📰 Naujienos 💬 Forumas 👤 Prisijungti ✏️ Registruotis
Grand Theft Auto 5 realusis gyvenimas
35 žinutės · 6,832 peržiūros
🕐 2014-02-12 22:03 #31
Gal baigsit sita cirka? O Del serverio, tai taip, visada turejau tokiu minciu, bet pagalvok kad tai nebus super idomu, nors is dalies ir butu. Surenkciau klana nelegalioms lenktynems.. :D Bet visada atsiranda tokiu kurie ateina ir viska su* nx. Tad apsvarstyk savo ketinimus.
🕐 2014-02-12 22:40 #32
Skorp parašė:
Gal baigsit sita cirka? O Del serverio, tai taip, visada turejau tokiu minciu, bet pagalvok kad tai nebus super idomu, nors is dalies ir butu. Surenkciau klana nelegalioms lenktynems.. :D Bet visada atsiranda tokiu kurie ateina ir viska su* nx. Tad apsvarstyk savo ketinimus.
aš irgi galvoju apie nelegalias lenktynės arba tiesiog meet'us su tuned cars. Bet tam trūksta tik 1 dalyko... GTA V ant PC!!!!!!!!!!! Greiciau ji išleistų ir tikiuosi mano PC patems... Kiek girdėjau kažkur kovo 12-19d maždaug turėtų isleist...
🕐 2014-02-12 22:50 #33
:DD sakė kūrs FIFA14 projekta nesukūrė db apie GTA V šneka :D
🕐 2014-02-13 13:18 #34
Čia tipo ant X360?
🕐 2014-02-13 13:20 #35
TheImprezaWRX parašė:
[quote]Skorp parašė:
aš irgi galvoju apie nelegalias lenktynės arba tiesiog meet'us su tuned cars. Bet tam trūksta tik 1 dalyko... GTA V ant PC!!!!!!!!!!! Greiciau ji išleistų ir tikiuosi mano PC patems... Kiek girdėjau kažkur kovo 12-19d maždaug turėtų isleist...[/quote] cockstar nieko neskelbe apie pc versija tai reiskia, kad galit net nesitikiet tuo metu jo, nebent cockstar paskelbs info patys
Atsakyti gali tik prisijungę nariai. Prisijungti