📰 Naujienos 💬 Forumas 👤 Prisijungti ✏️ Registruotis
H1Z1 - Steam fanų grupė
56 žinutės · 12,490 peržiūros
🕐 2014-06-12 15:58 #1
Ar yra H1Z1 fanų? Jei taip ką manot apie šį žaidimą?

http://steamcommunity.com/groups/H1Z1LTU
🕐 2014-06-12 16:06 #2
Juokinga kai žaidimas net neišleistas, o jau ir "fanų" atsirado :D
🕐 2014-06-12 16:17 #3
EXTENZZO parašė:

Nebejuokink voveraičiu... Mes matėm trailerius gameplay, ir mus sudomino, mes esam fanai ir domimes naujienomis apie šį žaidima. Matai kažkur problėma?
🕐 2014-06-12 18:05 #4
Is tiesu Extenzzo teisus. Nemanau, kad vien is paveiksliuku ir trailerio, galima tapti fanu. Tuo labiau nieko ypatingo juose nebuvo. Taciau as busiu tikrai is tu, kurie su malonumu bandys si zaidima, kai tik jis pasirodys. Tikrai noreciau isbandyti ir suzinoti, ka gi gero pasiulys, sio nemokamo zaidimo kurejai.
🕐 2014-06-12 18:23 #5
Maklagenas parašė:
Is tiesu Extenzzo teisus. Nemanau, kad vien is paveiksliuku ir trailerio, galima tapti fanu. Tuo labiau nieko ypatingo juose nebuvo. Taciau as busiu tikrai is tu, kurie su malonumu bandys si zaidima, kai tik jis pasirodys. Tikrai noreciau isbandyti ir suzinoti, ka gi gero pasiulys, sio nemokamo zaidimo kurejai.

Na supranti, vieni matę paveiksliukus, trailerius kiti matė gameplay. Ir šiaip aš esu tokio tipo žaidimų fanas, man painka survival žaidimai ir manau ne man vienam... :) O iš gameplay pamačiau, kad šis žaidimas tikrai gali tapti mano mėgstamiausiu... Todėl aš ir esu šio žaidimo fanas. Niekas neliepė Jums per prievarta prisijunkti prie tos grupės. ;)
🕐 2014-06-12 18:32 #6
Nesijungiau net :D Nes 100% pritariu EXTENZZO :D
🕐 2014-06-12 19:08 #7
Laurynas158 parašė:
[quote]EXTENZZO parašė:

Nebejuokink voveraičiu... Mes matėm trailerius gameplay, ir mus sudomino, mes esam fanai ir domimes naujienomis apie šį žaidima. Matai kažkur problėma?[/quote]
Matėt cinematic trailerius kur neparodoma nieko ypatingo ir maždaug alpha-beta stadijos gameplay :D nežinot jūs nei kas tie fanai nei ką, nejuokink tikrų fanų (arba, tavo atveju, voveraičių).
O problemą užmačiau tik tame, kad neraštingas fanas esi, turbūt nuo to sunkaus fano darbo Lietuvių kalbos pamokose nesilankai?
Redaguota 2014-06-12 19:09
🕐 2014-06-12 19:16 #8
EXTENZZO parašė:
[quote]Laurynas158 parašė:
[quote]EXTENZZO parašė:

Nebejuokink voveraičiu... Mes matėm trailerius gameplay, ir mus sudomino, mes esam fanai ir domimes naujienomis apie šį žaidima. Matai kažkur problėma?[/quote]
Matėt cinematic trailerius kur neparodoma nieko ypatingo ir maždaug alpha-beta stadijos gameplay :D nežinot jūs nei kas tie fanai nei ką, nejuokink tikrų fanų (arba, tavo atveju, voveraičių).
O problemą užmačiau tik tame, kad neraštingas fanas esi, turbūt nuo to sunkaus fano darbo Lietuvių kalbos pamokose nesilankai?[/quote]

:D :D Balvone tu, nei tu domies apie ta game nei ką, supranti neidomus tu esi čia jei atėjai postu pasirinkit, kad butum "kietas" šitam forume, prisipiso prie žodžio fanai, taip aš esu fanas ir aš žinau, kas yra fanai, o jei tu esi vaikis kuris nesupranta kas yra fanai, tai aš nieko dėl to padaryti negaliu supranti.. Ir kaip sakiau niekas neverčia junktis į ta grupe įpač tokiu kaip tu "raštingu ir protingu" berniuku, vaiki.
🕐 2014-06-12 19:22 #9
Laurynas158 parašė:
[quote]EXTENZZO parašė:
[quote]EXTENZZO parašė:

O problemą užmačiau tik tame, kad neraštingas fanas esi, turbūt nuo to sunkaus fano darbo Lietuvių kalbos pamokose nesilankai?[/quote]

:D :D Balvone tu, nei tu domies apie ta game nei ką, supranti neidomus tu esi čia jei atėjai postu pasirinkit, kad butum "kietas" šitam forume, prisipiso prie žodžio fanai, taip aš esu fanas ir aš žinau, kas yra fanai, o jei tu esi vaikis kuris nesupranta kas yra fanai, tai aš nieko dėl to padaryti negaliu supranti.. Ir kaip sakiau niekas neverčia junktis į ta grupe įpač tokiu kaip tu "raštingu ir protingu" berniuku, vaiki.[/quote]

Tai ką, matau labai kietas čia.. Nuo LaurynasVP lauk įsp. už: Įžeidinėjimus, Necenzūrinius išsireiškimus.
🕐 2014-06-12 19:24 #10
Laurynas158 parašė:
[quote]EXTENZZO parašė:
[quote]EXTENZZO parašė:

:D :D Balvone tu, nei tu domies apie ta game nei ką, supranti neidomus tu esi čia jei atėjai postu pasirinkit, kad butum "kietas" šitam forume, prisipiso prie žodžio fanai, taip aš esu fanas ir aš žinau, kas yra fanai, o jei tu esi vaikis kuris nesupranta kas yra fanai, tai aš nieko dėl to padaryti negaliu supranti.. Ir kaip sakiau niekas neverčia junktis į ta grupe įpač tokiu kaip tu "raštingu ir protingu" berniuku, vaiki.[/quote]

Nu jo , į jūsų voveraičių ir dundukų grupę net ir aš neičiau...
P.S.Kadangi esi labai raštinga asmenybė , tai gal nori pirkt šitą dalyką? (Parduočiau gan pigiai)
http://img5.imageshack.us/img5/6682/yrs9.jpg
Redaguota 2014-06-12 19:33
🕐 2014-06-12 19:34 #11

:D :D Balvone tu,

Bet aš ne balvonas.

nei tu domies apie ta game nei ką,

aš pats tai puikiai žinau

supranti neidomus tu esi čia

čia ne, kitur..gal

jei atėjai postu pasirinkit,

man post'ų skaičius nerūpi

kad butum "kietas" šitam forume

man tai nereikia įrodyti kažkokio kietumo forume, nežinau kaip tau :D

prisipiso prie žodžio fanai

aš galiu prie daug ko prisipist

taip aš esu fanas

nesi

ir aš žinau, kas yra fanai,

nežinai

o jei tu esi vaikis

nu paauglys, greitai būsiu ne paauglys

kuris nesupranta kas yra fanai

suprantu

tai aš nieko dėl to padaryti negaliu supranti..

aš irgi dėl to nieko negaliu padaryti

Ir kaip sakiau niekas neverčia junktis į ta grupe

niekas ir nesijungs :D

įpač tokiu kaip tu "raštingu ir protingu" berniuku, vaiki.

tai vietoje raštingų ir protingų tu geriau turėsi beraščius debilus? prašau, pirmyn :DD sekmės su ta tavo fanų grupele :D
🕐 2014-06-12 19:37 #12
EXTENZZO parašė:
[quote]
:D :D Balvone tu,

Bet aš ne balvonas.

nei tu domies apie ta game nei ką,

aš pats tai puikiai žinau

supranti neidomus tu esi čia

čia ne, kitur..gal

jei atėjai postu pasirinkit,

man post'ų skaičius nerūpi

kad butum "kietas" šitam forume

man tai nereikia įrodyti kažkokio kietumo forume, nežinau kaip tau :D

prisipiso prie žodžio fanai

aš galiu prie daug ko prisipist

taip aš esu fanas

nesi

ir aš žinau, kas yra fanai,

nežinai

o jei tu esi vaikis

nu paauglys, greitai būsiu ne paauglys

kuris nesupranta kas yra fanai

suprantu

tai aš nieko dėl to padaryti negaliu supranti..

aš irgi dėl to nieko negaliu padaryti

Ir kaip sakiau niekas neverčia junktis į ta grupe

niekas ir nesijungs :D

įpač tokiu kaip tu "raštingu ir protingu" berniuku, vaiki.

tai vietoje raštingų ir protingų tu geriau turėsi beraščius debilus? prašau, pirmyn :DD sekmės su ta tavo fanų grupele :D[/quote]

Seems Legit.
🕐 2014-06-12 19:37 #13
Na matai, aš jau pamačiau, kas tu per čiuvas esi :) Tas kuris sėdi šiame forume ir vat rašo eileraštukus kaip dabar parašei visą dieną... Bet aš nebesiginčiosiu nes neturiu tam noro ;)
🕐 2014-06-12 19:38 #14
Laurynas158 parašė:
Na matai, aš jau pamačiau, kas tu per čiuvas esi :) Tas kuris sėdi šiame forume ir vat rašo eileraštukus kaip dabar parašei visą dieną... Bet aš nebesiginčiosiu nes neturiu tam noro ;)

nu jeigu pagal tave ten "eilėraštukas" tai net nėra prasmės su tavim šnekėt :DD
🕐 2014-06-12 19:39 #15
Laurynas158 parašė:

Pasakė čiūvas spręndžiantis apie žaidimo gerumą iš screen'ų ir cinematic trailer'ių :D
Atsakyti gali tik prisijungę nariai. Prisijungti