rufas parašė:
[quote]Helsis parašė:
Vakar, tik prisiregistravau, surinkau 1600 coins, jau žaidimą pasiemiau (y)
Jau kažką rauni tu čia...per viena diena 1600 coins neįmanoma surinkti vien iš nemokamų offers/video/trade'ų.. :D[/quote]
Jei, reikia yra ScreenShot, kada Acc užregistruotas, ir 2 žaidimai nupirkti jau (giggle) Flash žaidimus žaidziau tik kokius 3 tai iš jų tikrai ne dauk gavau, viską pagrinde gavau iš offeriu, video, programų ir panašiai.
Redaguota 2014-03-25 23:51
Snd pasiemiau zaidima Arma: Gold edition... :) Smagu labai... :)
Bliamba... Visi cia zaidimus tik traukia. Reikia ir man ka nors susiveikti. Tik kad coins neduoda... :/
As siandien Orcs must die 2 : complete pack pasiemiau :D
Aš uzvakar dirt2 pasiemiau:)
1 task'as per mažiau negu minutę..iš kur čia tiek daug taskų pas tave? Man tik kelis rodo..
Kazkoks vokiskas buvo kur quiz moda praejus visur paspaudus "taip" beveik niekada neuzskaitydavo klaidu :D
Ir leido ji daryti 55 kartus.
Redaguota 2014-01-29 23:36
Pas mane jau 3 dienos kaip neatsiranda nauju offer... Gal zinot kodel?
O kai nepavyksta ivykdyt ta Task kuri nors, raso ,,Your accuraccy is too low" arba pns. ir neleidzia vykdyt toliau. Gal zinot kad daryt?
Redaguota 2014-02-02 10:24
Offers atsiranda kas laika taip per dienas iki 50 coins pasiemu na nedaug bet as ir tu kitu su telefonu nevygdau uzeinu paleidziu video nutylinu ir atsiveriu kita langa ir narsau kur noriu :D tai va o del your accuraccy is too low tai kai vygdai taskus tai juos nuosekliau vygdyk ir nebus bet jei gauni ta lentele tai ji liks 2-3 dienas na tiesiog lauk vygdyk kitokius offers video ziurek poto atsistatys :D
Ta lentele ne 2-3 dienas buna o visam laikui ant to offerio. Tai dabar man toks gruzas kai yra tas task uz 19 coins ir sumoviau ji 10 sykiu padares.
Nu kad ne visam laikui man ira as pvz kaskoki prancuziska bandziau offeri vygdyt ten isvis grieztai 1 max klaida ir neduoda tasku tai suklydau negalejiau vygdyti 2-3 dienas poto atsirado ir vel galejiau vygdyti :)