Sveiki! Norėčiau paklaust, kaip sutaisyt šitokią NBA 2k15 problemą: Žaidimas įsijungia, parodo intro, tada išmeta saving kamputyje, truputi pasisuka ir užsifreezina... Ieškojau visokių fix'u googl'ei, bet nieko neradau, kas padėtų. Prašau pagalbooooooooos ://
Pagalbos prie to paties ir man! Kazkokios spalvos neaiskios: tai juodi viena karta, kita karta raudoni arba normalios spalvos, bet labai blizgus. Draiverius atsinaujinau. Gal galejo nukentet kazkas, nes nba 2k15 skelem rar. i dvi dalis?
Redaguota 2014-10-09 17:49
Nu susitvarkiau, ten nebeužlagina, bet dabar įsijungia menu ir po kelių sekundžių ten užsifreezina, muzika groja, kai vaikštai į šonus per menu girdisi, bet vaizdas užsifreezines.
Atsinaujinkit driverius arba jūsų kompai nepavežą ant minimum graphics card tai mano tokios žinios nes nba žaidėjai stipriai yra išdirbti todėl jums taip ir rodo kad jūsų graphics gal lieva.
Negi niekas nežino, kaip sutvarkyt?..
Problema buvo, kad vaizduske neatpazino nba 2k15 kaip zaidimo, tai pridejau rankiniu budu ir ka galiu pasakyt - axuienai !!
Dar galvojau, kad pc nepavelka, bet per Canyourunit pažiūrėjau, kad viskas ok. Tai negi niekas nežino kaip šią problemą išspręst? :x
as tai per nvidia control panel/manage 3d settings/ add ( pridejau nba) ir parinkau kad butu high performance, o ne integrated :D
Kaip saving freeze susitvarkei?? Man taspats :OOO
Krc , a jums sunku 50 eur. paaukot ir problemu neturet wtf. :D Zaidimas tikrai vertas tiek :)
nusipirkau.. 2k serveriai neveikia, vc gavau bet pre-order packu ne, lagina nors sistema pajėgi. labai nusivyliau :(