📰 Naujienos 💬 Forumas 👤 Prisijungti ✏️ Registruotis
Steam paskyrų vagys.
37 žinutės · 10,472 peržiūros
🕐 2014-08-25 15:18 #16
lol irgi gavau panasu suda siandien

pareportinau ir vsio
🕐 2014-08-25 15:39 #17
Aš tai tiesiog kai pakviečia pažiūriu - jeigu privatus profilis ir steam level 1 tai 100%, kad apgavikas. O jei ne, tai priimu ir paskaitau ką rašo, o ten kaip visad ta pati žinutė..
🕐 2014-08-25 15:48 #18
Tai jums dar nieko kad 2-3 per dieną prideda, o kai aš vis patradinu peilį 10 per dieną tokių prideda, tai tiesiog jeigu pamatot Private profilis jus addina y draugus tiesiog spauskit IGNORE jei tikrai žmogus nori kanors pridės antrą kartą, o scameriai taip nedaro
🕐 2014-11-03 20:42 #19
Pakeliu šia temą, nes vis daugėja įvairesnių būdų vogti steam paskyras! Vienas iš jų: Klaidingos nuorodos į trade puslapius (dotalounge.com/csgolounge.com), arba dar vienas labai išradinga žinutė: "Sveikas, čia aš iš mokyklos. Pažiūrėk mano nuotrauka http://tinyurl.com nuoroda baigiasi ir panašiai..
🕐 2014-11-03 20:51 #20
Tai čia manau jie bando pavogti tik tuos Acc, kuriuose yra daug žaidimų. Ačiū už informacija.
🕐 2014-11-03 20:52 #21
H4rdC0r3 parašė:
Pakeliu šia temą, nes vis daugėja įvairesnių būdų vogti steam paskyras! Vienas iš jų: Klaidingos nuorodos į trade puslapius (dotalounge.com/csgolounge.com), arba dar vienas labai išradinga žinutė: "Sveikas, čia aš iš mokyklos. Pažiūrėk mano nuotrauka http://tinyurl.com nuoroda baigiasi ir panašiai..

Lol, as is mokyklos.. :D Nieko itikinamesnio net nesugeba sugalvoti..
🕐 2014-11-03 20:57 #22
BaconStrip parašė:
[quote]H4rdC0r3 parašė:

Lol, as is mokyklos.. :D Nieko itikinamesnio net nesugeba sugalvoti..[/quote]

Savo laiku per RS būdavo galima sulaukt tokių bespridielų.
🕐 2014-11-03 21:00 #23
dragon ltu 2 parašė:
[quote]BaconStrip parašė:
[quote]H4rdC0r3 parašė:

Lol, as is mokyklos.. :D Nieko itikinamesnio net nesugeba sugalvoti..[/quote]

Savo laiku per RS būdavo galima sulaukt tokių bespridielų.[/quote]
Nenuostabu. RS losdavo daug kas, bet kad Steam'a taip atkirtineti megintu..
🕐 2014-11-25 19:58 #24
Dar vienas naujas prikolas:
12:25 - ****: Hello, my name is Anna , I'm looking for a friend to play together and communicate ))
12:25 - ****: I am 19 years old and I live in Russia
12:25 - ****: This is my photo - http://8b.kz/IMG_...14_1942422

8b.kz yra nuorodų sutrumpinimo svetainė.

11.25 Atnaujinimas:
Pradėjo naudoti Google Drive nuorodas!
19:04 - Man of Stone: What's up? A few days ago I played with you , and took awesome screenshot of you! You can download screenshot here -https://drive.google.com/file/d/0B5WBkMB4TF-nTWY0ajN6N3BlemM
19:04 - Man of Stone: . I think you can even use it as avatar on steam. Tell me, if you like it :)

🕐 2014-11-25 22:02 #25
Taigi turėjau ir aš tokį stamboką incidentą. Lietuvis manę apgavo... Mes rašinėjomės ir jis man siųlė keistis visais mano CS:GO daiktais į vieną iš jo pasiūlytų paskyrų. Susigundžiau. Išsikeitėm daiktais, o jisai užblokavo, išmetė iš draugų. Turėjo daug +rep ir pasitikėjau juo. Tai va pagaliau pavyko atsekti.

Pavogti daiktai

Ir gan keista kai negaliu jo vėl pridėti prie draugų

Taigi neapsigaukite. Aš jau skaudžiai apdegiau.
🕐 2014-11-25 22:25 #26
ir kaip jis tave apgavo? tipo tu jam daiktu davei, jis tau nieko? tai kam sutikai su tokiu delu? nesuprantu...
🕐 2014-11-25 22:32 #27
Xplode parašė:
Taigi turėjau ir aš tokį stamboką incidentą. Lietuvis manę apgavo... Mes rašinėjomės ir jis man siųlė keistis visais mano CS:GO daiktais į vieną iš jo pasiūlytų paskyrų. Susigundžiau. Išsikeitėm daiktais, o jisai užblokavo, išmetė iš draugų. Turėjo daug +rep ir pasitikėjau juo. Tai va pagaliau pavyko atsekti.

Pavogti daiktai

Ir gan keista kai negaliu jo vėl pridėti prie draugų

Taigi neapsigaukite. Aš jau skaudžiai apdegiau.

Pažįstama situacija , daug jau taip buvo.
🕐 2014-11-25 22:33 #28
Makaroni parašė:
ir kaip jis tave apgavo? tipo tu jam daiktu davei, jis tau nieko? tai kam sutikai su tokiu delu? nesuprantu...

Supranti jis man siūlė vieną iš jo paskyrų mainyti į mano daiktus, jis man davė slaptažodį ir nick. Viskas tiko kol neišlindo SteamGuard. Man rekėjojo gmail dar. Sako pabaigiam ir trade ir gausi paskyrą. O pas jį +rep belenkiek ir dar lietuvis. Nu galvoju dzin, patikimas. Ir užsibaigė viskas...
🕐 2014-11-25 22:39 #29
Xplode parašė:
[quote]Makaroni parašė:

Supranti jis man siūlė vieną iš jo paskyrų mainyti į mano daiktus, jis man davė slaptažodį ir nick. Viskas tiko kol neišlindo SteamGuard. Man rekėjojo gmail dar. Sako pabaigiam ir trade ir gausi paskyrą. O pas jį +rep belenkiek ir dar lietuvis. Nu galvoju dzin, patikimas. Ir užsibaigė viskas...[/quote]
Vien dėl to, kad lietuvis reik būt dar atsargesniam.
🕐 2014-11-25 22:40 #30
Machinery parašė:
[quote]Xplode parašė:
[quote]Makaroni parašė:

Supranti jis man siūlė vieną iš jo paskyrų mainyti į mano daiktus, jis man davė slaptažodį ir nick. Viskas tiko kol neišlindo SteamGuard. Man rekėjojo gmail dar. Sako pabaigiam ir trade ir gausi paskyrą. O pas jį +rep belenkiek ir dar lietuvis. Nu galvoju dzin, patikimas. Ir užsibaigė viskas...[/quote]
Vien dėl to, kad lietuvis reik būt dar atsargesniam.[/quote]

Su užsieniečiais viskas daug paprasčiau...
Atsakyti gali tik prisijungę nariai. Prisijungti