📰 Naujienos 💬 Forumas 👤 Prisijungti ✏️ Registruotis
kas nusimanot apie android clock work mod (cwm)
20 žinutės · 4,666 peržiūros
🕐 2014-03-13 22:55 #16
Jeigu ClockWorkMod turi, tai rasyk Nauja custom rom, ir iskart bus kernel, bet aisku kad clockworkmod'a naudotum turi but root'.
🕐 2014-03-13 23:01 #17
LaurynasVP parašė:
:D Ok, grįžtam prie esminės temos. :D Šiaip, jeigu jau už'brick'ini, mesk per langą įjungęs skrydžio rėžimą.. :D Nes jeigu nepavyks flash'inti į kitą os - nieko nebevertas telefas (jeigu neklystu).

Buvau užbrickinęs savo X8 (Užstrigdavo ant Sony logo kai įsijungia), tai tiesiog su PC Companion perrašiau ir susitvarkė.
🕐 2014-03-13 23:01 #18
LaurynasVP parašė:
[quote]RolandasD parašė:
[quote]LaurynasVP parašė:
[quote]RolandasD parašė:
Labai padėtu jeigu pasakytum savo telefono modelį, ir jei neveikia kernel'is vadinasi chujova rašais, gali būti, kad jis su rom'u nesuderinamas ir neužbootina

orestas21 parašė:
Čia jau kažkas panašaus nes mano xperia L reikės ryt pamėginti tą bootloader atrakinti.

(facepalm)[/quote]
Jooo. man tikrai reikia akinių jau :D[/quote]

:D Ok, grįžtam prie esminės temos. :D Šiaip, jeigu jau už'brick'ini, mesk per langą įjungęs skrydžio rėžimą.. :D Nes jeigu nepavyks flash'inti į kitą os - nieko nebevertas telefas (jeigu neklystu).[/quote]
Klysti, didžioji dalis leidžia force push'int rom'ą į telefoną, tada joks brick'as nebaisus :D
🕐 2014-03-13 23:04 #19
H4rdC0r3 parašė:
[quote]LaurynasVP parašė:
:D Ok, grįžtam prie esminės temos. :D Šiaip, jeigu jau už'brick'ini, mesk per langą įjungęs skrydžio rėžimą.. :D Nes jeigu nepavyks flash'inti į kitą os - nieko nebevertas telefas (jeigu neklystu).

Buvau užbrickinęs savo X8 (Užstrigdavo ant Sony logo kai įsijungia), tai tiesiog su PC Companion perrašiau ir susitvarkė.[/quote]

Tai cia vadinamas, Soft Brick/Boot loop.

O vat HARD BRICK jau kietas reikalas. :DD
🕐 2014-03-14 10:34 #20
Aš norėjau įsirašyti ThunderZap 4.0 kernel'i bet nemoku kažko arba tas kernelis gali būti nesuderinamas su mano versija nes neseniai atsinaujina į 15.3.A.1.14.
P.S. mano ragelis nurootintas.
Atsakyti gali tik prisijungę nariai. Prisijungti