Kur būtų galima pasižiūrėti: Shingeki no Kyojin: Ano Hi Kara
Geriausia būtų lietuvių/anglų kalba. Visur ieškojau, bet niekur neradau.
Sveiki.Turiu laptop'ą ir po win perrašymo nebuvo garso,atsisiunčiau driver'ius,dabar veikia.Bet yra tokia bėda,kad neveikia mic ir kiti dalykai:

Yra sprendimas?
Redaguota 2015-03-13 19:17
Taigi, ponai, yra mano PC bėda, jau sena, galbūt daugelis ją žinot. Žaidžiant žaidimus(CS:GO, ETS2) kompo ekranas vaizdo neberodo, garsas užfreezina, padaryt vapšė nieko neįmanoma, apart atjungt kompą nuo elektros ir vėl prijungt į elektrą ir tada vėl įjungt. Taigi, ką aš turėčiau padaryt, kad jis taip nedarytų, bent laikinai, bent vieną competitive kad atlaikytų. :D p.s. nepadeda nei trankymas, nei dulkių išsiurbimas...
Any Ideas?
MrProToper parašė:
Taigi, ponai, yra mano PC bėda, jau sena, galbūt daugelis ją žinot. Žaidžiant žaidimus(CS:GO, ETS2) kompo ekranas vaizdo neberodo, garsas užfreezina, padaryt vapšė nieko neįmanoma, apart atjungt kompą nuo elektros ir vėl prijungt į elektrą ir tada vėl įjungt. Taigi, ką aš turėčiau padaryt, kad jis taip nedarytų, bent laikinai, bent vieną competitive kad atlaikytų. :D p.s. nepadeda nei trankymas, nei dulkių išsiurbimas...
Any Ideas?
O gali tai būt vien dėl to, kad žaidime trūko kažkokio failo?
Tą failą sutvarkiau, lyg ir viskas ok, kolkas, bet žinant, kad tai mano PC, niekados negali būt tikras...
Sorry už double-post, man tikrai yra reikalas rimtokas ;).
Redaguota 2015-04-02 19:50
TheImprezaWRX parašė:
[quote]MrProToper parašė:
[quote]MrProToper parašė:
Any Ideas?
O gali tai būt vien dėl to, kad žaidime trūko kažkokio failo?
Tą failą sutvarkiau, lyg ir viskas ok, kolkas, bet žinant, kad tai mano PC, niekados negali būt tikras...
Sorry už double-post, man tikrai yra reikalas rimtokas ;).[/quote]
Siaip gali but. Man su Watch dogs panasiai buvo tai perrasiau zaidima ir viskas susitvarke[/quote]
Na aš žaidimo neperrašiau, gavau patarimą, tik praskanavau steame per properties to žaidimo failus(verify cache files, kažkas tokio) Tad pats Steam sutvarkė failus.
Redaguota 2015-04-02 20:01