🕐 2014-03-13 21:56
reiktu nusimanačio apie cwm žmogaus pagalbos nes man kažkodėl neina įsirašyti kernel per cwm.
Redaguota 2014-03-13 22:07
orestas21 parašė:
Čia jau kažkas panašaus nes mano xperia L reikės ryt pamėginti tą bootloader atrakinti.
RolandasD parašė:
Labai padėtu jeigu pasakytum savo telefono modelį, ir jei neveikia kernel'is vadinasi chujova rašais, gali būti, kad jis su rom'u nesuderinamas ir neužbootina
orestas21 parašė:
Čia jau kažkas panašaus nes mano xperia L reikės ryt pamėginti tą bootloader atrakinti.
LaurynasVP parašė:
[quote]orestas21 parašė:
LaurynasVP parašė:
[quote]RolandasD parašė:
Labai padėtu jeigu pasakytum savo telefono modelį, ir jei neveikia kernel'is vadinasi chujova rašais, gali būti, kad jis su rom'u nesuderinamas ir neužbootina
orestas21 parašė:
RolandasD parašė:
[quote]LaurynasVP parašė:
[quote]RolandasD parašė:
orestas21 parašė: