🕐 2014-04-14 19:07
TheImprezaWRX parašė:
[quote]Sargonas parašė:
[quote]TheImprezaWRX parašė:
[quote]Cortez parašė:
[quote]Sargonas parašė:
Nebūk durnas su savo 4.2 ir 3.5 varikliais nespėsi pilt į tokius aparatus. Audi + tik tas, kad benzas/dujos tai šiek tiek mažiau kainuos ,,pavalgidint" ją, tačiau jei pirma masina + neturi gerai apmokamo darbo net negalvok pirkt tokio d. tūrio mašinos. Jei pirma mašina pasiimk koki 1.8l arba 2l ir dujas įsimesk, daug praktiškiau bus nei 4l. Audi 18l ryja tai tu nespėsi į ją pilt. Ir kam tau reikia 220kw ? Nusibodo gyvent ? Jei pirma mašina tai tikrai per ,,galinga".
Va va va... Visi sako,kad pirma masina turi but lievesne ir t.t... Bet as nesu kaip visi,nereikia visokiu ''golfu'' ar ''pasatu'' pirmai masinai... Man reikia geros auto... O del ''valgymo'' pilnai islaikit galesiu ja...[/quote] as manau taip pat kodel visi sako kad reika 1 masina pirkt gofa uz 500lt gal as noriu normalios masinos ir jai tai galiu sau leist tai kodel gi ne perku kokia noriu[/quote]
Niekas tau neliepia pirkt golfo už 500, pasiimk normalią mašiną, kokia tau patinka, tačiau nafik pirmos mašinos su 4l motoru ? Aš nesakiau, kad imk rūdžių krūva, nes ji pigi. Jeigu turi pinigų, kaip tik sakau pasiimk naujesnę, kuri mažiau bėgus ir mažiau ges. Aš tiesiog sakau, kad žiūrėtum į mašinos galią. Bet čia tik mano nuomone, todėl nešmeišk dėl to, kad bandau įbrukt lievesnę mašiną.[/quote] nieko aš nešmeižiu tik sakau savo nuomonę. aš pats galvoju pirkt masina su mažiausiai 3l
Vienintele išimtis subaru impreza wrx (2,5l):)[/quote]
Tam monstrui aš irgi nepagailėčiau pinigų.