Sveiki,taigi sumaniau paklausti jusu nuomones apie naujos kartos zaidimus. Klausimas yra paprastas. Ar jums patinka nauji zaidimai,kurie yra kuriami siais metais,kitais metais,arba tiesiog kuriami ateityje. Man asmeniskai ne,net ir dabar zaidziu senesnes kartos zaidimus,nors ir kompiuterio privalumai gali islaikyti nauju zaidimu grafikas. Komentuokite,balsuokite :) Dekui is anksto.
3ias variantas.
Naujos kartos žaidimu dar teks palaukt, nes viskas ką dabar leidžia tai šios kartos.Nebent nauja karta tai grafika tik.
Aš ir teikiu pirmenybę senesniems žaidimams dėl jų kokybės.
Hmm keista apklausa. Manau nera cia nei vieno zmogaus kuraim nepatiktu nei vienas naujas zaidimas, arba, kad patiktu visi nauji zaidimai.
Pagal zaidima priklauso. Ir nuo kureju pastangu. Daznai jie nusivaziuoja su tom zaidimu serijom..
renkuosi 3 nes yra idomesi senesni zaidimai beto priklauso ir kokie tie nauji
Manau durna apklausa, visiskai sutinku su baconstrip. Kartais dideliom kompanijom jau px zaidimo kokybe, o mazos kuria kokybiskas, kad taptu populerios
Turbut nezinau tokios kompanijos kuri buti labai sazininga su zaidimo kokybe, nebent tie virukai kurie sukure ETS2 nes zaidimas yra tikrai nepakartojamas o kompanija nesipuikuija kur tik nueisi. Jai riumtai tai net nesu mates ju reklamos. Yra dar tokiu mazu kompaniju su tikrai gerais darbais, tik as ju dar neradau ir neivardinau cia.
Skorp parašė:
Turbut nezinau tokios kompanijos kuri buti labai sazininga su zaidimo kokybe, nebent tie virukai kurie sukure ETS2 nes zaidimas yra tikrai nepakartojamas o kompanija nesipuikuija kur tik nueisi. Jai riumtai tai net nesu mates ju reklamos. Yra dar tokiu mazu kompaniju su tikrai gerais darbais, tik as ju dar neradau ir neivardinau cia.
SCS Software... <3 Nors ju komanda yra labai maza bet padirbejo ties ETS2 tikrai labai gerai. :)
Redaguota 2014-02-21 14:56
Nu ka as zinau,yra tikrai geru zaidymu :) Bet man nelabai patinka senesniu zaidymu ''updates'' nes nieko nebesugalvodami tiesog issipis*** is zaidymu