Sveiki norėjau pasidalinti šia naujiena , nežinau gal kas nors jau tai žino.. , bet va http://www.playzona.lt/Naujienos/Naujos-kartos-konsoliu-atrisimas/ , ar tai tiesa? , ar reikės taip ilgai laukti?
Redaguota 2014-04-13 19:22
Nu jei Sony ir M$ nepasikiaulins įvedinėdami naujas apsaugas ar atnaujindami soft'ą , tai visai tikėtina , kad gal ir sulauksim šių konsolių atrišimo.
Manau kad būtų visai šaunu jeigu hackeriai atrištu šias konsoles , tada žmonės tiesiog pirktu šias konsoles , ir apsimokėtu. , nereiktu pirkti žaidimų kurie kainuoja 200-150 LT..
Redaguota 2014-04-13 19:29
Man geriau jau koki geresni zaidyma nusipirkt nei atsisiust,nes kai nusiperki galimybiu daugiau
Jei žaidimas geras ne vien tik dėl savo grafikos , tai kodėl jo nenusipirkus.
Kas liečia kainą , tai galima nusipirkt dėvėtus ("iš antrų rankų") už mažesnę kainą.
Na pirkt žaidimus man nesamonė jei gali atsisiūst nes pinigus ir daugiau kur padėt yr. Nu o kūrėjai žaidimų gauna lt iš turtingų šalių manau daug o Lietuvoj tj ką čia krč pirksi :-D nu jei nekurs tai nekurs tų žaidimų pažaisim jau išleistus ir mažiau pc reikės kas į naudą :-D
Piercas parašė:
Na pirkt žaidimus man nesamonė jei gali atsisiūst nes pinigus ir daugiau kur padėt yr. Nu o kūrėjai žaidimų gauna lt iš turtingų šalių manau daug o Lietuvoj tj ką čia krč pirksi :-D nu jei nekurs tai nekurs tų žaidimų pažaisim jau išleistus ir mažiau pc reikės kas į naudą :-D
Kada nors girdėjęs apie skelbimus ir žaidimus "iš antrų rankų"?
Redaguota 2014-04-13 23:19