📰 Naujienos 💬 Forumas 👤 Prisijungti ✏️ Registruotis
Ar vežtų BF3 ?
27 žinutės · 6,970 peržiūros
🕐 2014-05-31 18:20 #16
EXTENZZO parašė:
[quote]IgnasID14 parašė:
[quote]jonasz11 parašė:
[quote]Machinery parašė:
MP su 20 fps * žaist, gali net nesisiųst žaidimo kol naujo PC neturėsi.

^dis.
kad ir pažaisi, tave pastoviai nukeps nes per lėtas būsi taip kad tik nervus gadinsies.[/quote]
Nebent tupesi kampe, kol islys koks priesas[/quote]
Taip nepažaisi tokio žaidimo.[/quote]

Detalus paaiškinimas : čia ne CoD , kad aplinkui aplink visi lakstytų su snaiperiais , o likę su assault rifles sėdėtų ir camp'intų , čia visi veikia aktyviai (griūva pastatai , sprogsta viskas kas tik gali) , o snaiperiai yra naudojami kaip patrankų mėsa.
🕐 2014-05-31 18:21 #17
FeelingHigh parašė:

Detalus paaiškinimas : čia ne CoD , kad aplinkui aplink visi lakstytų su snaiperiais , o likę su assault rifles sėdėtų ir camp'intų , čia visi veikia aktyviai (griūva pastatai , sprogsta viskas kas tik gali) , o snaiperiai yra naudojami kaip patrankų mėsa.

Biški perdėjai su tais griuvimais ir sprogimais :D
🕐 2014-05-31 18:22 #18
EXTENZZO parašė:
[quote]FeelingHigh parašė:

Biški perdėjai su tais griuvimais ir sprogimais :D[/quote]
Nu jau ir nebiški perdėjo , bet kitas tai tiesą gryną
🕐 2014-05-31 18:56 #19
Extreamas parašė:
[quote]EXTENZZO parašė:
[quote]FeelingHigh parašė:

Biški perdėjai su tais griuvimais ir sprogimais :D[/quote]
Nu jau ir nebiški perdėjo , bet kitas tai tiesą gryną[/quote]

Kentai , būkim paprasti.
Šiaip , tai aš rašiau tiesą , nes taip ir vyksta veiksmas.
🕐 2014-05-31 18:59 #20
en.checkreq.com

Plojimu nereikia :)
🕐 2014-05-31 19:00 #21
Lukasamba parašė:
Na aš kalbu ne apie MP, o SP, per SP visa pereisiu kol nusipirksiu nauja PC. Tada kai turėsiu jau naują PC, pradėsiu MP.

O jei aš overclock'inčiau savo GPU ?

Nieko gero neišeitų , nes pas tavo vaizdo plokštę yra radiatorius ir jei darytum OC , vaizdo plokštė perkaistų , geriau jau nusipirkt naują vaizdo plokštę.
🕐 2014-05-31 23:15 #22
na pas mane kaiptik mp geriau veikia,ant sp garsas atsilieka ir maziau fps,o ant mp tai ant 25 zaidziu ir uztenka
🕐 2014-05-31 23:25 #23
ne
🕐 2014-06-01 10:17 #24
bf 3 su 60~ fps reikia zaisti jeigu nori kad tave nenupistu
🕐 2014-06-01 10:26 #25
ponasvelnes parašė:

40-50 sočiai..
🕐 2014-06-01 10:27 #26
ponasvelnes parašė:

Tai pirma pažaisk, o tada šnekėk kiek fps reikia, nes dabar labai durnai atrodai taip nusišnekėjęs..
🕐 2014-06-01 11:00 #27
EXTENZZO parašė:
[quote]ponasvelnes parašė:

Tai pirma pažaisk, o tada šnekėk kiek fps reikia, nes dabar labai durnai atrodai taip nusišnekėjęs..[/quote]
Tubūt mano visur taip pat kaip per minecraft...
Atsakyti gali tik prisijungę nariai. Prisijungti