Kaip buves YouTuberis tai ka zinau.. rekomenduot galeciau va ka - nekurk GTA. Jei pasiknisi lietuviu kanaluose tai jis dabar paplites yra. Tavo kanalo jis isskirtiniu nepadarys. Kaip jau sake tau reikia kazko issiskiriancio. Tavo vietoje as ir likciau ties old school sritim. Jis nera nuvalkiotas. Jeigu nori naujesniu zaidimu tai paimk ka nors ne taip nuvalkioto. Ar stenkis likt ties vieno zanro zaidimais. Pvz - strategu ar lenktyniu. Taip turetum tikrai pritraukt demesio.
Na GTA 3 tai tikrai,kad nekelsiu,o su San Andreas tai nebent kelis epizodus iš SA:MP gal įkelčiau,bet ir taip abejoju ar kas žiūrės ir apskritai ar dar juos įkelsiu,o GTA 5 tai noriu nenoriu kelsiu :D Žinau,kad jau daug kas bus jį pradėja filmuot,bet vistiek pats jį noriu labai pažaist,tad gal ir kitiems patiks :) O dėl tų žaidimų žanrų tai nežinau čj kelsiu visokių po biškį,nes strategų niekada nežaidžiau,o lenktynių nieks nežiūrės,nes tikrai neįdomu žėt,kaip su mašina lenktynes vykdau.
Oi esu mates tikrai,dar tą lfs kiek laiko pražaides,bet galvoju daryt atskirą kanalą,kad kelčiau vientik iš drifto ar pnš šhūdų vaizdelius,montažus ir t.t,nes kažkaip keista į šitą kanalą atrodo būtų kelt,o gal tik man taip atrodo :)
Ačiū :) Dėkui visiems kas pasakot kokios mano problemos,tikrai nuo to man lengviau :]
Na dar kažkas gal?
Na kas dar įvertint?
Redaguota 2014-07-09 18:26