📰 Naujienos 💬 Forumas 👤 Prisijungti ✏️ Registruotis
(CS:GO) Baltics CS:GO Pro League by Ozone #6
20 žinutės · 3,845 peržiūros
🕐 2014-08-07 23:01 #16
InoX parašė:
[quote]gytoox221 parašė:
[quote]InoX parašė:
[quote]Aisbreikeris parašė:
[quote]InoX parašė:
[quote]gytoox221 parašė:
[quote]InoX parašė:
[quote]gytoox221 parašė:
Ggwp, tiek mano tiek daugumos kitu lietuviu dingo pasitikejimas jumis kai apsicytinot, galit dinkt is cia, nebeidomus jus.

Zmogau tu jauti kur streameris kur zaidejai? skaitai tu naujienas ar ne? as neesu zaidejas as esu streameris GGWP projekto, prie ko cia cytinimas?

P.S Šiuo metu atstovauju už:

2014/05 GGWP.pro - CS:GO Manageris/Streameris @ Administratorius (GGWP.pro)

http://www.esports.lt/news/show/17004/GGWPpro-atsisake-CSGO-komandos-paslaugu---nakz-komentaras/#comments[/quote] Jei cyterius supportini ir ant taves dejas as td.[/quote]

Ech, tokius kai tu baninti reikia, pirmai ismok sneketi, kalbek su vyresniais normaliai[/quote]
Ša! Abu nesakėt kiek jūs turit metų, abu ir užtilkit :D[/quote]

As matau is bendravimo :) nes iskart puola zmogus, kuris nezino isvis paprasciausiu dalyku net o teigiau jau kazka :)[/quote] Nuo tiesos neapginsi tu savo vistgaidziu, dabar dar pasakyk, kad tikrai jie necytino. Beto vien esea forumus paskaicius tai tik viena tokia komanda ir teegzistuoja apie kuria taip blogai sneka, o ta komanda ggwp... Dabar dar pasakyk kad necytino jie :)[/quote]

Ar tu rimtai toks aklas ar kas? TU SUPRANTI TOKIA DALYKA KAIP STREAMERIS AR JAUTI SKIRTUMA KUR KOMANDA KUR ZMONES KURIE DIRBA VISAI KITA DARBA? NERA SENIAUSIAI TOS KOMANDOS IR ISMESTA SENAI. pagal tave gaunasi taip, jeigu komanda/zaidejai kodino uz tam tikra organizacija, tai reikia visi kas dirbo irgi kodai ir blogieciai? omg zmogaus tu rimtai nesigaudai esporte[/quote] Taip, man esi blogietis. kodel? Nes garsini cyteriu komanda Lietuvoi, per tokius kaip tu ir smerkia Lietuva esporte visi.
🕐 2014-08-08 09:31 #17
gytoox221 parašė:
[quote]InoX parašė:
[quote]gytoox221 parašė:
[quote]InoX parašė:
[quote]Aisbreikeris parašė:
[quote]InoX parašė:
[quote]gytoox221 parašė:
[quote]InoX parašė:
[quote]gytoox221 parašė:
Ggwp, tiek mano tiek daugumos kitu lietuviu dingo pasitikejimas jumis kai apsicytinot, galit dinkt is cia, nebeidomus jus.

Zmogau tu jauti kur streameris kur zaidejai? skaitai tu naujienas ar ne? as neesu zaidejas as esu streameris GGWP projekto, prie ko cia cytinimas?

P.S Šiuo metu atstovauju už:

2014/05 GGWP.pro - CS:GO Manageris/Streameris @ Administratorius (GGWP.pro)

http://www.esports.lt/news/show/17004/GGWPpro-atsisake-CSGO-komandos-paslaugu---nakz-komentaras/#comments[/quote] Jei cyterius supportini ir ant taves dejas as td.[/quote]

Ech, tokius kai tu baninti reikia, pirmai ismok sneketi, kalbek su vyresniais normaliai[/quote]
Ša! Abu nesakėt kiek jūs turit metų, abu ir užtilkit :D[/quote]

As matau is bendravimo :) nes iskart puola zmogus, kuris nezino isvis paprasciausiu dalyku net o teigiau jau kazka :)[/quote] Nuo tiesos neapginsi tu savo vistgaidziu, dabar dar pasakyk, kad tikrai jie necytino. Beto vien esea forumus paskaicius tai tik viena tokia komanda ir teegzistuoja apie kuria taip blogai sneka, o ta komanda ggwp... Dabar dar pasakyk kad necytino jie :)[/quote]

Ar tu rimtai toks aklas ar kas? TU SUPRANTI TOKIA DALYKA KAIP STREAMERIS AR JAUTI SKIRTUMA KUR KOMANDA KUR ZMONES KURIE DIRBA VISAI KITA DARBA? NERA SENIAUSIAI TOS KOMANDOS IR ISMESTA SENAI. pagal tave gaunasi taip, jeigu komanda/zaidejai kodino uz tam tikra organizacija, tai reikia visi kas dirbo irgi kodai ir blogieciai? omg zmogaus tu rimtai nesigaudai esporte[/quote] Taip, man esi blogietis. kodel? Nes garsini cyteriu komanda Lietuvoi, per tokius kaip tu ir smerkia Lietuva esporte visi.[/quote]

Tu rimtai *as ar tau su galva negerai? :D as tiesiog negaliu, ant tiek tu juokingas, kad nesupranti paprastu dalyku, tai okey tada paskutini karta paziurek ir suprask kad tu esi SS kuris nieko nesupranta apie elektronini sporta :) www.ggwp.pro http://mayam.ggwp.pro/en/news
Redaguota 2014-08-08 09:31
🕐 2014-08-08 10:19 #18
ReklamuojuLaikiux parašė:
Lietuvoj yra bent viena normali komanda? Ne visokiu silveriu ir ne cyteriu?

DeZe nebloga
🕐 2014-08-08 12:05 #19
Rexagon parašė:
[quote]ReklamuojuLaikiux parašė:
Lietuvoj yra bent viena normali komanda? Ne visokiu silveriu ir ne cyteriu?

DeZe nebloga[/quote]

True
🕐 2014-08-08 14:04 #20
Ne tik , kad cheater'iai , bet dar ir nevykę camper'iai (4 ima vieną spot'ą :D) , kiek pamenu , tai iš jūsų dar nuo cesas.lt laikų p*zdavojo :D
Atsakyti gali tik prisijungę nariai. Prisijungti