📰 Naujienos 💬 Forumas 👤 Prisijungti ✏️ Registruotis
Grand Theft Auto: Vice City lietuviškai! [PABAIGA]
92 žinutės · 26,579 peržiūros
🕐 2014-08-02 20:42 #16
Yeeeeeehaaaaw, antras epizodas! (Kentas Polas)

https://www.youtube.com/watch?v=H4f5EGp0wOs&feature=youtu.be
Redaguota 2014-08-03 23:14
🕐 2014-08-02 21:24 #17
VHilts1944 parašė:
Vice City šviesiausias serijos žaidimas. :)

Tiesia, bet GTA San Andreas irgi buvo saunus. Man patiko, kad galima laipioti per tvoras ir customizinti tackes ir pati protagonista
🕐 2014-08-03 23:14 #18
San Andreas dar tas pats variklis, bet irgi patobulintas. Kaip pridera. :) Nors tiems metams pati grafika negalėjo su niekuo varžytis, bet ji dažnai nėra svarbi.
🕐 2014-08-05 13:50 #19
Nežinau,bet man susišaudymai lengviau,nei skristi su rc sraigtasparniu ir statybininkai šaudo eidamas tą misija perėjau iš 4 karto! :D

Perėjau 99% ir nežinau ką toliau daryt :D F*CK :D
Redaguota 2014-08-05 15:27
🕐 2014-08-05 14:27 #20
aš nesuprantu, negi absoliučiai visi negali kelių mygtukų spaudyt? ta malūnsparnio misija yra SUPER EASY, nieko sunkaus joje nėra, sheesh.
🕐 2014-08-05 15:46 #21
PC GaMeR parašė:
Nežinau,bet man susišaudymai lengviau,nei skristi su rc sraigtasparniu ir statybininkai šaudo eidamas tą misija perėjau iš 4 karto! :D

reikia tuos statybininkus pasilenkus i prieki supjaustyt, ir apsaugini 3 aukste, o 4 aukste per aplinkui skrisk tai ju isvengsi.
🕐 2014-08-05 17:42 #22
SENPAY parašė:
[quote]PC GaMeR parašė:

reikia tuos statybininkus pasilenkus i prieki supjaustyt, ir apsaugini 3 aukste, o 4 aukste per aplinkui skrisk tai ju isvengsi.[/quote]
Arba paimt bombą ir tiesiai prie statinės, neatsitrenkiant į nieką.
🕐 2014-08-05 17:53 #23
Machinery parašė:
[quote]SENPAY parašė:
[quote]PC GaMeR parašė:

reikia tuos statybininkus pasilenkus i prieki supjaustyt, ir apsaugini 3 aukste, o 4 aukste per aplinkui skrisk tai ju isvengsi.[/quote]
Arba paimt bombą ir tiesiai prie statinės, neatsitrenkiant į nieką.[/quote]

Tai aš žinau,tik pradžioje žaidimo dar nebuvau įvaldęs sraigtasparnio ir buvo sunku tai padaryti ;)
🕐 2014-08-05 21:18 #24
PC GaMeR parašė:
[quote]Machinery parašė:
[quote]SENPAY parašė:
[quote]PC GaMeR parašė:

Arba paimt bombą ir tiesiai prie statinės, neatsitrenkiant į nieką.[/quote]

Tai aš žinau,tik pradžioje žaidimo dar nebuvau įvaldęs sraigtasparnio ir buvo sunku tai padaryti ;)[/quote]

man ir taip buvo :D is pradziu kelis kartus nepavykdavo ir dauzydavau klaviatura :DD kaip ir budavo per gta sa flying lessons. dabar viska ivaldziau tai easy-peasy
🕐 2014-08-10 20:14 #25
Greičiau 3ep. kelk,nesulaukiu jo,iš to laukimo visus Grand Theft Auto III peržiūrėjau.Išviso labai retai kada žiūriu Lietuviškus gameplay'us,o jeigu žiūriu tai,būna tik vienkartinis kartas skirtas įvertinti žaidimą.Aš žiūrių tavo gameplay,kaip man tai tikrai reta :D
Kažkada mano žiūrėti Lietuvių gameplay :
DoWexx
editandplay
GreenRokisas

Beje kur dingo GreenRokisas,seniai jo pasigedau?Ir gamerį nebesilanko?
🕐 2014-08-10 21:40 #26
Godel ne 4 ar 5
🕐 2014-08-10 21:42 #27
PC GaMeR parašė:
Greičiau 3ep. kelk,nesulaukiu jo,iš to laukimo visus Grand Theft Auto III peržiūrėjau.Išviso labai retai kada žiūriu Lietuviškus gameplay'us,o jeigu žiūriu tai,būna tik vienkartinis kartas skirtas įvertinti žaidimą.Aš žiūrių tavo gameplay,kaip man tai tikrai reta :D
DoWexx
editandplay
GreenRokisas

joo, ir as jo pasigedau... dinges yra.. nei prie steam'o nebeprisijungia, nei prie skype... dingo.. varom ieskot? :D
🕐 2014-08-10 21:44 #28
PC GaMeR parašė:
DoWexx
editandplay
GreenRokisas

man tai jo video nepatiko, dar su tuo raimundu :D * issipisinedavom is jo tokio monotonisko balso :D
🕐 2014-08-12 22:11 #29
PC GaMeR, daug reiškia man tavo žodžiai, ačiū!

3 epizodas jau čia:
https://www.youtube.com/watch?v=_y4sDoAe4_k
🕐 2014-08-13 09:10 #30
nepagaunu kampo, visada rodo kad cia kazkas naujo, nors niekas nepasikeicia...
Atsakyti gali tik prisijungę nariai. Prisijungti