havok todel nes nebuvo online ilga laiko tarpa taigi gal tie titulai ir nevyke bet tarkim tema tai man labai rezia aki jeigu tekken 5 net neisleistas ant PC o cia vien tik PC zaidimu saitas tai kokio velnio jis cia riokso ? praeita gamerio logo buvo daug geresne kaip sudeta daug ivairiu PC zaidimu. Beje ziurint i svetaines patoguma tai geriausia buvo ta 1 :)
Bus greitu laiku headeris pakeistas.
as kaip pasiulima wa tarkim idetu i gameri koki browse zaidima namu pastatyt as cia jau kokie 2 metai lankausi kiekviena diena ir bunu tik po 1min maximum tai kaska padarytumet kad laika butu praleist kur :)
ir cia kaskas rase ar zaidimu neuztenka, drystu pasakyti kad ne nusivyles seniau geriau dedavo :)
Tu browser games jau ir taip daug su biskiu.. Zaidimu manau deda norm, po pora i diena visai uztenka, o jei nori kazko konkretaus tam yra zaidimu prasymai..|(
Na jūs bendraminčiai ir nepastabūs :D Aš neesu adminas jau daugiau kaip savaitę. Ir ne dėl to, kad nebuvau online ilgą laiko tarpą. Aš išėjau pats :).
Tortas,kad detu normalius,tj uztektu,bet kad ydeda kartais nesamone,tj ... pvz kazkokiu namu seimininkiu ydeda ir pan...nu tj sitokie grynos nesamones...
Visiska nesaone. Juk kitiems tokie zaidimai patinka. Tai skonio reikalas. (Atsiprasau del gramatiniu klaidu). :)
O kaip jums toks forumo atnaujinimas :) :
Siūlau sukurti atskira skilty forume, kur visi galėtu skelbti žaidimus, programas, filmus atsisiuntimui, butu beveik tas pats kaip cia , bet galetu visi dėti tada :)
The, nereikia rasyti du kartus tos pacius zinutes :D Supratom ir taip :D Beje, The pasiulimas neblogas mano maymu :) P.S. apie tas namu seimininkes. Juk siame tinklalapije lankosi ne vien vyrai... :)
Redaguota 2010-11-28 16:33
Na matau pasiulimu skyrelis tikrai mires ir palaidotas, taigi pakartoju savo pasiulyma cia:
| Tortas · November 06 2010 13:19:41
Galetu buti profilio istrynimo funkcija, pvz vartotojas zinodamas, kad nebesinaudos gameriu, galetu pats issitrint profili. Be to butu neblogai istrint vartotojus kurie neprisijungia daugiau nei puse metu ar pns, taip manau tikrai sumazetu neaktyviu nariu ipac tokiu kurie cia registravosi tik noredami kazka pareklamuot ar vokt info.
"Valytoju" is bedos galiu pabuti ir as, manau pusvalandi-valanda per diena skirt gameriui sugebeciau. Tikrai dabar yra labai daug nenaudojamu profiliu ir nors nenusimanau nieko apie svetaines, manau tai siek tiek apkrauna, o ir atrodo musu nariu sarasas, atsiprasant, labai netvarkingai.
Taip pat radau demesio verta pasiulyma ir jam visom keturiom pritariu:
| Judita_Ivans · November 19 2010 22:49:17
Tikėdamasi, kad kada nors į šitą atokią vietelė užsuks rūščios Gintaxo akys, noriu pasiūlit sukurti atskira skyrių(arba bent jau temą forumę) žadimų apžvalgom. Kad kiekvienas norintis galėtų ją parašyt ir paskaityt. Manau tai pritrauks daugiau narių, o ir senbuviams atsiras noras rašyt apžvalgas, kaikurie jau dabar bando tai daryt, bet priversti tenkintis skurdžiais žaidimo komentarais.(Manau aišku apie ką aš), o ir pati turiu pora rašliavų. :)
Redaguota 2010-12-12 13:49
valytoju pabut galeciau kad ir as...nera taip sunku...
Nieko trinti nereikia, kas kiek laiko aš pats ištrinu didelį kiekį neaktyvių narių.
Gintaxai, suprantu kad esi uzsiemes zmogus, bet ar nenori apgalvoti Juditos pasiulyma? Butu smagu paskaityti kitu apzvalgas ar paciam kazka suregzti(clap)