Sveiki, gal kas žinot ką daryt kad būtu mažesnis ping'as žaidimuose. Pvz jei žaidimo serveris USA tai būna apie 350-500. Draugai turi tą patį neta ir jiems būna 200-250. Tai kame bėda, bandžiau leatrix įsirašyt portforwardint, antivirusine išjungt viską išbandžiau bet niekaip nekrenta iki 200 ://
Priklauso, kokius žaidimus žaidi, tada googlei susirandi pamokų, kaip sumažinti pingą ir viskas. Beto Gamebooster bandes? Bet čia pagrinde dėl FPS.
- Išjunk torrentus
- Per TaskManager pasidaryk, ant savo zaidimo set priority, ir aukšiausia koki, tik gali.
Redaguota 2014-03-25 23:15
Siaip gali but kad dar priklauso kurioj saly servas yra, nes pvz amerikos serveriu ping turetu but didesnis negu lietuvos. Bent taip panasiai yra ant cs2d serveriu
Taigi, minėjo kad draugams geras Ping (y)
Aš atjunges, visas programas man tiek nenukrenta , kiek pasijungus Gamebooster tai vadinas, padeda kažkuom ir daugiau, plius jei tingi pats viską atjunginėti.
O ar gali but kad dėl kokių nustatymų čia, nes pvz kad ir su tuo pačiu lol eu serve mano kito draugo ping vistiek būna iki 50 o mano 90+ tačiau jam po 300kb/s o mano po 1.3Mb/s siunčia tai galvoju gal čia su registru kas ar su routeriu?
Redaguota 2014-03-26 16:38