📰 Naujienos 💬 Forumas 👤 Prisijungti ✏️ Registruotis
Kuri kompiuteri pirkti?
19 žinutės · 3,608 peržiūros
🕐 2014-06-05 21:29 #16
Belekas parašė:
Ne nu tai kaina aišku kad skirsis, bet ji gali skirtis nebūtinai į didžiąją pusę. Gali paimti geresnę vaizduškę, bet truputį prastesnį procą, pigesnį korpusą, pigesnę motiną, ir štai tau pigesnis PC :)

Durnesnio dalyko turbūt nesugebėjai sumąstyt?
Pigios motininės , nieko gero nereiškia , jos kaip tik prastai laiko , tas pats ir su procesoriumi. Kas iš to jeigu pvz. tavo vaizdo plokštė bus koks GTX Titan'as , o procesorius tik vos kažką išbezdantis Pentium'as.
Geriau turėt stipresnį procesorių , bet šiek tiek silpnesnę vaizdo plokštę , kurią pilnu pajėgumu išnaudoja.
🕐 2014-06-05 21:57 #17
Aš tau tik norėjau pasakyti, kad gali keisti ką nori, o ne kad turi imti pentiumą ir GTX.
Aš tau nesiruošiu pateikti čia kažkokio kompo pavyzdžio, sakau tik kad yra galimybė rinktis.
🕐 2014-06-05 22:43 #18
Sveiki, draugas atsiunte kad pastebejo mano skelbima ir mano skelbimas yra antras tad jai ko reikia klauskit pilnai atsakysiu :)
🕐 2014-06-05 22:47 #19
Belekas parašė:
Bijočiau pirkti iš skelbimų. Negali žinoti kaip buvo kaitinama ta vaizdo plokštė, gal ji vos gyva, juk negausi jokios garantijos. Siūlyčiau žvalgytis geriau naujo su visomis garantijomis, jei jau nurodei www.sugedo.lt tai imk štai šitą.

sveikas, vaizdo plokste pirkau is zmogaus kuris ja naudojo gamingui kaip ir dabar naudojama bei yra kilobaito 1,5metu garantija ant jos :)
Atsakyti gali tik prisijungę nariai. Prisijungti