📰 Naujienos 💬 Forumas 👤 Prisijungti ✏️ Registruotis
Dovanos man :3
38 žinutės · 8,808 peržiūros
🕐 2014-10-10 23:13 #1
Sveiki. Taigi va, mama ir tetis man pasake 16 metu proga galiu nusipirkti ka nors iki 4000Lt (Bet ka vapse) (As pats susitaupes turiu jau apie 700Lt) gimtadienis po 2 savaiciu (zinau, niekam neidomu kada jis) taigi va sugalvojau susirinkti pc nauja. (Kas atsimenat, kad turiu pc su fx8350 ir r9 280x, tai jis Norvuos o ne Lietuvoje) man reikia Lietuvon ko nors zverisko. Tai ka manot apie toki varijanta -> https://www.1a.lt/order/shopping_cart?content=HcvBAQAxCALBlkQ9kaT%2Fvi76muUBVN0H1zNtJBv2bFRwDDBHSTh%2BVeT3NgwhbaS8N1ixAeuc7w8%3D ? P.S. Taip vaizdo plokstes 2 o ne viena. (Nesmerkit del klaido raste)
🕐 2014-10-11 00:32 #2
4000 Lt? :O negi tik kompo nori uz tiek litu?
🕐 2014-10-11 00:55 #3
Kam tas kompas, iš karto visą tačkę pirk! :D
🕐 2014-10-11 08:18 #4
viliuxaaa: mano tevai tiesiog per daug mane lepina. ir zinau kad labai ko nors norint galiu isprasyt, bet stacionara nauja tai nelabai pasakytu man tiesiog (namie jau 2 yra). AwesomeGuy: turiu kaime passata b4 tdi :D o dar nesudroztas tai naujos kolkas nereik ;D
🕐 2014-10-11 09:40 #5
Giedriukas parašė:
viliuxaaa: mano tevai tiesiog per daug mane lepina. ir zinau kad labai ko nors norint galiu isprasyt, bet stacionara nauja tai nelabai pasakytu man tiesiog (namie jau 2 yra). AwesomeGuy: turiu kaime passata b4 tdi :D o dar nesudroztas tai naujos kolkas nereik ;D

Imk kompą už 3k, ir pasiimsi xbox ar ps naują. Sėdėsi laimingas dar ilgai ilgai ilgai ilgai...
🕐 2014-10-11 09:50 #6
aš tai vietoj taves x1 ar ps4 pasiimčiau ir likusius ant tokių gerumu išleisčiau kaip GTA V :D Ir sėdi laimingas :D
🕐 2014-10-11 10:06 #7
tai jeigu viska turi tai kam cia pirkti tuos dalikus
sakik duokit man pinigus ir aik hookeriu pasijimk nakciai
🕐 2014-10-11 10:10 #8
Jei rimtai, tai nemėtyk litų, reikės teisėm tuoj, paskui mašinos norėsi...
🕐 2014-10-11 10:32 #9
ponasvelnes parašė:
tai jeigu viska turi tai kam cia pirkti tuos dalikus
sakik duokit man pinigus ir aik hookeriu pasijimk nakciai

Uzskaitau +++
🕐 2014-10-11 10:39 #10
Bent gerai, kad suvoki, kad tave tevai lepina, o ne, kad turi taip buti is esmes. Pirk daikta, kuris kuris tau suteiktu kuo daugiau dziaugsmo.
🕐 2014-10-11 10:55 #11
Istikruju as jau ir pats nebezinau ko as noriu. Man tevai neleidzia pirkt pc zaidimu :D turiu as console xbox360 tad tevas man pasakys nx as ja tau pirkau :D (durnas buvau kad neimiau xbox one), ai nu bet koks skirtumas. Litu, jo kai tik turiu litu tai tik vienos problemos pas mane. O iki isvezimo i ,,kazkur" liko man tik vienas kreivas zingsnis. Tad ir taip kas diena litu gaunu. Nezinau kas man suteiktu daug dziaugsmo nebent kokios S150 kalonkes, bet ir taip kambari stovi 2 s90, keturios s70 ir 550w mutant firmos subas. Ai net nezinau ko man reikia. Tik del pc pagalvojau :D

Teises, gerai pasakei, bet dar du metai iki teisiu. . .
Redaguota 2014-10-11 10:57
🕐 2014-10-11 11:09 #12
Giedriukas parašė:
Istikruju as jau ir pats nebezinau ko as noriu. Man tevai neleidzia pirkt pc zaidimu :D turiu as console xbox360 tad tevas man pasakys nx as ja tau pirkau :D (durnas buvau kad neimiau xbox one), ai nu bet koks skirtumas. Litu, jo kai tik turiu litu tai tik vienos problemos pas mane. O iki isvezimo i ,,kazkur" liko man tik vienas kreivas zingsnis. Tad ir taip kas diena litu gaunu. Nezinau kas man suteiktu daug dziaugsmo nebent kokios S150 kalonkes, bet ir taip kambari stovi 2 s90, keturios s70 ir 550w mutant firmos subas. Ai net nezinau ko man reikia. Tik del pc pagalvojau :D

Teises, gerai pasakei, bet dar du metai iki teisiu. . .

Pirk PC ir lik prie PC , patikėk mano žodžiais. Šis current gen yra fail'as , nes tiek M$ , tiek Sony dabar melžia pinigus iš fan-boy'ų ir dar EA su Ubipoop p*zdavoja iš žmonių "nustatinėdami standartus" (pvz.: AC Unity su 30FPS ir pan. š*dai)
Xbox One net nebandyk pirkt , nes tai tik pusiau neveikiantis TV priedėlis , reikalaujantis nuolatinio prenumeratų pirkimo ir interneto ryšio (neturi Live ir interneto , tai negali žaist ir sėdi kaip de.bilas , o jei ateityje bus nutraukta servų veikla , negalėsi nieko žaisti ir daryt ir Xbone tik užims vietą) į kurį kiši pinigus ir gausi tik šnipštą. PS4 iš vis neverta pirkt , nes nėra normalių žaidimų , beveik yra arba reskinned nuo PS3 , arba neužbaigti (GT5 ir Drive Club puikus to pavyzdys) , arba dar prastai optimizuoti multiplatformeriai.
Redaguota 2014-10-11 11:14
🕐 2014-10-11 11:13 #13
Slowly parašė:
[quote]Giedriukas parašė:

Imk kompą už 3k, ir pasiimsi xbox ar ps naują. Sėdėsi laimingas dar ilgai ilgai ilgai ilgai...[/quote]

Labiau turbūt negalėjai nusišnekėt... Current gen yra totalus š*das.
🕐 2014-10-11 11:15 #14
dragon ltu 2 parašė:
[quote]Slowly parašė:

Imk kompą už 3k, ir pasiimsi xbox ar ps naują. Sėdėsi laimingas dar ilgai ilgai ilgai ilgai...[/quote]

Labiau turbūt negalėjai nusišnekėt... Current gen yra totalus š*das.[/quote]

Durns, ne taip supratai, aš tuėjau omenį xbox 360 ar ps3 NAUJĄĄĄ.
🕐 2014-10-11 11:16 #15
Slowly parašė:
[quote]dragon ltu 2 parašė:
[quote]Slowly parašė:

Labiau turbūt negalėjai nusišnekėt... Current gen yra totalus š*das.[/quote]

Durns, ne taip supratai, aš tuėjau omenį xbox 360 ar ps3 NAUJĄĄĄ.[/quote]

Xbox 360 jis jau turi (pats minėjo) , tai kažin ar jam prisireiks PS3.
Atsakyti gali tik prisijungę nariai. Prisijungti