📰 Naujienos 💬 Forumas 👤 Prisijungti ✏️ Registruotis
Baisiausias siaubo zaidimas
33 žinutės · 8,744 peržiūros
🕐 2014-03-30 09:40 #16
Man tai baisiausias SCP: Containment Breach :S
🕐 2014-03-31 20:32 #17
1916: Der unbekannte krieg

https://www.youtube.com/watch?v=r2hSFvjRhNU

5/10 Siaubo zaidimas, kuris visai nebaisus, taciau turi elementu, kurie labai tinkami siaubo zaidimui, apskritai neblogas zaidimas, taciau jis negali vadintis siaubo zaidimu, smagaus ziurejimo
🕐 2014-04-01 14:51 #18
oh oh oh oooo Amnesia,outlastai visoki pff... Geriausias siaubo žaidimas yra F.E.A.R 1 ir taip esu bandes abu game. Dead space 1 2 nebaisus nebent tamsoje žaidi. Amnesia tik custom stories main neverta bandyti. Outlast iš viso patylėsiu. Taip kad jo. GG you all
🕐 2014-04-01 15:00 #19
CaptainDashas parašė:
oh oh oh oooo Amnesia,outlastai visoki pff... Geriausias siaubo žaidimas yra F.E.A.R 1 ir taip esu bandes abu game. Dead space 1 2 nebaisus nebent tamsoje žaidi. Amnesia tik custom stories main neverta bandyti. Outlast iš viso patylėsiu. Taip kad jo. GG you all

Kuo tau Amnesia main story uzkliuna? Tikrai gera istorija, viskas sukurta orginaliai, paciu zaidimo kureju... Turi kelias pabaigas... Custom storys tam kad zaidimas nemirtu ir kad tie kas perejo zaidima (kad ir kelis kartus su visomis pabaigomis) turetu ka veikti... Zaidimai kur turi rankose ginkla ir gali apsiginti, nera tokie baisus mano nuomone...
🕐 2014-04-01 15:01 #20
As taj esu viena zaides toki resident evil 4 one of the best :D baisiausia budavo del to valdymo su nigtukais vaizda sukioji :D
🕐 2014-04-01 15:20 #21
CaptainDashas parašė:

Mano nuomone , tai Outlast yra overrated , tiktai pradžioje kelios vietos yra baisios , o visa kita primena paprastą Action game , tik , kad be ginklų...
Kalbant Dead Space , tai tik pirma dalis man buvo baisi ir kelianti krūvą įtampos , 2 buvo šiokios tokios užuomazgos , o 3 jau buvo totali pieva.
Be to kas per logika žaist siaubo žaidimus dieną , o ne naktį , tamsoje? :D
🕐 2014-04-01 15:55 #22
Fear kaip tik nebaisus.Koks skirtumas kada, jei nebaisus, vadinasi nebaisus.
🕐 2014-04-01 16:07 #23
Machinery parašė:

Naktį geriausias efektas :D
🕐 2014-04-01 16:15 #24
FeelingHigh parašė:
[quote]Machinery parašė:

Naktį geriausias efektas :D[/quote]
Manęs tai neveikia.Jei baisus filmas/žaidimas, tai baisu bus žiūrint ir ryte ir diena ir naktį.
🕐 2014-04-01 16:17 #25
Machinery parašė:
[quote]FeelingHigh parašė:
[quote]Machinery parašė:

Naktį geriausias efektas :D[/quote]
Manęs tai neveikia.Jei baisus filmas/žaidimas, tai baisu bus žiūrint ir ryte ir diena ir naktį.[/quote]

Kažkaip keista...
🕐 2014-04-01 19:12 #26
DeQuR parašė:
As taj esu viena zaides toki resident evil 4 one of the best :D baisiausia budavo del to valdymo su nigtukais vaizda sukioji :D

RE4 nera baisus.
🕐 2014-04-01 19:54 #27
Dora The Explorer. Šiaip nėra ypatingai biasaus žaidimo, o kurie buvo išgąsdinę tai Amnesia - The Dark Descent, Silent Hill 2,3,4 F.E.A.R. ir Condemned - Criminal Origins, tačiau nė vienas iš jų nėra toks baisus nuo kurio oda pasišiaušia.
🕐 2014-04-02 09:51 #28
Ir vėl Dead Space žaidžiu, bet niekada jo neskaičiau siaubo žaidimu, o grynai Survival. ,,Siaubo'' lygis jame man primena kiek pakeltą RE4 lygį. Ne kad išgąsdina, bet viskas nuolatos atmosfera perteikiama, o dauguma priešų nėra baisūs, bet tai tikrai nėra minusas. Dead Space puikus žaidimas, ir vienas naujausių Survival Horror. Medium sudėtingumu dar ir per lengva, jei prisitaupai visko.
🕐 2014-04-09 21:59 #29
Siaubo zaidimas: The house

https://www.youtube.com/watch?v=Ba2BV5Okzhg

7/10 tik nesakyk, kad grafika prasta, nes tai sitame zaidime nesvarbu, siurpus vaizdai, gazdinanti muzika ir jumpscarei is kuriu vienas yra tikrai isimintinas, smagaus ziurejimo.
🕐 2014-04-10 06:30 #30
Pažaiskit Cry Of Fear sunkiausiu lygiu..
Atsakyti gali tik prisijungę nariai. Prisijungti