📰 Naujienos 💬 Forumas 👤 Prisijungti ✏️ Registruotis
H1Z1 - Steam fanų grupė
56 žinutės · 12,492 peržiūros
🕐 2014-06-12 19:50 #31
Machinery parašė:
Man patinka muilopera "Another Day in Gameris Paradise".Siūlau ir jums pažiūrėt.
Kartais taip keista kai viens iš kito nesamanes daro... Gi žmogui patiko gameplay (nors kiek mačiau ten nesąmonė) ir reik iš juo *davotis ?
Redaguota 2014-06-12 19:55
🕐 2014-06-12 19:53 #32
FeelingHigh parašė:

Tu gal ir nemoki skaityti , o man cieli 10 iš lietuvių kalbos šiemet išėjo.

Nu tai tu maladiec berniukas, pasistengsiu tau šokoladini medalį gauti...

Tu durns kaip tu stumi. Pre-Alpha testavimas ir rodymas nesiskaito kaip gameplay.

Tu durns, gal tu nebebestumk, ten nebuvo pre-alpha testavimas, ten buvo pilnas 59minučiu gameplay.
🕐 2014-06-12 19:55 #33
davis parašė:
[quote]Machinery parašė:
Man patinka muilopera "Another Day in Gameris Paradise".Siūlau ir jums pažiūrėt.
Kartai taip keista kai viens iš kito nesamanes daro... Gi žmogui patiko gameplay (nors kiek mačiau ten nesąmonė) ir reik iš juo *davotis ?[/quote]
Muiloperos esmė intrigos.
🕐 2014-06-12 19:55 #34
davis parašė:
[quote]Machinery parašė:
Kartai taip keista kai viens iš kito nesamanes daro... Gi žmogui patiko gameplay (nors kiek mačiau ten nesąmonė) ir reik iš juo *davotis ?[/quote]

Matai, vieniem patinka minecraftas ir lolas, kitiem patinka kažkas kito...
🕐 2014-06-12 19:57 #35
Laurynas158 parašė:
[quote]davis parašė:
[quote]Machinery parašė:

Matai, vieniem patinka minecraftas ir lolas, kitiem patinka kažkas kito...[/quote] Kame diela, jie yra tai žaide milijonus kartų o tu to žaidimo net nebuvai atsidaręs...
Redaguota 2014-06-12 19:58
🕐 2014-06-12 20:11 #36
Kazkaip silpnai atsisaudai cia, kuo naujesni tuo maziau parako ziuriu... sad
🕐 2014-06-12 20:20 #37
Machinery parašė:
[quote]davis parašė:
[quote]Machinery parašė:
Muiloperos esmė intrigos.[/quote]

Muiloperos yra nesąmonė ir dažniausiai jas žiūri tik pensininkai , veiksmo filmai ir trileriai geriau.
🕐 2014-06-12 20:41 #38
NoScope parašė:

:D :D :D Kad nera ka su tais vaikais cia saudytis, kai uzpuola su savo rastingumo bureliu, net sunku kazka atsakyti :/
Redaguota 2014-06-12 20:45
🕐 2014-06-12 20:46 #39
FeelingHigh parašė:
[quote]Machinery parašė:
[quote]davis parašė:
[quote]Machinery parašė:
Muiloperos esmė intrigos.[/quote]

Muiloperos yra nesąmonė ir dažniausiai jas žiūri tik pensininkai , veiksmo filmai ir trileriai geriau.[/quote]
Gamery tik muiloperos vyksta. :D
🕐 2014-06-12 20:49 #40
Laurynas158 parašė:
[quote]NoScope parašė:

:D :D :D Kad nera ka su tais vaikais cia saudytis, kai uzpuola su savo rastingumo bureliu, net sunku kazka atsakyti :/[/quote]

Dėde jūsų amžiuje didelis širdies ligų pavojus, tad šis žaidimas ne jums.
Redaguota 2014-06-12 21:25
🕐 2014-06-12 20:55 #41
yup another day in the office.
🕐 2014-06-12 21:03 #42
Laurynas158 parašė:
[quote]NoScope parašė:

:D :D :D Kad nera ka su tais vaikais cia saudytis, kai uzpuola su savo rastingumo bureliu, net sunku kazka atsakyti :/[/quote]

Hm, gal tu ir teisus, galbut mums parako pritruko
oh welp
🕐 2014-06-12 21:20 #43
Laurynas158 parašė:
[quote]NoScope parašė:

Pačiam čj ne daugiau kaip 12 metų , susigalvojai nick'ą iš tikro vardo ir kelių atsitikitnių skaičių , originaliau turbūt nesugebėjai...
🕐 2014-06-12 21:22 #44
FeelingHigh parašė:
[quote]Laurynas158 parašė:
[quote]NoScope parašė:

Pačiam čj ne daugiau kaip 12 metų , susigalvojai nick'ą iš tikro vardo ir kelių atsitikitnių skaičių , originaliau turbūt nesugebėjai...[/quote]
Taigi nevisi sugeba "originaliai" sugalvoti nick'a..
🕐 2014-06-12 21:23 #45
Net serverių reklamų temose tiek įtampos nebūna. :D
Atsakyti gali tik prisijungę nariai. Prisijungti