man atrodo tie kurie spaude ne nori pavaidint tipo kietus kad nelaukia.ce mano nuomone
Labai laukiu, ta kaledine nuotaika ir visa kita lb malonu:)
O kas sako, kad nelaukia tai stupudovai yra tokie no-liferiai, kad net nenori pabutu su seima ir giminemis, nes negales su kompu losti.:x:
jo as ir lb laukiu kaledu :)
aš tai siūlau nekurt panašių temų, nes tik susipykstam per jas. O aš šiuo klausimu neturiu nuomonės...
as nelaukiu - nes zinau kad negausiu to ko noriu .
nebent - pernauja pabegciau
BEGALO LAUKIU !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! BEGALO LAUKIU !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! BEGALO LAUKIU !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! BEGALO LAUKIU !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! BEGALO LAUKIU !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! BEGALO LAUKIU !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! BEGALO LAUKIU !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! BEGALO LAUKIU !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
nelaukiu... tiesiog džiaugiuosi kai ta šventė ateina... o sjp tai tiesiog nelaukiu kol ateis ten va 1 va 5 dar dienos ir t,t,,, patinka * svente bet nelaukiu jos :D
Nu jo aš ir nelaukiu,bet ateina žiema,ir ateina kalėdos, patinka man linksma šventė ,o kam nepatinka tj pasiskaitykit knygąarba pažiurėkit filmą,,kalėdų giesmė“ :D
Redaguota 2010-12-18 20:20
Nu bet dbr kai nedaug dienu liko tj laukiu,kaip ir atostogu :D
BlackSet parašė:
Kad galetu nelaukia tj jau reike sakyt gaila? o gal jis tevu neturi ir del to nelauke tu kaledu..Arba jis turi viska ko jam reike ir nereike jam tu kaledu neibent atostogu..
Turiu tuos tėvus.Taip,turiu viską ko reikia ir nelaukiu tų Kalėdų nes sakiau-visos man jos vienodos.
Redaguota 2010-12-18 20:51