📰 Naujienos 💬 Forumas 👤 Prisijungti ✏️ Registruotis
Dar vienas įrodymas, kad kuriamas Far Cry 4
12 žinutės · 3,156 peržiūros
🕐 2014-02-14 18:18 #1
Viešumoje pasirodė dar vienas įrodymas, kad kuriamas naujas veiksmo žaidimas, Far Cry 4. Vienas Ubisoft Shanghai studijos darbuotojas savo socialinio tinklo profilyje, pildydamas reziumė, paminėjo, kad dirba ties „būsimu Far Cry.“ Netrukus ši informacija buvo pašalinta, tačiau budrūs kompiuterinių žaidimų naujienų sekliai buvo greitesni. Deja, jokia kita informacija apie būsimą žaidimą nežinoma – siužetas, veikėjai, alokacija ir žaidimo platformos – viskas slepiasi po paslapties šydu.

Tai jau trečioji neoficiali užuomina, implikuojanti Far Cry 4 kūrimo faktą. Pernai spalį kompozitorius, Cliff Martinez, pasigyrė, kuriantis muziką „naujam kompiuteriniam žaidimui, kuris vadinasi Far Cry 4.“ O pernai E3 parodoje Ubisoft marketingo vykdantysis vadovas, Tony Key, patikino, kad ketvirtoji žaidimo dalis jau pakeliui: „Far Cry – puiki serija ir dabar, kai ji turi tokį pripažinimą, kokio nusipelnė, mes tikrai sukursime dar vieną.“

Far Cry žaidimų serijos leidėjai, Ubisoft, šios informacijos oficialiai nekomentuoja ir apie būsimą žaidimą kol kas oficialiai neskelbia.
-----------------------------------------------

Šaltinis: http://www.pcgames.lt/naujienos/1771/Dar-vienas-irodymas-kad-kuriamas-Far-Cry-4/komentarai/1.html

Kaip manote ar mes galime laukti kažko naujo Far Cry žaidime?

Nerašinėkite žinučių nesusijusiu su tema arba būsite griežtai baudžiami.

Naujienu dar bus!
🕐 2014-02-14 18:26 #2
Naujo, tai nebent "next-gen" grafikos.Ubi nepasižymi naujovėmis.
🕐 2014-02-14 18:29 #3
AXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAAX BAUSK MANE GRIEZTAI A MAN PX AXAXAXA NUB

Far Cry 3 losiu dbr, zjbs zaidimas... Galetu kazka panasaus sukurti tik aisku, gal kazka pakeisdami, nes salos ir tropikevic nusibodo... Seip lauksiu zaidimo ir tikesiuosi kad bus toks pat "zjbs" kaip ir praita dalis
Redaguota 2014-02-14 18:30
🕐 2014-02-14 18:31 #4
Kodel kopini is supergames puslapio?
🕐 2014-02-14 18:45 #5
RUL3 parašė:
Kodel kopini is supergames puslapio?

Todėl, kad ten irgi copinta nuo pcgames.lt :)

Maladec, lauksiu to FC4, man 3 dalis žiauriai patiko :D Tikiuosi sukurs kažką panašaus :)
🕐 2014-02-14 18:46 #6
O aš labiausisi norėčiau panašaus į Blood Dragon. :D
🕐 2014-02-14 19:32 #7
Make it bun dem ne seip 3 dalis super buvo :) tikesimes 4 nenuvils ir tegu neuzvaro nesveiku resursu neimanoma spet pc turbint ;Dreally
🕐 2014-02-14 20:32 #8
vilkas216 parašė:
Make it bun dem ne seip 3 dalis super buvo :) tikesimes 4 nenuvils ir tegu neuzvaro nesveiku resursu neimanoma spet pc turbint ;Dreally

I love that mission with FlameThrower... MAKE IT BUN DEM.
Jason: "Damn, it's so much weed"
🕐 2014-02-14 21:23 #9
agree with wright there ;) vaas was so good fking charakter :)
🕐 2014-02-14 21:57 #10
kokio velnio 4 kurt jeigu 3 jau neseniai isleido? as to net nespejau isbandyt lel... dar poto padarys toki kasmetini sheet kaip nfs ar cod ir t.t.
🕐 2014-02-14 21:57 #11
vilkas216 parašė:
agree with wright there ;) vaas was so good fking charakter :)

Gal tu nerasyk angliskai :D, siaip esu nusipirkes far cry 3, ziauriai osom zaidimukas, labiau losiu sp nei mp. Tikiuosi fc4 bus atnaujintas, laukine gamta... Ko nenoriu tai afrikos, bei mazo mapo
🕐 2014-02-14 21:58 #12
SENPAY parašė:
kokio velnio 4 kurt jeigu 3 jau neseniai isleido? as to net nespejau isbandyt lel... dar poto padarys toki kasmetini sheet kaip nfs ar cod ir t.t.

Jis jau senai isleistas, gal maisai su jo dlc
Atsakyti gali tik prisijungę nariai. Prisijungti