Sveiki, mano internetas siuncia po 0.01kb/s...Kiek zinau, kad imanoma paspartinti siuntimo sparta, be jokiu papildomo mokescio, suprantate pinigu nelabai daug turiu, o noriu parsisiusti zaidimu :))) Noreciau bent jau 2-3mb/s MALDAUJU, PADEKITE zmones :))) (nerd)
mano ciut neciut siuncia po 760kb/s
Yra būdas.
Įsigyk naują planą.
Redaguota 2014-03-08 21:53
sitas budas labai brangus :)
Nu ir iškur tokių išlenda vis ? :D Nuo 1 kb iki 2 MB dykai jis pasispartins, sapnavai gal? Ir įdomu būtų sužinoti kokį planą naudoji, kad turi 0.01kB? :D dainą vieną suntiesi per naktį?
Manau tiesiog pasiemi torenta be seederiu ir nesiuncia... Nes abejoju ar toks internetas yra....
Nu jus tai irgi, prasau pagalbos, uzsisakyk plana...Pas mane zebra, o ERDVIU negali ivesti i mano gyvenviete ! :.(((((((
Jau man dabar [small]0.5mb/s[/small], nes atnaujinau browser'i ir pakeiciau USD PORTA i 2815 :)))) [small]1mb/2s[/small] xD
Ne, as ne per qTorrent'a siunciu o per Interneta (Anonymous Download), o per qTorrent man Availability (Visas RAUDONAS) ir nekrauna :.(((
Pas mus mokykloje SIMNO GIMNAZIJA ---> Erdves Internetas, tai ka sakau...Po 1GB per 10min.... :D :D :D Rimtai, cia....
Redaguota 2014-03-08 23:47