📰 Naujienos 💬 Forumas 👤 Prisijungti ✏️ Registruotis
Tera Rising (ieskau kompanijos)
7 žinutės · 2,341 peržiūros
🕐 2014-10-10 18:06 #1
Sveiki ieskau kompanijos (grupes) zmoniu kurie nori ar nores zaisti Tera rising .
Turiu 18 ar 19 lvl bet lygtais istryne acc tai pradetumem isnaujo.
Kas nezino kas tas tera rising tai MMORPG vienas is geriausiu ir JIS F2P dadesiu kad reikia 20gb siunciantis bent per utorrent ir suinstaliavus viska zaidimas uzima apie 40-70Gb Tai yra daug.
Noreciau kad iseitu kalbeti nesvarbu per kur ir kad metai butu 13-16 m . Paciam 14
Link zaidimui http://en.tera.gameforge.com/news/index

EDIT- parmirsau kad man sugedus garso plokste tad negirdesiu jokio garso bet kalbeti eian ir jus mane girdeti galite
Redaguota 2014-10-10 18:11
🕐 2014-10-10 19:56 #2
vien zaidimo talpa didziulis minusas...
🕐 2014-10-10 21:11 #3
joo, pas mane kompe isvis tiek vietos neber....
🕐 2014-10-10 21:12 #4
Sencor parašė:
Sveiki ieskau kompanijos (grupes) zmoniu kurie nori ar nores zaisti Tera rising .
Kas nezino kas tas tera rising tai MMORPG vienas is geriausiu ir JIS F2P dadesiu kad reikia 20gb siunciantis bent per utorrent ir suinstaliavus viska zaidimas uzima apie 40-70Gb Tai yra daug.
Noreciau kad iseitu kalbeti nesvarbu per kur ir kad metai butu 13-16 m . Paciam 14

EDIT- parmirsau kad man sugedus garso plokste tad negirdesiu jokio garso bet kalbeti eian ir jus mane girdeti galite

O šiaip žaidimas ar geras?
🕐 2014-10-10 21:59 #5
auraslt parašė:
[quote]Sencor parašė:

O šiaip žaidimas ar geras?[/quote]Geras keli pliusai reikia atakas savo nesvarbu kokios taikytis ir kai esi archeris zaidimas beveik kaip third person shooteris pasaulis labai platus nera ten billijono mobu tokiu pat kaip kad spalva pasikeitus yra ju bet labai mazai. Dabar minusai daug uzima ir grind reikia iki pradiniu gear mazdau iki 11-15 lygio pagal klase po isivaziuoji ir malonumas tik ir dar vienas pliusas mouta gauni ne 56 lygio o ganetinai mazo ir free jei misijas eini
Redaguota 2014-10-10 22:03
🕐 2014-10-11 00:24 #6
kai tik isleido losiau pasikeliau iki 20 lvl ir atsibodo, ir dabar dar nesenai losiau taipat pasikeliau iki 16 ir atsibodo.
🕐 2014-10-11 01:13 #7
Vienas kai losi jo pabosta :) Noretusi kokios kompanijos per teamspeak :) pats turiu acc atrodo ~20 lvl, gerai nepamenu reiktu prisijunkt :) Jei tikrai mąstytume, susirašyti reikėtų :)
Atsakyti gali tik prisijungę nariai. Prisijungti