📰 Naujienos 💬 Forumas 👤 Prisijungti ✏️ Registruotis
Padėkit persirašyti Windows
17 žinutės · 3,268 peržiūros
🕐 2014-08-22 13:06 #1
Sveiki :) Iškilo problema, kad man būtina persirašyti Windows bet nenumanau kaip. Žiūrėjau visokių youtube vaizdelių, bet kai ten nėra lygiai taip pat kaip pas mane nesinori ko nors ir daryti :| Noriu išsaugoti visus failus, programas tiek jau to.
C diske iš viso yra 280gb. Laisvos 30gb. Dar yra kažkoks HP-TOOLS (F:) standusis, bet tai ten irgi laisvos apie 2 gb (tiek ir yra iš viso).
Nesvarbu į kokius persirašyt, kad ir į tuos w8 ar home premium, svarbu išsaugoti visus failus. Neturiu DVD, tai jaučiu kad reiktų suktis su tais .iso
Dabar naudojama Windows 7 Professional.
(Atsiprašau jei tokia tema jau buvo.)
🕐 2014-08-22 13:38 #2
navy parašė:
Sveiki :) Iškilo problema, kad man būtina persirašyti Windows bet nenumanau kaip. Žiūrėjau visokių youtube vaizdelių, bet kai ten nėra lygiai taip pat kaip pas mane nesinori ko nors ir daryti :| Noriu išsaugoti visus failus, programas tiek jau to.
C diske iš viso yra 280gb. Laisvos 30gb. Dar yra kažkoks HP-TOOLS (F:) standusis, bet tai ten irgi laisvos apie 2 gb (tiek ir yra iš viso).
Nesvarbu į kokius persirašyt, kad ir į tuos w8 ar home premium, svarbu išsaugoti visus failus. Neturiu DVD, tai jaučiu kad reiktų suktis su tais .iso
Dabar naudojama Windows 7 Professional.
(Atsiprašau jei tokia tema jau buvo.)

Pasakyk tiksliai kas per problema, nes win perrašius su failu išsaugojimu ta problema gali likt. Ir jei nori švariai rašytis tai DVD būtinas beje (Galima su flashu bet to būdo nesu bandęs).
Redaguota 2014-08-22 13:39
🕐 2014-08-22 13:47 #3
Paskutiniu metu žiauriai kompas pakimba. Nežinau, gal rimtai kažkoks virusas yra :| su CCleaner pratryniau, esetas nieko neaptiko, bet ir toliau žiauriai pradėjo lagint. Pastebėjau, kai norėdavau išsaugoti paveiksliuką iš interneto, arba įkelti, viskas pakibdavo ir reikdavo perkrauti. Dabar irgi ką nors norint atidaryti retai kada viskas gerai pasileidžia. Va chromas nestringa. Kame bėda yra nežinau :| Jei jau pradėjo loading mesti tai gali dieną laukti, nk nevyksta...
🕐 2014-08-22 14:03 #4
parsisiusk koki malware kur pravalo adware ir antivirusine paleisk man buvo kad tipo visi failai istrint ir ju nebera nors ant nuorodos paspaudi ir isijunge pvz chromas tai gal tau su lagu pades
🕐 2014-08-22 15:11 #5
ha, vien ta malware paleidus vėl kompas pastringa..
🕐 2014-08-22 16:53 #6
tau HDD ko gero corrupted, t.y. nusibaigė ar sugedo, dėl to vienos programos eina, kitos ne, nes HDD sugedęs tik iš dalies, bet tuo pačiu ir visiškai sugedęs... Gali reikėti naujo HDD ir meistro pagalbos. Man pačiam taip buvo.

P.S. Tik nepasikliauk manimi 100% , aš nesu visažinis
P.P.S. Patarimas: Tiesiog nunešk PC meistrui ;)
Beje, failus po to išsaugot vargiai ar pavyks, nebent tik dalį.
Redaguota 2014-08-22 16:55
🕐 2014-08-22 17:22 #7
MrProToper, tikrai abejoju ar čia HDD nusibaigė. Greičiausiai virusas, nes labai primena piktybiškus (Pats pasigaves buvau daug seniau) Rekomenduočiau prieš betkam nešant susirašyt visus failus kurių reikią į kokį flashą ar kitą PC ir švariai persirašyt ir žėt ar tada stringa ar ne. Jei kažkas su HDD blogai tai persirašius švariai tas pats liks arba išvis net neįsirašys. Meistras jei pamatys kad viskas su pc gerai tik win suvaryti daug prašys už taisymą paprastai.
Redaguota 2014-08-22 17:22
🕐 2014-08-22 17:51 #8
R0x0y parašė:
MrProToper, tikrai abejoju ar čia HDD nusibaigė. Greičiausiai virusas, nes labai primena piktybiškus (Pats pasigaves buvau daug seniau) Rekomenduočiau prieš betkam nešant susirašyt visus failus kurių reikią į kokį flashą ar kitą PC ir švariai persirašyt ir žėt ar tada stringa ar ne. Jei kažkas su HDD blogai tai persirašius švariai tas pats liks arba išvis net neįsirašys. Meistras jei pamatys kad viskas su pc gerai tik win suvaryti daug prašys už taisymą paprastai.

Nu tai bent jau meistro ale profilaktinio apžiūrėjimo galima paprašyt. TIK apžiūrėjimo.Tada galėsi mastyt kažką. Nes pačiam viską tvarkantis tai čia dar daugiau problemų galima apturėt.
🕐 2014-08-22 17:57 #9
Na aš galiu nusipirkti tą išorinį kietąjį diską 1TB ir susikelti ten savo failus, bet kad ir švarų instaliavimo aš nemoku padaryti x.x O ir meistras jei ką darytų, irgi užsiprašys belenkiek :|
🕐 2014-08-22 20:09 #10
navy parašė:
Paskutiniu metu žiauriai kompas pakimba. Nežinau, gal rimtai kažkoks virusas yra :| su CCleaner pratryniau, esetas nieko neaptiko, bet ir toliau žiauriai pradėjo lagint. Pastebėjau, kai norėdavau išsaugoti paveiksliuką iš interneto, arba įkelti, viskas pakibdavo ir reikdavo perkrauti. Dabar irgi ką nors norint atidaryti retai kada viskas gerai pasileidžia. Va chromas nestringa. Kame bėda yra nežinau :| Jei jau pradėjo loading mesti tai gali dieną laukti, nk nevyksta...

Jeigu jau šios programos nieko neaptinka, nepataiso tai jau tikimybė, kad čia HDD nusidevėjima kur kas didesnė. Dar kartą sakau, aš ne visažinis, tikrai 100 % nepasikliauk manimi :)

Beje jau kažkelintą kartą sakau, kad netaisyt pas meistrą nešk kompą, o tik patikrint viską ir visusus, ir įrangą kompo, žodžiu viską viską tegul ištikrina. Po to galėsi galvot ką su tuo kompu daryt. Kaina šito nebus kosminė. Ir išvis jeigu tarp pažįstamų turi kokį meistriuką arba kokį draugo draugą meistriuką tai kainos neturėtų būt aukštos.
🕐 2014-08-22 20:13 #11
Ko tu taip įsikibęs į tuos failus?
🕐 2014-08-22 20:18 #12
Lezayn parašė:

Gal jo gyvenimo kokie įvykiai ten - t.y. nuotraukos, video, diplominis gal darbas :D
Ką tu gali žinot.
🕐 2014-08-22 20:27 #13
MrProToper parašė:
[quote]Lezayn parašė:

Gal jo gyvenimo kokie įvykiai ten - t.y. nuotraukos, video, diplominis gal darbas :D
Ką tu gali žinot.[/quote]

Flash visagalis, jei nori persirašyti, tai svarbiausius failus tegul kelia į D diską.
🕐 2014-08-22 22:04 #14
Lezayn parašė:
[quote]MrProToper parašė:
[quote]Lezayn parašė:

Ką tu gali žinot.[/quote]

Flash visagalis, jei nori persirašyti, tai svarbiausius failus tegul kelia į D diską.[/quote]
Sakiau vakar jam tai. :D
🕐 2014-08-22 22:06 #15
tai sakau kad tame D diske 2 gb vietos, o aš failų turiu apie 200 gb. Tai ten tikrai netilps, o į flashą tuo labiau :D
Atsakyti gali tik prisijungę nariai. Prisijungti