Kai mazas buvau tai dėdavau laišką į lesyklą ir tipo tada nunesdavo pauksciai kaledu seneliui, o vietoj laisko visad chipsu rasdavau :D Geri laikai buvo... Ir pries 2 metus siaip netaip pavyko ikalbet tevus kad as jau per didelis sakyt eilerašcius prie eglutes (rofl)
Redaguota 2010-12-11 18:29
Pinigai kvailiausia dovana man atrodo. Na nebent ju pora k(devil)
Siaip pinigai geriau, nes nusiperki ka nori, nes kartais dovana padovanoja visai ne i tema...
Dovanotam arkliui i dantis neziurima:)
Pinigus dovanoja tik tie, kurie tingi ieškoti dovanos. Jei vaikai dovanoja tevams pinigus, tai mažų mažiausiai kvaila, juk patys vaikai jų neužsidirbo...
Pati padėsiu po egle kokius nors mielus menknekius, svarbu juk ne pačios dovanos, o Kalėdinė nuotaika.
sutinku su judita nu ir kas kad ir tie vaikai tuos pinigus patys uzsidirba bet juk pinigai ne dovana uz juos nusipirki o dovana kad ir paprastas*kasgali sukelti nuotaika :D
Na, as tik pasiuliau dovanoti pinigus, bet pvz praeitais metais padovanojau mamai geliu, sokolada ir zaisliuka :D
Hem.. Ar man čia vienam pasirodė, kad tėčiai "ant ledo" lieka? :)
Atsimenu mamai padovanojau ten masinai kaska o tevui kvepalus cia tai geras db kaip prisimenu juokas ima (rofl) (rofl)
ne nu aisku jaigu vaikas tevams pinigus dovanoja gan keistokai atrodo, oseip kartais geriau piningai nes pvz vaikas gali nusiminti gaves ne to ko norejo ,o uz pinigus nusipirks ko norejo. Lietuvis man ir taip pasirode as asmeniskai niekad ir tecio neuzmirstu
nzn man tai tos kaledos - :( nes nu nori pasakyt ko nori - bet galvoji susimulkinsi ir ......... juk zinai kad negausi - tai pagalvoji - ai * tos kaledos - tik atostogos gerai