Sveiki, norėjau pakalaust kiek gameris.lt narių rūko? Ir kiek nerūko, nes žaidžiant kokį žaidimą ar dirbant su kokia programa kartais paiima toks gruzas, kad nesiseka žiaurei. O aš pats rūkau.
Nerukau, nematau prasmės pradėt.
Ne pirma tokia tema, ir net ne antra ar trecia...^^
Nerukau, kam save zaloti?
Pff, niekada nebandziau ir ne nesiruosiu meginti. 8-9 litai uz pakeli? Rimtai? jau geriau ant masinos tuos pinigus isleisciau.
Ok pats nerukau bet gheeto nzn kiek tau metu bet kuriai clana mane pakviete vac zilex bet ten ne 16 18 zmogus o koki u14 13metu (man 14) gal kas kitas pakviete bet jei ten buvai ir apie 14 tau su galva gerai?
Redaguota 2014-09-30 16:15
Ne, nerūkau, kadangi sportuoju, o rūkymas visiškai nesiderina su sportu.
nesiseka žaidime ir reikia pradėti rūkyti ?:DDDDDDDDDD Gal tu jau nebesvaik. Muzika mano rūkalas.
Nerūkau ir nematau prasmės pradėti :) Užsiimu sportu, o šie du dalykai nelabai dera... Noriu turėtu sveiką, išlavintą kūną, na, o rūkant to tikrai nepasieksiu :)
Redaguota 2014-09-30 16:44
HeyRix15 parašė:
[quote]Sencor parašė:
Ok pats nerukau bet gheeto nzn kiek tau metu bet kuriai clana mane pakviete vac zilex bet ten ne 16 18 zmogus o koki u14 13metu (man 14) gal kas kitas pakviete bet jei ten buvai ir apie 14 tau su galva gerai?
Kaip 14-metis labai prastai destai mintis...[/quote]Rašiau per plančete ir autocorectina pastebėjau jau parašes visa komentarą ,ir tesiog be taisydamas susitrumpino tekstas ,ir blogas dėstymas gal gavosi.
Redaguota 2014-09-30 16:53