📰 Naujienos 💬 Forumas 👤 Prisijungti ✏️ Registruotis
Devil May Cry 4/5 dalys.
28 žinutės · 5,769 peržiūros
🕐 2014-04-23 18:34 #16
VHilts1944 parašė:
[quote]FeelingHigh parašė:
DMC 3 ir 4 labiausiai patiko , 1 ir 2 dalys buvo irgi neblogos , gameplay puikus , tik valdymas šiek tiek skylėtas.

Pirmas Devil May Cry tik neblogas? Štai mano nuomonė kito žmogaus rašliava:
http://www.ign.com/games/devil-may-cry/ps2-15620[/quote]

Atsiprašau jei tau nepatiko mano nuomonė , bet man tiesiog 3 dalis patiko labiausiai , o apie 1 dalį esu gana nemažai pamiršęs :D
🕐 2014-04-23 19:16 #17
FeelingHigh parašė:
[quote]Pavelas parašė:
Vien kad DMC kitaip veikejas atrodo, jau nereikia zaidimo visiskai nurasyti.

Tai , kad ir pats gameplay nelabai žiba...[/quote]

Na as isbandziau 3,4,5 ir 5 man labiausiai patiko, valdymas su klaviatura ir pele patogesnis, normaliai galima kamera sukinet, o tarp tu mygtuku tai pasimeti paskui, kaip man buvo dmc 3 neperejau pirmo boso kazkokio Reaperio :D
🕐 2014-04-23 19:37 #18
SENPAY parašė:
[quote]Pavelas parašė:
Vien kad DMC kitaip veikejas atrodo, jau nereikia zaidimo visiskai nurasyti.

Tai , kad ir pats gameplay nelabai žiba...[/quote]

Na as isbandziau 3,4,5 ir 5 man labiausiai patiko, valdymas su klaviatura ir pele patogesnis, normaliai galima kamera sukinet, o tarp tu mygtuku tai pasimeti paskui, kaip man buvo dmc 3 neperejau pirmo boso kazkokio Reaperio :D[/quote]

3 ir 4 geriausia žaist su gamepad'u.

O pats Reaper'is nėra labai sunkus , su Cerberus sunkiau.
🕐 2014-04-23 20:29 #19
FeelingHigh parašė:
Atsiprašau jei tau nepatiko mano nuomonė , bet man tiesiog 3 dalis patiko labiausiai , o apie 1 dalį esu gana nemažai pamiršęs :D

DMC3 pati geriausia iš serijos, ir apskritai vienas geriausių žaidimų. DMC1 super, DMC4 gera, DMC2 nebloga, apie DmC nekalbėsiu. :) Su klaviatūra aš taip pripratęs, kad man dabar žymiai lengviau būtų negu su gamepad'u, DMC3 įveikiau visais sunkumo lygiais.
Redaguota 2014-04-23 20:31
🕐 2014-04-23 20:34 #20
radex parašė:
Ne apie Dantės išvaizdą kalbu žmogau... Nors iš esmės man kažkaip trūko paltapūkio Dantės :D

Blondina gausi perejes zaidima.
🕐 2014-04-23 20:36 #21
VHilts1944 parašė:

DMC3 pati geriausia iš serijos, ir apskritai vienas geriausių žaidimų. DMC1 super, DMC4 gera, DMC2 nebloga, apie DmC nekalbėsiu. :) Su klaviatūra aš taip pripratęs, kad man dabar žymiai lengviau būtų negu su gamepad'u, DMC3 įveikiau visais sunkumo lygiais.[/quote]

Gal gali duot gidą valdymui , nes be pultelio neišeina ?
:D
🕐 2014-04-23 20:38 #22
BaconStrip parašė:
[quote]radex parašė:
Ne apie Dantės išvaizdą kalbu žmogau... Nors iš esmės man kažkaip trūko paltapūkio Dantės :D

Blondina gausi perejes zaidima.[/quote]

*Gavęs DLC
🕐 2014-04-23 20:41 #23
FeelingHigh parašė:
[quote]BaconStrip parašė:
[quote]radex parašė:

*Gavęs DLC[/quote]
Rlly? Maniau kad kaip award'a gauni ar kazka tokio.
🕐 2014-04-23 20:43 #24
BaconStrip parašė:
[quote]radex parašė:

*Gavęs DLC[/quote]
Rlly? Maniau kad kaip award'a gauni ar kazka tokio.[/quote]

Devil Trigger'is nesiskaito , o Dante'ę baltais gaurais gali gaut tik tada kai berods turi Costume Pack DLC.
🕐 2014-04-23 20:48 #25
FeelingHigh parašė:
[quote]radex parašė:

*Gavęs DLC[/quote]

Devil Trigger'is nesiskaito , o Dante'ę baltais gaurais gali gaut tik tada kai berods turi Costume Pack DLC.[/quote]
Aaii juodaplaukis visvien atrodo geriau. Baltais kaltunais jis man uznesa i geju. :D
🕐 2014-04-23 20:49 #26
BaconStrip parašė:
[quote]radex parašė:

*Gavęs DLC[/quote]

Devil Trigger'is nesiskaito , o Dante'ę baltais gaurais gali gaut tik tada kai berods turi Costume Pack DLC.[/quote]
Aaii juodaplaukis visvien atrodo geriau. Baltais kaltunais jis man uznesa i geju. :D[/quote]

Naujasis , tai taip , o senojo kartais smarkiai pasiilgstu...
🕐 2014-04-23 20:50 #27
BaconStrip parašė:
[quote]radex parašė:

*Gavęs DLC[/quote]

Aaii juodaplaukis visvien atrodo geriau. Baltais kaltunais jis man uznesa i geju. :D[/quote]

Aš pavyzdžiui esu pripratęs prie baltapūkio, tai man gražesnis su baltais plaukais :D
Redaguota 2014-04-23 20:51
🕐 2014-04-23 20:52 #28
Man kartais įdomu , kodėl BloodyZero visą laiką užsidėjęs Nero iš DMC4 ant avataro? :D
Redaguota 2014-04-23 21:00
Atsakyti gali tik prisijungę nariai. Prisijungti