📰 Naujienos 💬 Forumas 👤 Prisijungti ✏️ Registruotis
Patikimas legalus pelningas darbas namuose be investicijų
22 žinutės · 6,848 peržiūros
🕐 2014-09-26 14:58 #16
Machinery parašė:
[quote]noobad parašė:
Visiskai nestebina manes jusu tokie komentarai... Visur matot tik scamus... Nemanau, kad kompanija atidariusi savo ofisus Portugalijoje, Ispanijoje, Brazilijoje, Italijoje ir Kinijoje (ne virtualiame pasaulyje o realybeje), galetu buti scamas. Manau reiketu labiau pasidometi ta kompanija ir tada apie tai spresti. Suprantu, kad visiems atsibodo tie visi uzsidirbimo budai, man taippat bet sito sanso nelinkeciau niekam praleisti. Manau kiekvienas jusu turit bent kazkiek logisko proto ir galit izvelgt šiame mano pasiūlyme tiesą, o ne vien klastą. 100% Garantuoju, kad betkuris iš jūsų labai gailėsitės ateityje, kad neprisidėjote prie šios kompanijos laiku - reiškias dabar. Kompanijai šiandien sukako 1-metai , viskas dar prieš akis. Tad siūlau, susiimti ir blogas mintis mesti į šalį. Jei mano tokia kalba jums nepadėjo, turbūt lietuviško nusistatymo ant visko varyti pakeisti neįmanoma - tai turbūt įgimta nuo prigimties, todėl visur ir pilami įvairūs ''blogi'' komentarai. Dekoju uz demesi, tiems kurie tuo vis tiek netiki ,sekmės gyvenime! Tie kurie pakeis poziuri ir prades veikti- esat vieni protingiausiu zmoniu lietuvoje!

Tai parodyk kiek jau uždirbai.[/quote]

Tikrai galiu pasakyti ka per pakankamai nedideli laika pasiekiau, bet tik asmeniskai. Noriu visa tai pasakyti rimtai besidominciam zmogui.. Skyp: n00bad , facebook.com/noobadas
🕐 2014-09-26 16:03 #17
tik nevykeliai dirba kitiems
darbas sau yra visad pelningiausias ir lengviausiais
🕐 2014-09-26 16:32 #18
noobad parašė:
[quote]Machinery parašė:
[quote]noobad parašė:
Visiskai nestebina manes jusu tokie komentarai... Visur matot tik scamus... Nemanau, kad kompanija atidariusi savo ofisus Portugalijoje, Ispanijoje, Brazilijoje, Italijoje ir Kinijoje (ne virtualiame pasaulyje o realybeje), galetu buti scamas. Manau reiketu labiau pasidometi ta kompanija ir tada apie tai spresti. Suprantu, kad visiems atsibodo tie visi uzsidirbimo budai, man taippat bet sito sanso nelinkeciau niekam praleisti. Manau kiekvienas jusu turit bent kazkiek logisko proto ir galit izvelgt šiame mano pasiūlyme tiesą, o ne vien klastą. 100% Garantuoju, kad betkuris iš jūsų labai gailėsitės ateityje, kad neprisidėjote prie šios kompanijos laiku - reiškias dabar. Kompanijai šiandien sukako 1-metai , viskas dar prieš akis. Tad siūlau, susiimti ir blogas mintis mesti į šalį. Jei mano tokia kalba jums nepadėjo, turbūt lietuviško nusistatymo ant visko varyti pakeisti neįmanoma - tai turbūt įgimta nuo prigimties, todėl visur ir pilami įvairūs ''blogi'' komentarai. Dekoju uz demesi, tiems kurie tuo vis tiek netiki ,sekmės gyvenime! Tie kurie pakeis poziuri ir prades veikti- esat vieni protingiausiu zmoniu lietuvoje!

Tikrai galiu pasakyti ka per pakankamai nedideli laika pasiekiau, bet tik asmeniskai. Noriu visa tai pasakyti rimtai besidominciam zmogui.. Skyp: n00bad , facebook.com/noobadas[/quote]

Tai tu ujebeke, jei nori mus sudominti, ir irodyti kad cia legit, pateik irodymus visiems, tada ir patikesim as nesuprantu, idorymu neduoda, o paskui verkia, kad netikim... Nesuprantu tokiu zmoniu
🕐 2014-10-05 20:25 #19
NoScope parašė:
[quote]noobad parašė:
[quote]Machinery parašė:
[quote]noobad parašė:

Tikrai galiu pasakyti ka per pakankamai nedideli laika pasiekiau, bet tik asmeniskai. Noriu visa tai pasakyti rimtai besidominciam zmogui.. Skyp: n00bad , facebook.com/noobadas[/quote]

Tai tu ujebeke, jei nori mus sudominti, ir irodyti kad cia legit, pateik irodymus visiems, tada ir patikesim as nesuprantu, idorymu neduoda, o paskui verkia, kad netikim... Nesuprantu tokiu zmoniu[/quote]

Irodymai nieko nepakeis, jus vistiek rasit priezasciu nusisneket ir sakyt kad vistiek scamas, jeigu bent vienas is jusu butu rimtas zmgus seniausiai as jum buciau nemazai faktu apie kompanijos paitikimuma, jums net nerupi visiskai niekas..... Nesuprantu kas jus per zmones... Negi esat dar ziauresni uzmane pripuve prie kompo ir kasdien neturintys ka veikt ir nusisnekantys zmones cia kur kas ziauriau nei as....
🕐 2014-10-05 20:32 #20
tai tau sunku pateikt kiek uždirbai? aišku kad niekas netikės jeigu nesugebi paprastos nuotraukos padaryk. gtfo
🕐 2024-04-19 13:49 #21
TALIBANAS parašė:
tai tau sunku pateikt kiek uždirbai? aišku kad niekas netikės jeigu nesugebi paprastos nuotraukos padaryk. gtfo

Jeigu darbas Kaune, o ne namuose, tai sunku jam pateikt ką nors apskritai :D
Redaguota 2024-04-19 13:49
🕐 2024-04-23 09:48 #22
umbertas parašė:
[quote]TALIBANAS parašė:

Jeigu darbas Kaune, o ne namuose, tai sunku jam pateikt ką nors apskritai :D[/quote]

Biski necro uzsiimi ziuriu :D dead af postas from 2014
Atsakyti gali tik prisijungę nariai. Prisijungti