📰 Naujienos 💬 Forumas 👤 Prisijungti ✏️ Registruotis
🔒 UŽDARYTA Keičiu Dead Island: Epidemic gift'us į STEAM trading cards.
35 žinutės · 6,451 peržiūros
🕐 2014-05-26 17:57 #16
CAGsolution parašė:
[quote]heLy parašė:
Buvo ju GiveAway pats dar 4 raktus turiu..

Šaunu, kad tu tuos raktus turi. Bet aš gift'us siūlau, o ne raktus. :D[/quote]
sorry pas mane irgi giftai ne taip parasiau #dumb
🕐 2014-05-26 17:58 #17
CAGsolution parašė:
[quote]NoScope parašė:
[quote]CAGsolution parašė:
[quote]NoScope parašė:
[quote]NoScope parašė:
Ak tie lietuviai... Trading cards daugiau verti negu sitie beverciai giftai...

O taip, CS:GO trading cards vertos net po keletą centų. Kas viso sumoje gaunasi apie kelesdešimt centų. Dat profit.. :D[/quote]

Cia tipo #postcount ar tu detektyvas busi?
Scaminti eik turtingus turku vaikus, o ne savus gameriecius[/quote]

Čia tipo aš temos autorius, ir prie ko čia scaminimas iš viso? :D[/quote]

Ciuvakas bando pasidaryt profit, trade darydamas crap gifta i kazkiek vertingas korteles, kas tik retardai/stupid people sutiktu su tuo.
Prie ko cia dar temos autorius? Atrasineji obvious sh*t...[/quote]

Thank you captain obvious! Laikysiu tai nemokamais temos pakėlimais. Jeigu kelesdešimt centų vertės kortelės yra laikomas profit, tai nežinau ką ir bepasakyt. "Ne paslaptis, kad lietuviai viską įpratę gaut nemokamai. Nesisuksi, negyvensi, o ypač jeigu nesuksi tokių varkių, gaudamas tokį profit... keisdamas korteles į žaidimą" :D Sėkmės, tau su tokiu požiūriu. :)[/quote]

Dude , tos kortelės irgi kažko vertos , daugelis forumuose jas mainosi į TF2 items (scrap metal ir pan.)
🕐 2014-05-26 18:11 #18
FeelingHigh parašė:
[quote]NoScope parašė:
[quote]NoScope parašė:
[quote]NoScope parašė:
Ak tie lietuviai... Trading cards daugiau verti negu sitie beverciai giftai...

O taip, CS:GO trading cards vertos net po keletą centų. Kas viso sumoje gaunasi apie kelesdešimt centų. Dat profit.. :D[/quote]

Cia tipo #postcount ar tu detektyvas busi?
Scaminti eik turtingus turku vaikus, o ne savus gameriecius[/quote]

Čia tipo aš temos autorius, ir prie ko čia scaminimas iš viso? :D[/quote]

Ciuvakas bando pasidaryt profit, trade darydamas crap gifta i kazkiek vertingas korteles, kas tik retardai/stupid people sutiktu su tuo.
Prie ko cia dar temos autorius? Atrasineji obvious sh*t...[/quote]

Thank you captain obvious! Laikysiu tai nemokamais temos pakėlimais. Jeigu kelesdešimt centų vertės kortelės yra laikomas profit, tai nežinau ką ir bepasakyt. "Ne paslaptis, kad lietuviai viską įpratę gaut nemokamai. Nesisuksi, negyvensi, o ypač jeigu nesuksi tokių varkių, gaudamas tokį profit... keisdamas korteles į žaidimą" :D Sėkmės, tau su tokiu požiūriu. :)[/quote]

Dude , tos kortelės irgi kažko vertos , daugelis forumuose jas mainosi į TF2 items (scrap metal ir pan.)[/quote]

Aš nesakau, kad jos nieko vertos, bet galima kad iš to pačio marketo po kelis centus nusipirkti kortelių ar atiduoti tas kurių turi ir su jomis nieko nežadi daryti į žaidimą, kuris nėra visiems pasiekiamas. Pastaiko kad ir už litus pardavinėja šitą žaidimą, tas pats buvo ir su Dota 2. Nors jo kopijų išdalinta buvo neribotai daug, bet to niekas per daug nesureikšmino. :P
🕐 2014-05-26 18:34 #19
Ne nu :D vos cancer'io negavau per tavo postus :D ant tiek retardu reikia buti, sako viena, paskui mato, kad failinasi, ir bando issisukti pakeisdamas nuomone i priesinga... Holy sh*t... :D
Kuo toliau tuo graziau, nenuostabus kad zmones cia nebesilanko...
🕐 2014-05-26 18:38 #20
NoScope parašė:
Ne nu :D vos cancer'io negavau per tavo postus :D ant tiek retardu reikia buti, sako viena, paskui mato, kad failinasi, ir bando issisukti pakeisdamas nuomone i priesinga... Holy sh*t... :D

Bet žiūriu vos ne visus savo prikolus tu kartoji nuo 4chan..
🕐 2014-05-26 18:48 #21
NoScope parašė:

Svarbu, kad byb** cancer'io negavai. Išvis nesuprantu iš kur toks prisipisinėjimas įgimtas pas tave, nedomina tai ir nekomentuok. ^^
🕐 2014-05-26 20:48 #22
CAGsolution parašė:
[quote]NoScope parašė:

Svarbu, kad byb** cancer'io negavai. Išvis nesuprantu iš kur toks prisipisinėjimas įgimtas pas tave, nedomina tai ir nekomentuok. ^^[/quote]
Gi i jo nicka paziurek " No Scope" 360ultrasuperduperCodFAGCS1.6SWAGYOLOSCOPENOxxXx YO!
🕐 2014-05-26 20:51 #23
Ahmed Aziz Yosuf-Al Essa parašė:
[quote]NoScope parašė:

Svarbu, kad byb** cancer'io negavai. Išvis nesuprantu iš kur toks prisipisinėjimas įgimtas pas tave, nedomina tai ir nekomentuok. ^^[/quote]
Gi i jo nicka paziurek " No Scope" 360ultrasuperduperCodFAGCS1.6SWAGYOLOSCOPENOxxXx YO![/quote]

Pataisysiu XXX666bl4ze1t420n0scopebiatchIrapedyomomknfstupidcamper#SWAG#SWAG#SWAG420smokeweedXXX
🕐 2014-05-26 21:39 #24
duokit gifta man to dead islando i [email protected] vistiek cia prisirinke ir neturit kur det :D
🕐 2014-05-26 21:41 #25
layer parašė:
duokit gifta man to dead islando i [email protected] vistiek cia prisirinke ir neturit kur det :D

išsiunčiau.
🕐 2014-05-26 21:42 #26
Maladiec +++ top kek issipis,inekit toliau, pamato ka vienas praso, tai visa gauja soka jam pritarti, toks jausmas, kad savo galvos ir nuomones neturi... Stumkit stumkit toliau, as nieko pries... Galbut stipresni jauciates internete, ar seip pasitenkinima jauciate...
Redaguota 2014-05-26 21:43
🕐 2014-05-26 21:43 #27
dekui :D
🕐 2014-05-26 21:58 #28
NoScope parašė:
Maladiec +++ top kek issipis,inekit toliau, pamato ka vienas praso, tai visa gauja soka jam pritarti, toks jausmas, kad savo galvos ir nuomones neturi... Stumkit stumkit toliau, as nieko pries... Galbut stipresni jauciates internete, ar seip pasitenkinima jauciate...

Dude , calm down... don't haf to be mad because of dark humor and jokes about CoD.
🕐 2014-05-26 22:02 #29
FeelingHigh parašė:
[quote]NoScope parašė:

Dude , calm down... don't haf to be mad because of dark humor and jokes about CoD.[/quote]

Oi... Soriuka, cia gi CoD mano megstamiausias zaidimas, as ten 666bl4ze1t420n0scopebiatchIrapedyomomknfstupidcamper#SWAG#SWAG#SWAG420smokeweed Aktivisionas mane laiko No1 testeriu, losiu dabar CoD Modern WarOps 23 mp, noscop'inu visus, oi mane nusove, ainu apsiverksiu
🕐 2014-05-26 22:08 #30
NoScope parašė:
[quote]FeelingHigh parašė:
[quote]NoScope parašė:

Dude , calm down... don't haf to be mad because of dark humor and jokes about CoD.[/quote]

Oi... Soriuka, cia gi CoD mano megstamiausias zaidimas, as ten 666bl4ze1t420n0scopebiatchIrapedyomomknfstupidcamper#SWAG#SWAG#SWAG420smokeweed Aktivisionas mane laiko No1 testeriu, losiu dabar CoD Modern WarOps 23 mp, noscop'inu visus, oi mane nusove, ainu apsiverksiu[/quote]

Good one.
Atsakyti gali tik prisijungę nariai. Prisijungti