkas. Pasiskaityk žmogau plačiau prieš rašydamas tokius dalykus. (bow) (shake)[/quote]

Nusi6neki kaip reikalas...[/quote]

Oi jūs žmonės, žmonės.. ! Pasiskaitykit, taigi turit dvi akytes, pirmiausiai prieš nonsencus šnekėdami.. "PayPal Lietuvai truputį skiriasi ir nėra tokia patogi kaip kitos bendrovės, nes PayPal sąskaitoje negalima laikyti ir kaupti pinigų, galima tik pasinaudoti kaip tarpininku kai nuskaitoma iš Jūsų kreditinės kortelės ir apmokama paslauga ar prekė internetinėje bendrovėje.""PayPal pinigų kaupti negalite – PayPal skirtas tik paslaugų ar prekių apmokėjimui."."Kadangi PayPal pinigų laikyti lietuviams neleidžiama todėl pinigų galite gauti iš kitų asmenų ar bendrovių, tačiau pinigai automatiškai įkris į kreditinę kortelę."
Šaltinis: http://www.pinigupervedimai.lt/paypal/
Redaguota 2014-01-25 02:21
🕐 2014-01-25 10:11 #19
Terbis parašė:
[quote]EXTENZZO parašė:
[quote]Defixen parašė:

Pasiskaityk žmogau plačiau prieš rašydamas tokius dalykus. [/quote]
Em..aš tiesiog padaviau pavyzdį, kad taip pat viskas tvarkos, o tu man čia įmetei visokio šlamšto kad skaityt. Aš jam pasakiau kaip pavyzdį, o tau būtinai reikėjo pasireikšti, ale "aš protingas, aš daugiau skaičiau o tu ne". Ir nebūtinai su paypal tvarkyt viską reikia. Some *ing people.
Redaguota 2014-01-25 10:14
🕐 2014-01-25 10:28 #20
Terbis parašė:
Oi jūs žmonės, žmonės.. ! Pasiskaitykit, taigi turit dvi akytes, pirmiausiai prieš nonsencus šnekėdami.. "PayPal Lietuvai truputį skiriasi ir nėra tokia patogi kaip kitos bendrovės, nes PayPal sąskaitoje negalima laikyti ir kaupti pinigų, galima tik pasinaudoti kaip tarpininku kai nuskaitoma iš Jūsų kreditinės kortelės ir apmokama paslauga ar prekė internetinėje bendrovėje.""PayPal pinigų kaupti negalite – PayPal skirtas tik paslaugų ar prekių apmokėjimui."."Kadangi PayPal pinigų laikyti lietuviams neleidžiama todėl pinigų galite gauti iš kitų asmenų ar bendrovių, tačiau pinigai automatiškai įkris į kreditinę kortelę."

Nežinau iš kur tu tokį puslapį ištraukei, ir ten tikriausiai informacija iš 2010 metų (kai buvo sukurtas tinklalapis), o dabar viskas normaliai... Dauguma Lietuvos pardavėjų naudoja Paypal ir jame laiko pinigus. Jei nebandei, tai neskleisk čia nesamonių. Susirask Foxbox aparatą ir įsidėk pinigų į Paypal paskyra, ir pažiūrėk ar turėsi tuos pinigus paskyroje. http://www.foxbox.lt/?page_id=74&lang=lt
Redaguota 2014-01-25 10:42
🕐 2014-01-25 11:29 #21
FeelingHigh parašė:
[quote]Cerberis parašė:
tie vokieciai tikri noulaiferiai jeigu perka acc uz 1000 lt nu tai jo ant acc tiek babkiu isleisti....

Ne visi tokie tingūs ir per daug bagoti , yra ir normalių vokiečių.[/quote]

Po 1k lol'o sudu neparduosi, suprasciau koki steam acc su dota 2 itemais kurie verti ten ~700 euru... (yra vienas itemas kuri legit pardavineja uz ~100 euru so yeah...)
🕐 2014-01-25 11:41 #22
9R33D parašė:
[quote]FeelingHigh parašė:
[quote]Cerberis parašė:
tie vokieciai tikri noulaiferiai jeigu perka acc uz 1000 lt nu tai jo ant acc tiek babkiu isleisti....

Po 1k lol'o sudu neparduosi, suprasciau koki steam acc su dota 2 itemais kurie verti ten ~700 euru... (yra vienas itemas kuri legit pardavineja uz ~100 euru so yeah...)[/quote]

Kiek šansų, kad tokį rastum ?
🕐 2014-01-25 11:45 #23
RRoH parašė:
Kiek šansų, kad tokį rastum ?

http://www.eurogamer.net/articles/2013-11-06-someone-bought-a-dota-2-courier-for-USD38-000 Ne šimtas eurų, bet kokia kaina už 1 daiktą.
Redaguota 2014-01-25 11:46
🕐 2014-01-25 11:54 #24
H4rdC0r3 parašė:
[quote]Terbis parašė:

Nežinau iš kur tu tokį puslapį ištraukei, ir ten tikriausiai informacija iš 2010 metų (kai buvo sukurtas tinklalapis), o dabar viskas normaliai... Dauguma Lietuvos pardavėjų naudoja Paypal ir jame laiko pinigus. Jei nebandei, tai neskleisk čia nesamonių. Susirask Foxbox aparatą ir įsidėk pinigų į Paypal paskyra, ir pažiūrėk ar turėsi tuos pinigus paskyroje. http://www.foxbox.lt/?page_id=74&lang=lt[/quote]

Beje gal žinai ar dabar PayPal acc turi būti susietas su kortele (diabetine ar kreditine) (senokai aš su PayPal naudojausi)
🕐 2014-01-25 12:16 #25
FeelingHigh parašė:
Beje gal žinai ar dabar PayPal acc turi būti susietas su kortele (diabetine ar kreditine) (senokai aš su PayPal naudojausi)

Lyg ir eina, kažkada per neobux susirinkau 2$, ir persivedžiau į Paypal ir iš eBay nusipirkau kinietiškas ausines už 1$ :D
🕐 2014-01-25 12:19 #26
H4rdC0r3 parašė:

Lyg ir eina, kažkada per neobux susirinkau 2$, ir persivedžiau į Paypal ir iš eBay nusipirkau kinietiškas ausines už 1$ :D[/quote]

Tai taip išeina , kad nereikia kortelės.
🕐 2014-01-25 12:24 #27
RRoH parašė:
[quote]9R33D parašė:
[quote]Cerberis parašė:

Po 1k lol'o sudu neparduosi, suprasciau koki steam acc su dota 2 itemais kurie verti ten ~700 euru... (yra vienas itemas kuri legit pardavineja uz ~100 euru so yeah...)[/quote]

Kiek šansų, kad tokį rastum ?[/quote]

🕐 2014-01-25 16:05 #28
Tiesiog nebandžiau nieko primest, galvojau kaip normaliems žmoniems išaiškinsiu, nes esu su tuo susiduręs gyvenime, bet žiūriu jūsų keistų užsipuolimų neišvengsiu. Man tik tai kelia šypseną veide.. (handshake)
🕐 2014-01-25 16:12 #29
Jei nebuvai susidūręs, tai kam tada kalbi?
🕐 2014-01-25 16:15 #30
H4rdC0r3 - kartais yra protingiau patylėti. (wasntme)
Atsakyti gali tik prisijungę nariai. Prisijungti