📰 Naujienos 💬 Forumas 👤 Prisijungti ✏️ Registruotis
reikia pagalbos del telefono atminties
3 žinutės · 1,265 peržiūros
🕐 2014-05-14 17:42 #1
taigi nesenai pradejau naudoti nauja telefona ir prisikeliau dainu, parsisiunciau pora zaidimu buvo dar tvarkoj viskas poto bandziau siustis fifa 14 atrodo kuris uzema apie 1gb beveik buvo atsisiuntes ir ismete prie pranesimu, kad baigiasi atmintis, kai kurios sistemos funkcijos gali nebeveikti. atsiminiau, kad senam telefone atminties kortele turiu ten 1.85 gb yra isidejau ja perkeliau zaidimus kelis i atminties kortele ir dingo tas pranesimas. dabar pries kelias dienas atsinaujino kelios programos man atrodo ir vel tas pranesimas yra as ant jo paspaudziu ijungia man "saugykla" ir prie telefono atminties parasyta is viso 2.05 gb ir is ju 492mb programos, 26mb nuotraukos/video, 81mb muzika ir 113 mb galima, paenu i apacia biski ir ten rodo atminties korteles duomenis ir zozdziu ten tik apie 60mb uzimta. nuejus i failu tvarkykle yra dvi papkes external_SD (prie tos papkes dar atminties korteles paveiksliukas yra) ir sdcard0. ir toj sdcard0 papkei yra sukeltos mano dainos, kelis kartus keliau tas visas dainas ir i external_SD papke, bet pranesimas, kad baigiasi vieta nedingsta. gal patartumet ka daryt?
🕐 2014-05-15 12:28 #2
nu kad tu cia privelei tai kaip supratau tau ne atminties kortele uzimta o pacio telefono vieta tai jam kanors pratrink ir bus viskas gerai blogiausiu atveju yra funkcija isformatuot.
Redaguota 2014-05-15 12:29
🕐 2014-05-15 12:59 #3
tai, kad nera ka istrinti. uzmaciau nesenai per google play app2sd kazkokia programa ir su ja gal butu imanoma visas programeles kurios yra telefono atminty issaugotos perkelt i atminties kortele, bet neina jos atsisiusti nes vietos neuztenka :D
Atsakyti gali tik prisijungę nariai. Prisijungti