📰 Naujienos 💬 Forumas 👤 Prisijungti ✏️ Registruotis
MAFIA lietuviškai [PABAIGA]
99 žinutės · 29,332 peržiūros
🕐 2015-04-29 08:55 #61
matrix parašė:
VHilts1944, na, kad nenaujas tai 100 procentų tikiu, bent jau žanrą savo planuojamo žaidimo būtum paminėjęs ar apie ką story :D. Visgi pas tave YouTube kanalo content'as old-school gam'ų, kas iš tiesų gerai. Didelis pliusas tas, kad tikrai jaučiasi, kad nuo širdies žaidi ir, kad nemažai laiko ir pastangų tam atiduodi. Beje, pats aš tave seku nuo MAFIA(ENG) ir TGEG laikų. Bent jau man tavo visas gameplay'us tarp visų lietuvių gamerių kanalų yra kokybiškiausias. Kai pagalvoji, kad prieš 2-3 metus tarp lietuvių buvo populiaru turėti savo gaming'o kanalą YouTube, dabar tai aiškiai matosi, kad tie kas išliko, tie filmavo ne dėl peržiūrų ar prenumeratų, bet dėl savo malonumo ir fanų. Va, dėl to tave ir gerbiu kaip YouTube'rį.
P.S. Kažkaip turiu nuojautą, kad šįkart "Scarface: The World is Yours" žaisi :D

Oho, nuo taip senai seki? Nebūčiau pagalvojęs. Žiauriai malonu skaityti tavo komentarą. :) Daugmaž pritariu, anksčiau kūrėsi daug kanalų, bet bėgant metams pastebėjau, kaip vienas po vieno lietuviškieji YouTuberiai nutraukia savo veiklą. Darau tai virš 5 metus, tai yra mano dalis, todėl stoti neplanuoju. :) Dėl Scarface, tai neatspėjai. :D
🕐 2015-04-29 10:29 #62
VHilts1944 parašė:
[quote]matrix parašė:
VHilts1944, na, kad nenaujas tai 100 procentų tikiu, bent jau žanrą savo planuojamo žaidimo būtum paminėjęs ar apie ką story :D. Visgi pas tave YouTube kanalo content'as old-school gam'ų, kas iš tiesų gerai. Didelis pliusas tas, kad tikrai jaučiasi, kad nuo širdies žaidi ir, kad nemažai laiko ir pastangų tam atiduodi. Beje, pats aš tave seku nuo MAFIA(ENG) ir TGEG laikų. Bent jau man tavo visas gameplay'us tarp visų lietuvių gamerių kanalų yra kokybiškiausias. Kai pagalvoji, kad prieš 2-3 metus tarp lietuvių buvo populiaru turėti savo gaming'o kanalą YouTube, dabar tai aiškiai matosi, kad tie kas išliko, tie filmavo ne dėl peržiūrų ar prenumeratų, bet dėl savo malonumo ir fanų. Va, dėl to tave ir gerbiu kaip YouTube'rį.
P.S. Kažkaip turiu nuojautą, kad šįkart "Scarface: The World is Yours" žaisi :D

Oho, nuo taip senai seki? Nebūčiau pagalvojęs. Žiauriai malonu skaityti tavo komentarą. :) Daugmaž pritariu, anksčiau kūrėsi daug kanalų, bet bėgant metams pastebėjau, kaip vienas po vieno lietuviškieji YouTuberiai nutraukia savo veiklą. Darau tai virš 5 metus, tai yra mano dalis, todėl stoti neplanuoju. :) Dėl Scarface, tai neatspėjai. :D[/quote]

Damn, gaila. Na ką padarysi :) Taigi laukiam nesulaukiam, kada pradėsi savo naujų žaidimų let's play serijas. Beje, žadi daryti vienu metu 2 ar 3 atskirus žaidimus? Jei gali, paminėk mano nick'ą, kuriame nors iš ateinančių video, būtų freakin awesome. :D
🕐 2015-04-29 11:42 #63
Būtinai. :D Žaisiu bent pora vienu metu.
🕐 2015-04-29 15:35 #64
VHilts1944 parašė:
Būtinai. :D Žaisiu bent pora vienu metu.

Mldc, reiškias savas bičas esi :D
🕐 2015-04-29 22:36 #65
:D Kada gi buvau ne savas? :D
🕐 2015-04-29 23:18 #66
Ok , laukiam nauj... t.y. kitų žaidimų let's play videos.
🕐 2015-04-30 14:37 #67
VHilts1944 parašė:
:D Kada gi buvau ne savas? :D

Savas ir esi, niekas nieko nesako, kad nesavas :D. Čia dėl to rašiau, kad tave motyvuočiau greičiau kelti naujus video. Tikiuosi šią savaitę bus naujas "Mafia" epizodas. :D
Redaguota 2015-04-30 14:39
🕐 2015-04-30 15:36 #68
Slite parašė:
Ok , laukiam nauj... t.y. kitų žaidimų let's play videos.

Jo, šiek tiek įvairumo VHilts'ui nepamaišytų. :)
🕐 2015-05-03 20:30 #69
Tavo video tiesiog AMAZING!!!
🕐 2015-05-15 23:03 #70
Atsiprašau visų! :/ Turėjau reikalų, dabar jau mažiau, todėl spėjau dar vieną epizodą beveik visą nufilmuot. Jau tikriausiai ir pamiršot mane. :D Ačiū visiems už komentarus! O jūs norit, kad dabar pradėčiau filmuoti naujus žaidimus, ar pirma Mafia užbaigčiau? Liko dar kokios 2, daugiausiai 3 serijos.

21 epizodas (naujas):

https://www.youtube.com/watch?v=8accOF_0xNE&feature=youtu.be
🕐 2015-05-15 23:30 #71
VHilts1944 parašė:
Atsiprašau visų! :/ Turėjau reikalų, dabar jau mažiau, todėl spėjau dar vieną epizodą beveik visą nufilmuot. Jau tikriausiai ir pamiršot mane. :D Ačiū visiems už komentarus! O jūs norit, kad dabar pradėčiau filmuoti naujus žaidimus, ar pirma Mafia užbaigčiau? Liko dar kokios 2, daugiausiai 3 serijos.

21 epizodas (naujas):

https://www.youtube.com/watch?v=8accOF_0xNE&feature=youtu.be
Geras epizodas dabar žiūriu tai žvengiu :DDD
🕐 2015-05-16 13:15 #72
Aciu. :D
🕐 2015-05-16 14:12 #73
VHilts1944 parašė:
Aciu. :D
Prašom! Kada kitas epizodas?:D
🕐 2015-05-16 14:34 #74
Gerulis epizodas. Vien dėl "Dvaro" pieno tai prajuokinai :D Kokį egzą laikei? Spėsiu rusų, nes matosi neblogas žinias turi :DD. Dėl filmavimo, tai aš už, kad pabaigtum "Mafia" pirmiau, o po to daryk kaip nori.
🕐 2015-05-16 21:56 #75
Chachacha, kaip visada nusišneku... :D Taip, rusų. Nebuvo labai sunkus, tiesiog nusibodo skaityti iš naujo ir iš naujo, prasėdėjau visas 3:30h. Būtinai atsižvelgsiu į tai, jog Mafia turėčiau pirma pabaigti. Neblogai būtų apklausą padaryti, bet nežinau, kur dauguma žiūrovų pamatytų. Nei čia netinka, nei komentaruose, nes ne visi žiūri, nei Facebook.

Aimandai, nežinau, bet jau beveik visą nufilmavau. Dar liko įgarsinimas ir montavimas.
Redaguota 2015-05-16 21:57
Atsakyti gali tik prisijungę nariai. Prisijungti