🕐 2014-09-26 14:58
Machinery parašė:
[quote]noobad parašė:
Visiskai nestebina manes jusu tokie komentarai... Visur matot tik scamus... Nemanau, kad kompanija atidariusi savo ofisus Portugalijoje, Ispanijoje, Brazilijoje, Italijoje ir Kinijoje (ne virtualiame pasaulyje o realybeje), galetu buti scamas. Manau reiketu labiau pasidometi ta kompanija ir tada apie tai spresti. Suprantu, kad visiems atsibodo tie visi uzsidirbimo budai, man taippat bet sito sanso nelinkeciau niekam praleisti. Manau kiekvienas jusu turit bent kazkiek logisko proto ir galit izvelgt šiame mano pasiūlyme tiesą, o ne vien klastą. 100% Garantuoju, kad betkuris iš jūsų labai gailėsitės ateityje, kad neprisidėjote prie šios kompanijos laiku - reiškias dabar. Kompanijai šiandien sukako 1-metai , viskas dar prieš akis. Tad siūlau, susiimti ir blogas mintis mesti į šalį. Jei mano tokia kalba jums nepadėjo, turbūt lietuviško nusistatymo ant visko varyti pakeisti neįmanoma - tai turbūt įgimta nuo prigimties, todėl visur ir pilami įvairūs ''blogi'' komentarai. Dekoju uz demesi, tiems kurie tuo vis tiek netiki ,sekmės gyvenime! Tie kurie pakeis poziuri ir prades veikti- esat vieni protingiausiu zmoniu lietuvoje!
Tai parodyk kiek jau uždirbai.[/quote]
Tikrai galiu pasakyti ka per pakankamai nedideli laika pasiekiau, bet tik asmeniskai. Noriu visa tai pasakyti rimtai besidominciam zmogui.. Skyp: n00bad , facebook.com/noobadas