🕐 2014-04-23 17:18
Sveiki, taigi noriu išbandyt šiuos žaidimus, sake klasiokai kad geri geimai. Kokia jūsų nuomonė? Siustis ar ne? Kuri dalis geresnė?
FeelingHigh parašė:
DMC 3 ir 4 labiausiai patiko , 1 ir 2 dalys buvo irgi neblogos , gameplay puikus , tik valdymas šiek tiek skylėtas.
O DmC man pasirodė tik kaip visiškas popsas vien dėl istorijos iškraipymo ir gameplay (valdai į Bieberį panašų pacaną ir daužai visus).
radex parašė:
[quote]FeelingHigh parašė:
DMC 3 ir 4 labiausiai patiko , 1 ir 2 dalys buvo irgi neblogos , gameplay puikus , tik valdymas šiek tiek skylėtas.
O DmC man pasirodė tik kaip visiškas popsas vien dėl istorijos iškraipymo ir gameplay (valdai į bieberį panašų pacaną ir daužai visus).
FeelingHigh parašė:
[quote]radex parašė:
[quote]FeelingHigh parašė:
O DmC man pasirodė tik kaip visiškas popsas vien dėl istorijos iškraipymo ir gameplay (valdai į bieberį panašų pacaną ir daužai visus).
Pavelas parašė:
Vien kad DMC kitaip veikejas atrodo, jau nereikia zaidimo visiskai nurasyti.
EdgarasG parašė:
Pažiūrėjau tuos tipo "pro'' geimerius ir jie sako, kad tikrai DmC yra atsiprašant *.
FeelingHigh parašė: