Skype Administratorius, Sveiki mieli Skype vartotojai , nes labai daug abonentu Skype, dabar turi virs 800 mln musu serveryje, yra rimtu sunkumu. Dabar pradejo kampanija trinti nenaudojamus Skype saskaitas. Siusti si pranesima savo abonentams, kurie yra on-line mums parodyti, kad esate aktyvus vartotojas Skype ne maziau kaip 15. Jei tai padaryti per 2 dienas Jums bus paskirta neveikiancia Skype vartotojas ir Jusu saskaita bus uzsaldyta neribotam laikui Siuskit visiem kad neistrintu acc butina perspeju.
Stai ka radau vienam puslapi.Aisku Skype puslapi.Kaip manot ? Gali buti klaidu tam tekste nes tingejau versti imeciau y google verteja ir isverte
Nu man daug kontaktu sita zinute parase. As manau kad tai tiesa.
As tai manau Galbut,jus isivaizduokit jei padarytu mokama ? Jug visi ziaurei susinervintu tuo paciu ir as :) Jug jau ir per telika sake kad skype gali but MOKAMAS !!! Oi nenoriu kad taip butu...Bet aisku tai jiems turtus sukraus :D Arba nebent tas vienas reg kokie 2 lt-1 lt ir viskas :D
Įmesk nuorodą. kur radai taip parašyta.
As irgi seniau girdejau kad gali but mokamas bet pasirodo ne bet vel prasidejo del to skype manau greit ir padarys mokama..ir manau jau daugiau nieka nesinaudos tuom skype.
cia gali but taspats kas ir "nusiusk sita zinute draugams, jei ne tai atsitiks tau blogo" arba kad tipo 2 random skypo naudojojai kuriais jie jau nesinaudoja yra virusai, issiusk sita zinute draugams... arba kad atsiuncia zinute su smailais kurie jau yra ir paraso persiusk sita zinute ir gausi naujus smailus... nervuoja mane ir niekam nesiunciu nes zinau kad tai netiesa...
netikiu... o sutinku su HardCore... pertelika sake kad bus moakmas... jei telikas pasakys kad sikit pro burna tai jus ir siksit pro burna?... telikas siais laikais visokias nesamones peza...
Nesamonė, tipo jeigu retai bendrauja žmogus tai jam skype nereikalingas? :D Jeigu ir šalintų tai manyčiau pagal paskutinio prisijungimo datą. Pavyzdžiui aš skype naudoju tik kai nėra ką veikt tai su kitais pabendrauju, bet aišku ir būna svarbių reikalų kuriuose praverčia skype.
lukonic gerai pasakiai.:D net prajuokino (rofl) :D
Jauciu cia koks spam'eris isigalwojo ir pradejo rasyt
O jeigu ne ? Tai pz butu.Nezinau,bet man itartinai skamba :^) =?
Nu tai paimk ir persiusk ta zinute kas cia tokio atsitiks kiti nepersius cia jau ju bedos ...
Manau, kad tai tiesa nes kokie 10 vartotojų man atsiuntė
Turbut tai tiesa ,bent jau as taip manau...