📰 Naujienos 💬 Forumas 👤 Prisijungti ✏️ Registruotis
Parduodu CS:GO peilio skin!
33 žinutės · 8,388 peržiūros
🕐 2014-06-17 22:17 #16
NoScope parašė:
[quote]nanoBOT parašė:
FREE POSTINAT , nx to reikia ? apie namus pradejo sneket, as cia peili meginu prastumt :)

Ot ir apsiverk dabar, dziaukis, tokiu budu tavo tema i topus stumiamia, ir daugiau zmoniu perziures ir gal is ju kas nors nusipirks[/quote]
Protingiau butu buve nerasyt provokaciju ... :D NX REIKIA FIGHT? Ir beje uz free postus kazkas lyg ir turetu ispejimus metyt, viskas normaliai ,prastumsi ta peili .
🕐 2014-06-17 22:28 #17
Ahmed Aziz Yosuf-Al Essa parašė:
[quote]NoScope parašė:
[quote]nanoBOT parašė:
FREE POSTINAT , nx to reikia ? apie namus pradejo sneket, as cia peili meginu prastumt :)

Ot ir apsiverk dabar, dziaukis, tokiu budu tavo tema i topus stumiamia, ir daugiau zmoniu perziures ir gal is ju kas nors nusipirks[/quote]
Protingiau butu buve nerasyt provokaciju ... :D NX REIKIA FIGHT? Ir beje uz free postus kazkas lyg ir turetu ispejimus metyt, viskas normaliai ,prastumsi ta peili .[/quote]
;)
🕐 2014-06-17 22:31 #18
[quote]NoScope parašė:
[quote]nanoBOT parašė:

Protingiau butu buve nerasyt provokaciju ... :D NX REIKIA FIGHT? Ir beje uz free postus kazkas lyg ir turetu ispejimus metyt, viskas normaliai ,prastumsi ta peili .[/quote]

O kas tau sake kad bus fight?
🕐 2014-06-17 22:44 #19
NoScope parašė:
[quote]Ahmed Aziz Yosuf-Al Essa parašė:
[quote]NoScope parašė:
[quote]nanoBOT parašė:

O kas tau sake kad bus fight?[/quote]
Kad ner ka sakyt , vos ne vos butu prasidejes cia :D . Nereikia fight ,viska gi ramiai galima aiskintis :D.
🕐 2014-06-17 23:26 #20
Bet tai aš nesuprantu... Kaip žmonės taip neturi pinigų kur dėti... 280lt??? Čia vidutiniška vaizdo plokštė išeitų... Tai kam tai išleisti tam, kad tavo peilis kitaip atrodytų per cs... Matyt aš nesu pakankamai turtingas, kad suprasčiau.
Redaguota 2014-06-17 23:45
🕐 2014-06-17 23:34 #21
HeyRix15 parašė:
280lt??? Čia vidutiniška vaizdo plokštė išeitų...

Biudžetinė nebent.
Vidutinės klasės vaizdo plokštės be 500-600Lt nepaimsi.
🕐 2014-06-17 23:37 #22
FeelingHigh parašė:
[quote]HeyRix15 parašė:

Biudžetinė nebent.
Vidutinės klasės vaizdo plokštės be 500-600Lt nepaimsi.[/quote]
Na, priklauso nuo to, ką laikai viduriu. Betkokiu atveju ne tame esmė... Pagalvokit, kiek porcijų ledų išeitų...
🕐 2014-06-17 23:39 #23
HeyRix15 parašė:
[quote]FeelingHigh parašė:
[quote]HeyRix15 parašė:

Biudžetinė nebent.
Vidutinės klasės vaizdo plokštės be 500-600Lt nepaimsi.[/quote]
Na, priklauso nuo to, ką laikai viduriu. Betkokiu atveju ne tame esmė... Pagalvokit, kiek porcijų ledų išeitų...[/quote]

Su ledais panaši situacija. Ne visi mėgsta vienodus.
🕐 2014-06-17 23:41 #24
HeyRix15 parašė:
Bet tai aš nesuprantu... Kaip žmonės taip neturi pinigų kur dėti... 280lt??? Čia vidutiniška vaizdo plokštė išeitų... Tai kam tai išleisti tam, kad tavo peilis kitaip atrodytų per cs... Matyt aš nesu pakankamai turtingas, ka suprasčiau.

Man irgi seip, kaip tokiam "oldskuleriui" pavadinkim losusiam cs 1.6 gan tikrai ilga laika, atrodo keista, nes per 1.6 ir css skinus galejai atsisiusti isideti, jokiu pirkimu ir pns. nesamoniu, o cia pinigeliu uzsimane, neuztenka TF ir Dota 2...
🕐 2014-06-18 11:13 #25
Bet tuos skinus mato kiti žmonės.
🕐 2014-06-18 12:55 #26
auraslt parašė:
Bet tuos skinus mato kiti žmonės.

Ir ka? Visa esme, kad tu matytum ir tau butu grazu o ne kitiems, man seip kiek cs go losias net neatkreipiu demesio i kitu skinus, tik vienas kartas buvo kai su draugu zaidziau, sako "kokiu cia pikseliu prisipirke visi" ir tada pamaciau kad musu komandoje laksto su startrakais visokiais ir pns.
🕐 2014-06-18 14:47 #27
HeyRix15 parašė:
Bet tai aš nesuprantu... Kaip žmonės taip neturi pinigų kur dėti... 280lt??? Čia vidutiniška vaizdo plokštė išeitų... Tai kam tai išleisti tam, kad tavo peilis kitaip atrodytų per cs... Matyt aš nesu pakankamai turtingas, kad suprasčiau.

Yra tokiu ,kurie perka auksini bugatti ,nes paprastas per pigus :). Viskas cia ciki piki :)
🕐 2014-06-18 16:26 #28
[quote]HeyRix15 parašė:

Yra tokiu ,kurie perka auksini bugatti ,nes paprastas per pigus :). Viskas cia ciki piki :)[/quote]

Jo , net ir bagotesni musulmonai perka sprogmenis ar amuniciją su auksu , nes jiems paprasti yra ne lygis.
🕐 2014-06-18 17:11 #29
Nesenai aš pardaviau AK47 Vulkan Battle-Scarred už 18 eurų beveik :D Pinigų tai reikia :D
Redaguota 2014-06-18 17:12
🕐 2014-06-18 17:21 #30
Good luck ;) :D
Redaguota 2014-06-18 17:22
Atsakyti gali tik prisijungę nariai. Prisijungti