📰 Naujienos 💬 Forumas 👤 Prisijungti ✏️ Registruotis
Kortų žaidimai
26 žinutės · 6,649 peržiūros
🕐 2014-01-21 20:43 #1
Vienas žmogėnas forume kątik priminė man apie kortų žaidimus ir man kilo smalsumas , kas iš Gameryje esančios chebros yra bandę žaist , yra žaidę ar dar žaidžia tokius kortų žaidimus kaip: Yu-Gi-Oh , Magic The Gatheric ir pan. (kompiuterinis žaidimas nesiskaito) :) Taigi komentaruose rašykit kas yra bandę , kam patiko , kam nepatiko ir kodėl... žodžiu dalijamės įspudžiais.
P.S.Prašyčiau nefloodint , nes kitaip bus dovanojami įspėjimai!
Redaguota 2014-01-21 20:45
🕐 2014-01-21 20:50 #2
Žaidęs Yu-gi-oh Joey the passion, ir dabar kartais pažaidžiu Hearthstone.
🕐 2014-01-21 20:58 #3
H4rdC0r3 parašė:

I'm sorry but: (kompiuterinis žaidimas nesiskaito).
🕐 2014-01-21 20:58 #4
Pamenu žaisdavau su kortomis iš OHO kukurūzų (ten visoki vardai -Liocha Skystablauzdis, Kapas žiaurusis ir pan.) taip pat žaisdavau ir su YU-GI-OH. :D
🕐 2014-01-21 21:00 #5
Admirolas parašė:
Pamenu žaisdavau su kortomis iš OHO kukurūzų (ten visoki vardai -Liocha Skystablauzdis, Kapas žiaurusis ir pan.) taip pat žaisdavau ir su YU-GI-OH. :D

jo as irgi turiu situ kortu daxuja :D
🕐 2014-01-21 21:00 #6
Aš irgi žaidęs Yu-Gi-Oh (ir dar kažkada bandžiau Magic The Gathering) tai įspudžiai didžiausi. Ironiška , bet deck'ą susidėdavau vos ne geriausią ir viską suderindavau kruopščiia , bet žaidžiant beveik visada pralošdavau...
Be to kaip tyčia užsikrėčiau jomis nuo pusbrolio :D Tik va gaila , kad išmetė (ir išdalino) savo kortas (už kurias iš viso buvo paklojęs ~700Lt)
O kas liečia MTG (Magic The Gathering) , tai ten nėra taip sunku , kaip atrodo (netgi lengviau už Yu-Gi-Oh) , tik pradžia visų taisyklių kartais kliūva ir šiaip galima sakyt , kad pačios kortos yra vos ne meno kūriniai.
Redaguota 2014-01-21 21:07
🕐 2014-01-21 21:06 #7
SkeT parašė:
[quote]H4rdC0r3 parašė:

I'm sorry but: (kompiuterinis žaidimas nesiskaito).[/quote]
Aj nu :D, vis tiek, atsimenu, turėjau Yu-gi-oh kaladę, ir dar Duel Masters (jei kas tokį atsimena). Dar turbūt, turiu tas kortas. Edit: Radau :D https://www.dropbox.com/s/vujwhfqtmggege7/DSC_0018.JPG
Redaguota 2014-01-21 21:09
🕐 2014-01-21 21:08 #8
GamingMaster parašė:
[quote]Admirolas parašė:

jo as irgi turiu situ kortu daxuja :D[/quote]

same here :D

yu-gi-oh pradinese klasese kaldavom :D pora simtu kortu gal turejau, bet paskui atsibodo
🕐 2014-01-21 21:09 #9
H4rdC0r3 parašė:
[quote]SkeT parašė:
[quote]H4rdC0r3 parašė:

I'm sorry but: (kompiuterinis žaidimas nesiskaito).[/quote]
Aj nu :D, vis tiek, atsimenu, turėjau Yu-gi-oh kaladę, ir dar Duel Masters (jei kas tokį atsimena). Dar turbūt, turiu tas kortas.[/quote]

Duel Master irgi visai neblogos , bet gaila , kad jos taip pat greit atsirado ir tuo pačiu labai greit dingo :(

GamingMaster parašė:
[quote]Admirolas parašė:

jo as irgi turiu situ kortu daxuja :D[/quote]

Atsimenau , kaip pradinėse klasėse , klasiokai tempdavosi tų kortų didžiausias krūvas ir žaisdavom iki išprotėjimo :D
Redaguota 2014-01-22 16:42
🕐 2014-01-21 21:32 #10
pamenu laikus kai yu-gi-oh losdavau :D dar ir dabar tebera koi 500 kortu kaskur :D
🕐 2014-01-21 21:39 #11
Jokiu yu gi jo nelosiau :D losiu tik poker, tiek realybej, tiek internetu
🕐 2014-01-21 21:46 #12
yu-gi-jo losdavau su vietine chebra (daugiau maziau kaimynais, nes visi gyvenam netoli vienas kito), aisku prapisdavau bet losdavom just for fun...
🕐 2014-01-21 21:47 #13
Jooo turejau atsimenu silpnybe yu-gi-oh. pirkdavau jas kaip isprotejas :D atsimenu kai kaledom radau originaliu kortu kalde metalinej pakuotej... dat times :D
🕐 2014-01-21 21:53 #14
viliuxaaa parašė:

Taip pat ir aš. Pagrinde žaidžiu Texas Hold'em tipo. Bet kažkada turėdavau aš tų yu gi oh kortų, senai..
🕐 2014-01-21 21:59 #15
EXTENZZO parašė:
[quote]viliuxaaa parašė:

Taip pat ir aš. Pagrinde žaidžiu Texas Hold'em tipo. Bet kažkada turėdavau aš tų yu gi oh kortų, senai..[/quote]
Ta pati per fb losiu :D
Atsakyti gali tik prisijungę nariai. Prisijungti